הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמת טסטסטרון

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
כמו שכולכם כבר מאמין יודעים אני עושה סייקלים כבר כמה שנים, סיום הסייקל היה בפברואר מאז המשכתי טיארטי 250 מג טסט בשבוע של סוס עד חודש מאי במאי הפסקתי לחלוטין , איך יכול להיות שרמת הטסטסטרון טוטאל שלי נמוך מאוד אבל בטווח התקין לדעתי 13.3 , בדיקות של fsh אסטרודיל וכולי עשיתי בסיום הטיארטי היה תקין העלתי בפורום,אציין כי לא בוצע שום pct בכוונה כדי שהרופא ייתן לי טיפול של טיארטי ציפיתי שתהיה צניחה מסיבית אבל כנראה שהגוף שלי מאושש עצמו לבד,הפסקת טיארטי ב10.6 זריקה אחרונה , הרופא שלי לאחר שסיפרתי לו על השימוש וההפסקה החליט לבצע בדיקת טסטסטרון טוטאל שוב פעם לאחר שבבדיקה בטיארטי הטסט טוטאל היה 45.

מה אתם חושבים דעה מהמקצוענים בפורום?

קבצים מצורפים

• 20190723_231644.jpg
    20190723_231644.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 127
נערך לאחרונה:
לדעתי תבדוק test free ואם גם הוא בנורמה אז מצבך טוב.(בהנחה שאתה ממאי לא מזריק כלום)

ליבידו תקין? אשכים תקינים?

• פותח/ת השרשור
לדעתי תבדוק test free ואם גם הוא בנורמה אז מצבך טוב.(בהנחה שאתה ממאי לא מזריק כלום)

ליבידו תקין? אשכים תקינים?
אני אבדוק ,
מ10.6 הזרקתי זריקה אחרונה של טיארטי אפילו לא 250 מג אחרי שבועיים הכל אמור להתנקות לחלוטין ומן הסתם הכל התנקה את הבדיקות ביצעתי בסוף יולי מה שהזוי שהגוף פשוט שיקם את עצמו ללא פיסיטי קראתי פעם מאמר של רופא בארהב שטוען שפיסיטי זה לא בגדר חובה כנראה שהוא צודק הגוף משקם עצמו לבד,האשכים חוזרים לגודל נורמאלי , ליבידו לא להיט אבל עולה לאט לאט , דעתי האישית שלכאורה בגלל שהזרקתי פחות מ250 מג לאורך 3 חודשים לערך הגוף כנראה איכשהו שיקם עצמו, והאימונים העצימים.

הגוף כמעט תמיד ישתקם לבד.. אני הסתפקתי בשבועיים נולבדקס אחרי טסט ודקה.
המטרה של pct זה לזרז שיקום

גם אל תשווה את עצמך לגבר שלוקח סייקל ראשון ורק מתחיל להתאמן ואז מפסיק .. הגוף מקבל סטירה וכל ההורמונים צונחים והשרירים צונחים והשיקום שלו ארוך .. אליך ששנים בחדר כושר שנים עם חומרים מלמד את הגוף שהוא "אלפא גבר" . שתפסיק להכניס חומרים, הגוף זה מה שהוא יודע מנסה לחזור לאלפא אבל לא כל כך הולך לו אז אתה תישאר בגבר רגיל משהו .
כולל הקרוייז שעשית לו עם ה250 .

• פותח/ת השרשור
גם אל תשווה את עצמך לגבר שלוקח סייקל ראשון ורק מתחיל להתאמן ואז מפסיק .. הגוף מקבל סטירה וכל ההורמונים צונחים והשרירים צונחים והשיקום שלו ארוך .. אליך ששנים בחדר כושר שנים עם חומרים מלמד את הגוף שהוא "אלפא גבר" . שתפסיק להכניס חומרים, הגוף זה מה שהוא יודע מנסה לחזור לאלפא אבל לא כל כך הולך לו אז אתה תישאר בגבר רגיל משהו .
כולל הקרוייז שעשית לו עם ה250 .
מסקנה אישית שלי נראה לי אדימניה דיבר על זה פעם בפורום לבצע עלייה וירידה בסייקלים לא להפסיק מיידית כי הגוף פשוט חוטף שוק לדעתי , לרדת ל250 מג טסט בשבוע למשך שבועיים שלוש ואז לרדת מהסייקל!!!
מסקנה אישית שלי שהתאוששתי מהר מאוד מסיבה אחת , נראה לי אדימניה דיבר על זה פעם בפורום לבצע עלייה וירידה בסייקלים לא להפסיק מיידית כי הגוף פשוט חוטף שוק לדעתי , לרדת ל250 מג טסט בשבוע למשך שבועיים שלוש ואז לרדת מהסייקל, אימונים עצימים בסיום תזונה נכונה מאזן קלוריות חיובי , שינה טובה והפקטור העיקרי גנטיקה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
עדכון :
הייתי אצל הרופא ששלח לאנדקרינולוגית מומחית הוא יודע מהסיפור שלי שניהם אמרו חד משמעית שאין צורך בשום טיפול , האנדו לידיעה מסתכלת בעיקר על הטסט טוטאל זה מה שמעניין אותה לגבי חשק מיני הוא טען שאם הטסט טוטאל תקין אין טעם לחפש תרופות מה שנכון , בקיצור אין טיארטי חוזר אחורה בזמן לעשות סייקל בשנה יספיק לי לשמר את מה שהשגתי שזה המטרה שלי,מה שלמדתי מכל הנושא שהגוף משתקם מהר מאוד גם בלי פיסיטי ומספיק לבדוק את הטסט טוטאל לפי מה שהאנדוקרינולוגית טענה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית