הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eddie VS Thor קרב האיגרוף הכי מעניין בהיסטוריה- שרשור ההימורים הרשמי

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
זה יהיה לו בעייתי,זה אגרוף נגד כוח המשיכה לעומת תור שצריך להוריד אגרופים למטה(יחסית)
וגם הזרועות של תור ארוכות בהרבה משל אדי.
אדי צריך להשקיע לדעתי ביתרונות שלו, אני חושב שהוא מוצק יותר למרות המשקל הקל יותר שלו, הוא נראה גוף מאוד אידיאלי להפלות וקרב קרקע.
קשה להפוך אדם כבד ונמוך, וקשה לנעול עליו נעילות.
לעומת תור שהוא ארוך וגבוה יותר, יש סיכוי לא רע להפיל אותו ולנעול אותו.

קשה לי להאמין שאם תור יהיה בנעילה ממישהו ברמת הכוח שלו שהוא ידע מה לעשות.
זה יראה כמו דג מפרפר או תנין נחנק מנחש.
ת'ור אמר כבר שהוא מתכנן לרדת ל170 בשביל הקרב, לדעתי בסוף הוא יחליט לרדת ביותר
זה יכול להרוס אותו.
אני דווקא מצליח לדמיין איך אדי זורק לת'ור פצצת היימייקר לתוך הפנים
אם תור במקרה נפל לברכיים, אז תור בהחלט יוכל לנצל את ההזדמנות, אבל תור לא צריך לחכות להזדמנות אם הוא ילמד לפגוע ביריב שלו בלי לאבד שיווי משקל כמו שהוא עושה בסרטונים שלו.
אבל זה רק אגרוף או קרב חופשי?

• פותח/ת השרשור
וגם הזרועות של תור ארוכות בהרבה משל אדי.
אדי צריך להשקיע לדעתי ביתרונות שלו, אני חושב שהוא מוצק יותר למרות המשקל הקל יותר שלו, הוא נראה גוף מאוד אידיאלי להפלות וקרב קרקע.
קשה להפוך אדם כבד ונמוך, וקשה לנעול עליו נעילות.
לעומת תור שהוא ארוך וגבוה יותר, יש סיכוי לא רע להפיל אותו ולנעול אותו.

קשה לי להאמין שאם תור יהיה בנעילה ממישהו ברמת הכוח שלו שהוא ידע מה לעשות.
זה יראה כמו דג מפרפר או תנין נחנק מנחש.

זה יכול להרוס אותו.

אם תור במקרה נפל לברכיים, אז תור בהחלט יוכל לנצל את ההזדמנות, אבל תור לא צריך לחכות להזדמנות אם הוא ילמד לפגוע ביריב שלו בלי לאבד שיווי משקל כמו שהוא עושה בסרטונים שלו.
זה קרב אגרוף לא MMA

צריך לנצל את היתרונות שלו כמו שצריך. אני מניח שהוא יזרוק הרבה ג'אבים מרחוק ויהיה די פסיבי סה"כ
גם אני לא מצפה מהזירה להיות שום דבר מעניין.
עדיף לא להתרגש יותר מדי, כדי לא להתאכז.
זה כנראה יהיה די מאפן.

• פותח/ת השרשור
גם אני לא מצפה מהזירה להיות שום דבר מעניין.
עדיף לא להתרגש יותר מדי, כדי לא להתאכז.
זה כנראה יהיה די מאפן.
עדיין די בטוח שיגמר בנוקאוט, אותי דווקא מאוד יעניין גם אם יהיה קרב גרוע, רק לא להגזים בפנטזיות כמו שאתה אומר ויהיה כיף לצפייה 🙄

עדיין די בטוח שיגמר בנוקאוט, אותי דווקא מאוד יעניין גם אם יהיה קרב גרוע, רק לא להגזים בפנטזיות כמו שאתה אומר ויהיה כיף לצפייה 🙄
אני מאמין ששניהם יתעייפו אחרי כמה דקות בקרב, וזה יהפך לקרב ילדים שכל אגרוף תרגיש כמו לטיפה.
אני לא חושב שיהיה נוקאוט, אני מאמין שאחד יפול לריצפה תשוש מהקרב, וזה שנשאר עומד ינצח.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיהיה נוקאוט, אני מאמין שאחד יפול לריצפה תשוש מהקרב, וזה שנשאר עומד ינצח.
🤣🤣🤣🤣🤣

קרוב לוודאי שאחד מהם יתעייף מאוד ואז גם מאגרוף יחסית קטן יפול כמו שאתה אומר מתשישות

🤣🤣🤣🤣🤣

קרוב לוודאי שאחד מהם יתעייף מאוד ואז גם מאגרוף יחסית קטן יפול כמו שאתה אומר מתשישות
תראה שאני צודק, אני מוכן להתערב על זה.
אין לי מושג מי ינצח, כי שניהם גרועים באותו דרגה.

אפשר לראות את הקרבות הראשונים של מריוס פודזינובסקי. נגמר לו אוויר תוך דקה וזה אחרי שהוא התאמן במיוחד לקרבות והוריד לא מעט משקל

אפשר לראות את הקרבות הראשונים של מריוס פודזינובסקי. נגמר לו אוויר תוך דקה וזה אחרי שהוא התאמן במיוחד לקרבות והוריד לא מעט משקל
קשה לי להאמין שאפילו אחד מהם יגיע קרוב לרמה של מריוס.

Eddie VS Thor.png

בחייאת ראבק הבידוד גמר אותי

קצת עצוב ומרגיז לראות את כל הטהרניים (PURISTS) מצקצקים ומגלגלים עיניים.

יש כאן שני ספורטאי כוח שהולכים לקחת את העניין הבידורי בתחום למחוז שמעולם לא נראה. ברור שזו לא תחרות ״מי הכי חזק״ זה מופע בידור, שבעיקר בודק כמה הם יכולים להתאים את עצמם לספורט שמאוד שונה ממה שהם עשו עד עכשיו, זה בעיקר ניסוי וזה בהחלט מעניין.

כמו הקרב של מקגרגור נגד מייוות׳ר, אני מעולם לא צפיתי בקרב אגרוף (רוקי 1-5 לא נחשב...) אבל צפיתי בזה, כי היה הייפ, היה עניין. ממתי זה דבר רע?

ספורט הוא קודם כל אירוע בידורי, אחר כך כל השאר. תתחילו להעריך את העובדה שספורטאי כוח הצליחו למנף את עצמם, לא משנה לאיזה כיוון, וקטפו מליון דולר. איפה זה נשמע?

שלשום פתחתי את YNET וראיתי את ת׳ור עם ה501 דדליפט שלו שם. זו חתיכת התקדמות. אני מבסוט בשבילהם, ואשלם לצפות בקרב.

אח הצביעות. לקחתם עליכם את הבעלות על אלמנט הכוח, אפילו שכוח בה בהרבה תצורות (למשל להיות מתאבק סומו או לבצע את תרגיל הסנאצ'). ועכשיו שצריך להמשיך ולקדם את הספורט, למשל שתור עוד יספיק למשוך השנה 520 ק"ג אפילו אתם מרימים ידיים ואומרים פאק איט בוא נראה freak show.
אתם לא חייבים להיות מעריצים של הספורט הנוראי שלכם אבל לפחות תתנו תמיכה כלשהי לספורטאים שלכם שמקדמים את ענף הספורט שאתם מקדישים לו חלק גדול מהחיים.

ושלא תעזו להכניס כאן את ההיסטוריה של מקרגור מוויתאר. מקרגור הוא אתלט פנומאל עם כישורי אגרוף מצוינים ויתרון פיזי מובהק, לכן הוא באמת נתן שואו מול מוויתאר.
הקרב הזה הוא מסוג הקרבות זבל שיפן הביאה לפני שנים, אז לא חסר מספיק דוגמאות ללמה זה לא יעמוד בציפיות שלכם.
חבל שאתם מעדיפים לתת מקום לקרב סטייל streetbeef במקום שאדי ותור יתחרו במה שהם יודעים לעשות טוב ויוכיחו מי מבינהם יותר זכאי לתואר "החזק".

אדי מנצח, בלי צל של ספק.

ראיתי לא מעט סרטונים בערוץ שלו וגם תחרויות כשהוא עוד השתתף, יש לו את ה-eye of the tiger.

שנה שלמה כל מה שהוא יעשה מהבוקר עד הערב זה להתאמן לקרב.

אם אני צריך לנחש, אני אלך על אדי למרות שאין לדעת.

אדי כמו פיטבול, ברגע שהלסת ננעלה..

קצת עצוב ומרגיז לראות את כל הטהרניים (PURISTS) מצקצקים ומגלגלים עיניים.

יש כאן שני ספורטאי כוח שהולכים לקחת את העניין הבידורי בתחום למחוז שמעולם לא נראה. ברור שזו לא תחרות ״מי הכי חזק״ זה מופע בידור, שבעיקר בודק כמה הם יכולים להתאים את עצמם לספורט שמאוד שונה ממה שהם עשו עד עכשיו, זה בעיקר ניסוי וזה בהחלט מעניין.

כמו הקרב של מקגרגור נגד מייוות׳ר, אני מעולם לא צפיתי בקרב אגרוף (רוקי 1-5 לא נחשב...) אבל צפיתי בזה, כי היה הייפ, היה עניין. ממתי זה דבר רע?

ספורט הוא קודם כל אירוע בידורי, אחר כך כל השאר. תתחילו להעריך את העובדה שספורטאי כוח הצליחו למנף את עצמם, לא משנה לאיזה כיוון, וקטפו מליון דולר. איפה זה נשמע?

שלשום פתחתי את YNET וראיתי את ת׳ור עם ה501 דדליפט שלו שם. זו חתיכת התקדמות. אני מבסוט בשבילהם, ואשלם לצפות בקרב.
להתחיל להעריך ספורטאים שעושים צחוק מעצמם בשביל כסף? מעניין מאוד.

אח הצביעות. לקחתם עליכם את הבעלות על אלמנט הכוח, אפילו שכוח בה בהרבה תצורות (למשל להיות מתאבק סומו או לבצע את תרגיל הסנאצ'). ועכשיו שצריך להמשיך ולקדם את הספורט, למשל שתור עוד יספיק למשוך השנה 520 ק"ג אפילו אתם מרימים ידיים ואומרים פאק איט בוא נראה freak show.
אתם לא חייבים להיות מעריצים של הספורט הנוראי שלכם אבל לפחות תתנו תמיכה כלשהי לספורטאים שלכם שמקדמים את ענף הספורט שאתם מקדישים לו חלק גדול מהחיים.

ושלא תעזו להכניס כאן את ההיסטוריה של מקרגור מוויתאר. מקרגור הוא אתלט פנומאל עם כישורי אגרוף מצוינים ויתרון פיזי מובהק, לכן הוא באמת נתן שואו מול מוויתאר.
הקרב הזה הוא מסוג הקרבות זבל שיפן הביאה לפני שנים, אז לא חסר מספיק דוגמאות ללמה זה לא יעמוד בציפיות שלכם.
חבל שאתם מעדיפים לתת מקום לקרב סטייל streetbeef במקום שאדי ותור יתחרו במה שהם יודעים לעשות טוב ויוכיחו מי מבינהם יותר זכאי לתואר "החזק".
אל תגיד לי למה להשוות. מקגרגור התחרה בספורט ששונה מהספורט שהוא התחרה בו, בשביל הכסף והפסיד.

סבבה MMA יותר קרוב לאגרוף, מסכים איתך. אבל הוא עשה בתכל׳ס בדיוק מה שת׳ור ואדי עושים. ההבדל ביניהם שמקגרור לא באמת צריך את הכסף, הוא עשה מספיק בשביל להיות מסודר לכל החיים. אדי ות׳ור ממש לא, במיוחד שאדי לא מתחרה כבר. ככה שהם בסך הכל מנסים לדאוג לעתיד הכלכלי שלהם, בעוד מקגרגור סתם תאב בצע (לא מאשים אותו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית