הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eddie VS Thor קרב האיגרוף הכי מעניין בהיסטוריה- שרשור ההימורים הרשמי

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
אנשים לא מבינים כמה קרב אגרוף זה מעייף. פיזית, ומנטלית. אנשים כמוהם בלי ניסיון באגרוף אמיתי ברגע שיעמדו מול מישהו שרוצה לתת להם נוקאאוט יהיו עייפיפ פי שלוש מבאימונים. אני גם בספק לאיזה כושר אירובי אפשר להגיע במשקל שלהם. תוך דקות בודדות זה יהיה מצב של תשישות מוחלטת עבור שניהם

אתה באמת חושב שאפשר להכין לוחם מאפס תוך שנה? במיוחד שמדובר על אנשים שתחום עיסוק שלהם הוא רחוק מלחימה וגם בגיל די מבוגר. אני לא חושב. הקרב הזה יהיה מביך מבחינה ספורטיבית ולא בטוח שזה יעשה טוב מבחינה בידורית
מה זה "להכין"? כמו שאמרתי הם לא יגיעו ברמה של מתאגרף עלית אבל הבנה מסוימת סביב איך להביא אגרוף כמו שצריך, להתחמק, לחסום, שיפור משמעותי באירובי וכו' זה משהו שאפשר להשיג ב16 חודשים.
זה לא יהיה מייק טייסון נגד מוחמד עלי מבחינת הערך לתחום ובכל מקרה זה אקט מעניין, אפשר קצת להשתחרר להתרווח בכיסא ולצפות (או שלא) זה לא מוריד מהכבוד של הענף זה בטוח

• פותח/ת השרשור
הבידור זה עד הקרב.
הקרב עצמו יבייש את שני האדיוטים שלא מבינים בשקל באיגרוף ושאין להם כבוד לספורט שלהם ולא יודעים להפסיד בכבוד.

זה כזה ילדותי להגיד אחרי ששברו לך את השיא "בוא מכות" ו"יכולתי גם 550".
אני די בטוח שהרבה אם לא כל ההתנגחות שלהם זה כדי להגביר את ההייפ

פתאום אדי נזכר במשהו שהיה ב2017 ומחליט עכשיו לעשות משהו..? נו באמת...

• פותח/ת השרשור
399a088f9dbd93bfb4651c69e196efa8.png

צחוקים בצד מקווה שזה יקרה... למרות שאני לא יודע מה יש לניק בסט שהוא בן 50+ ויחסית קטן לעומת אוברסט להציע. בעיה נוספת היא שיכול להיות שהם ימכרו את הקרב, ילכו חלש אחד על השני ו"ילחמו" רק בשביל הכסף.

למי שלא יודע הם חברים טובים של אדי, עשו איתו ועם brian shaw תוכנית שלמה ביחד בערוץ ההיסטוריה (תוכנית די מעניינת)

מעניין מה הלאה, אולי מישהו יקרא תיגר על בריאן? 🤣🤣

נערך לאחרונה:
תגיד לי , בבקשה, היית משלם כסף לראות את פלויד ומקגרגור בתחרות בודיבילדינג או סטרונגמן? לא נראה לי, כי זה לא יעניין אף אחד מתחום. אז קשה לי להבין התלהבות מקרב שקשה לקרוא לו קרב בין אנשים שלא יודעים להילחם.
אתה מפספס את האלמנט הבידורי. אגרוף זה ספורט יותר פופולרי ובידורי מסטרונגמן (לרוב האנשים, אני אהנה לראות סטרונגמן יותר). מי שהולך לצפות בזה הם לא חובבי אגרוף, אלא חובבי ענפי כוח.

לצורך העניין כל צמד ספורטאים מוצלחים עם יריבות תקשורתית, שים אותם בזירה, זה יהיה מבדר. מעבר לזה, אותי אישית מעניין המהפך שהם עושים, כמה הם יוכלו להשתנות בשנה וחצי. זה די שונה מאשר אם הם היו מתחרים שבוע הבא.

מה שאתה אומר שווה לשתי נשים הכי יפות בעולם בתחרות מסטאר שף. הן יהיו יפות , לגבי אוכל לא כל כך בטוח
אתה באמת מופתע שזה יהיה פופולרי בהנחה ויקרה? יש אינספור נשים פופולריות רק בגלל המראה שלהן, בעוד התפקיד שהן עושות לא קשור ליופי.

קונור מקרגור הוא לוחם. הם לא לוחמים, זה שונה בתכלית. זה כמו שקונור ילך לעשות תחרות פאוורליפטינג, לעומת תור ואדי
מה שאתה מפספס, זה שני ספורטאים בספורט שולי הולכים לנסות ספורט פופולרי, כמובן שההפך זה לא יהיה מעניין. מעבר לזה, סטרונגמן זה לא דדליפט. אבל לצורך העניין אם מקגרגור ומייוות׳ר יתווכחו מי יותר חזק ויעשו תחרות סטרונגמן אחרי שנה וחצי של אימונים נטו בשביל זה - אני מבטיח לך שזה יהיה פופולרי ברמה לא רעה.

• פותח/ת השרשור
אני רואה את זה פשוט כשני אנשים בין הכי גדולים וחזקים בעולם פשוט הולכים מכות באופן מפוקח ולגיטימי, מי לא רוצה לראות דבר כזה??

זה כזה ילדותי להגיד אחרי ששברו לך את השיא "בוא מכות" ו"יכולתי גם 550".
ברור שזה ילדותי, אבל אתה רואה גם בעולם האגרוף שהילדותיות הזאתי מעלה פופולריות. כמה טראש טוק היה בין מקגרגור ומייוות׳ר? הרבה יותר. דווקא בעולם הסטרונגמן (והפאוורליפטינג) אין כמעט בכלל טראש טוק בין מתחרים ברמה העולמית, כולם מסתדרים עם כולם וחברים, טראש טוק מעלה את הפופולריות והעניין בענף. בדיוק כמו ענפים הרבה יותר פופולריים.

• פותח/ת השרשור
ברור שזה ילדותי, אבל אתה רואה גם בעולם האגרוף שהילדותיות הזאתי מעלה פופולריות. כמה טראש טוק היה בין מקגרגור ומייוות׳ר? הרבה יותר. דווקא בעולם הסטרונגמן (והפאוורליפטינג) אין כמעט בכלל טראש טוק בין מתחרים ברמה העולמית, כולם מסתדרים עם כולם וחברים, טראש טוק מעלה את הפופולריות והעניין בענף. בדיוק כמו ענפים הרבה יותר פופולריים.
תראה את ניק בסט ואוברסט מנסים לעשות טראש טוק. כמה מצחיק, לא אמין ומאולץ זה יצא חח

אתה מפספס את האלמנט הבידורי. אגרוף זה ספורט יותר פופולרי ובידורי מסטרונגמן (לרוב האנשים, אני אהנה לראות סטרונגמן יותר). מי שהולך לצפות בזה הם לא חובבי אגרוף, אלא חובבי ענפי כוח.

לצורך העניין כל צמד ספורטאים מוצלחים עם יריבות תקשורתית, שים אותם בזירה, זה יהיה מבדר. מעבר לזה, אותי אישית מעניין המהפך שהם עושים, כמה הם יוכלו להשתנות בשנה וחצי. זה די שונה מאשר אם הם היו מתחרים שבוע הבא.
אם זה מעניין רק אנשי ענף כוח , אז איך זה יקדם את ענף כוח?

כי ברור שעכשיו גם אנשים שלא התענינו בענף הכוח ישמעו על הקרב המטופש הזה ויבואו לצפות.
המושג סטרונגמן, שהיו אנשים שלא ידעו מה זה, עכשיו יותר ידעו.

כי ברור שעכשיו גם אנשים שלא התענינו בענף הכוח ישמעו על הקרב המטופש הזה ויבואו לצפות.
המושג סטרונגמן, שהיו אנשים שלא ידעו מה זה, עכשיו יותר ידעו.
אני לא כל כך יודע עד כמה ענף סטרונגמן מפורסם, אבל לא נראה לי שהרבה אנשים לא מהתחום ישמעו על הקרב הזה

להכניס כסף לספורטאי כוח = קידום הענף. גם אם לא הגעת לאדם אחד יותר, עצם העובדה שיש לך אנשים שמשלמים בשביל לצפות בספורטאי כוח = קידום.

להכניס כסף לספורטאי כוח = קידום הענף. גם אם לא הגעת לאדם אחד יותר, עצם העובדה שיש לך אנשים שמשלמים בשביל לצפות בספורטאי כוח = קידום.
הכנסת כסף ל 2 ספורטאים , יקדם את הענף? אותם אנשים שרואים סטרונגמן יהיו הקהל של הקרב.

הכנסת כסף ל 2 ספורטאים , יקדם את הענף? אותם אנשים שרואים סטרונגמן יהיו הקהל של הקרב.
כן בהחלט. אם הם מרוויחים מזה - אנשים אחרים ירצו גם, יראו אותם מצליחים מחוץ לזירת הסטרונגמן ויעודד אנשים או להעלות הילוך או להיכנס לתחום כי הנה אתה מתחרה באותו ענף כמו המפורסמים האלה שעושים מליון דולר ליום עבודה. מעבר לזה, אותו מליון דולר שת׳ור מכניס, חלק מזה ילך למאמנים, פיזיו, רופאים, תזונאים, ציוד, אולי ישדרג את המכון, אולי יפתח עסק אחר בתחום וכו׳ - בקיצור זה מזרים עוד כסף עקיף לענף. אותם אנשים מסביב ת׳ור גם מתפרנסים, לדוגמא סטן אפרדינג, סבסטיאן אורב, הם מתקדמים בזכותו, הם מרוויחים, משקיעים חזרה בספורט, אותו סייקל של הזרמת כספים, וכו׳ וכו׳ וכו׳, ככה אתה מפתח ענף שהוא לא פופולרי בטירוף.

ענף הפאוורליפטינג שורד נטו בגלל המתחרים, לא בגלל הצופים שאם תיקח את כל ההשקעה של צפיה בתחרויות בשנה תגיע לגרוש וחצי. ההצלחה של הספורט היא בגלל ההשקעה של האנשים בתוכו, השקעה כלכלית. בארץ קשה להבין את זה, אבל פה (אוסטרליה) יש לך המון מאמנים שמתמקדמים בפאוורליפטינג, גם פיזיותרפיסטים, גם כירופרקטים, מעסים, תזונאים וכו׳ וכו׳ וכו׳... בקיצור, סירקולציה של כסף בתור הענף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית