כי אתה לא מבין מה זה כוח כנראה..ואתה חייב להפסיק לקחת סופרטאים מספורט אחד ולהגיד להם תתחרו בסטרונגמן ותפסידו
לא משנה דיון מיותר ואתה תמשיך להתעקש על שטויות,סיימתי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אתה לא מבין מה זה כוח כנראה..ואתה חייב להפסיק לקחת סופרטאים מספורט אחד ולהגיד להם תתחרו בסטרונגמן ותפסידו
האנשים הכי חזקים בעולם לפי הקרטריונים שלכם
מי החליט דד מראה על כוח יותר מסקוואט? מי החליט שPL מראה על כוח יותר מWL?
אתה לא מבין מה זה כוח זה בוטחכי אתה לא מבין מה זה כוח כנראה..
לא משנה דיון מיותר ואתה תמשיך להתעקש על שטויות,סיימתי
איך הנוסחה הזאת מוכיחה את מה שאתה אומר?אתה לא מבין מה זה כוח זה בוטח
כוח זה F
F=MA
WL יפעיל הרבה יותר כוח מכל סטרונגמן
תבחר תרגיל בWL ותרגיל שסטרוגמן עושים ומצא לי אחד שבה הסטרוגמן עוקף את הWLאיך הנוסחה הזאת מוכיחה את מה שאתה אומר?
אני לא יודע מה אתה יודע על WL, אבל זה ספורט שהטכניקה והגמישות בה מאוד חשובים.מבחינתי האיש הכי חזק זה מי שיכול להפעיל הכי הרבה כוח בזמן הכי קצר וזה לא קורה בסטרונגמן אלה יותר בWL
אל תשכח שבאיגרוף-טוב מה אתה חופר
אני בכלל לא מבין למה זה ציטט אותך, ציטטתי את הההוא שמתחכםאל תשכח שבאיגרוף-
זה לא משנה כמה חזק אתה מחטיף,
אלא כמה חזק אתה מסוגל לחטוף ולהמשיך קדימה, כמה אתה מסוגל לספוג ולהמשיך קדימה. ככה מנצחים.
רוקי,זה אתה?אל תשכח שבאיגרוף-
זה לא משנה כמה חזק אתה מחטיף,
אלא כמה חזק אתה מסוגל לחטוף ולהמשיך קדימה, כמה אתה מסוגל לספוג ולהמשיך קדימה. ככה מנצחים.
רוקי,זה אתה?
קרב ראווה בשביל הרבה כסף זה קרב ראווה בשביל הרבה כסף. הרבה כסף זה משהו יחסי.יש הבדל לא קטן בין זה שיש לך 10 מיליון דולר ל100 מיליון (מקרגור הרוויח בקרב הזה קרוב ל100)
אתה שוכח שלאף אחד לא אכפת מה הוא כוח בשבילך?לא, כמו שסטורגמן לא יכול להתחרות בMMA
ככה מיתגו את התחרות הזו זה לא אומר האיש הכי חזק
מבחינתי האיש הכי חזק זה מי שיכול להפעיל הכי הרבה כוח בזמן הכי קצר וזה לא קורה בסטרונגמן אלה יותר בWL
איך אתה יודע לחשב את התאוצה בתרגילים?תבחר תרגיל בWL ותרגיל שסטרוגמן עושים ומצא לי אחד שבה הסטרוגמן עוקף את הWL
זה לא כוח;מבחינתי האיש הכי חזק זה מי שיכול להפעיל הכי הרבה כוח בזמן הכי קצר וזה לא קורה בסטרונגמן אלה יותר בWL
בדיחה מוכרת היא ש-Weightlifting ו-Powerlifting צריכים להתחלף בשמות.אתה שוכח שלאף אחד לא אכפת מה הוא כוח בשבילך?
אגב, STRONG (מסטרונגמן) זה לא FORCE (כוח, מסה X תאוצה) זה מגיע מהמילה STRENGTH, שזה מסה אבסולוטית שניתן להרים.
המונח פאוורליפטיג הוא שגוי, כי כמו שטענת - מודדים על פי מסה X תאוצה. המונח התקין אמור להיות STRENGTHLIFTING, אבל זה לא ממש מתגלגל על הלשון.
למה אתה סתם אומר דברים? נראה לי הולכים לעשות ישיבה עם אלופי סטרונגמן ופאוורליפטינג ומארגני התחרויות, על זה שצריכים לשנות את אופי התחרויות כי נודע להם שיש בחור בפורום LBS שמבחינתו הם לא האנשים החזקים בעולם ועכשיו פשוט לא שווה להם להתחרות ולזכות.אתה שוכח שלאף אחד לא אכפת מה הוא כוח בשבילך?
ככה משנים סדרי עולם. קם בבוקר בחור צעיר וחכם ופותח לכולם את העניים. בלי אנשים נועזים כאלו עדיין היינו חושבים שכדור בארץ שטוח.למה אתה סתם אומר דברים? נראה לי הולכים לעשות ישיבה עם אלופי סטרונגמן ופאוורליפטינג ומארגני התחרויות, על זה שצריכים לשנות את אופי התחרויות כי נודע להם שיש בחור בפורום LBS שמבחינתו הם לא האנשים החזקים בעולם ועכשיו פשוט לא שווה להם להתחרות ולזכות.
ככה משנים סדרי עולם. קם בבוקר בחור צעיר וחכם ופותח לכולם את העניים. בלי אנשים נועזים כאלו עדיין היינו חושבים שכדור בארץ שטוח.
אל תעשה לי את זה. הפסיק לי הלם אחד על הבוקר:stop-26:מי יודע 🍿