הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Eddie VS Thor קרב האיגרוף הכי מעניין בהיסטוריה- שרשור ההימורים הרשמי

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
ת'ור- 205 קילו

אדי - 170 קילו

ת'ור לאחרונה שבר את שיא העולם של אדי בדדליפט ל501 לעומת 500 של אדי

לא יודע איך מישהו יכול לשקול 205 קילו ולהראות עם גוף כל כך אסתטי וחטוב, אבל זה ת'ור

hafthor-lift-world-record-deadlift-2.jpg

2f6c2e408a6766e36e83ee080e98e1e2

לעומתו השומנים והאגדה אדי, שוקל כרגע 170 (חטוב יותר מהתמונה, אני חושב שזאת תמונה שהוא היה באזור ה190 קילו)

6adcaa942d12699a25ad1b6778eff2e7

thumbnail

הימור שלי אדי לוקח אותו בנוקאוט סיבוב שני

ובכללי הייתי מהמהר על אדי לנצח. יש לו stamina הרבה יותר מת'ור, מי שראה אותו שוחה יודע על מה מדובר.

הולך להיות מעניין כל כך!! לא יכול לחכות.

מתי אמור להיות הקרב אמרו משהו? או שברגע שימצאו זירה שתחזיק את המשקל הזה?

אין לי טיפת מושג באגרוף והספורט הזה אף פעם לא דיבר אליי אבל אני ממש מחכה לראות את זה.
האמת שזה מרגיש קצת מיס מאץ', עם כל הכבוד לאדי ת'ור נמצא בקטגוריה משל עצמו מבחינת נתונים פיזיים, בא לי לשים ארגז שהוא מנצח את הקרב הזה.
אגב, אני גם חושב שמיליון דולר למשתתף זה דמי כיס לעומת מה שיכלו להוציא, הענף הזה מגלגל מיליארדים וגם אם השמות האלה לא מדברים יותר מדי לחובב האגרוף הממוצע כמו מיוות'ר וכל הסופרסטארים האחרים של הענף זה לא יהיה קשה לשווק להם קרב בין שני האנשים העצומים והחזקים ביותר בעולם לצד אנשי הפאוורליפטינג שכמובן יצפו בקרב הזה והרייטינג יהיה בהתאם.

• פותח/ת השרשור
אין לי טיפת מושג באגרוף והספורט הזה אף פעם לא דיבר אליי אבל אני ממש מחכה לראות את זה.
האמת שזה מרגיש קצת מיס מאץ', עם כל הכבוד לאדי ת'ור נמצא בקטגוריה משל עצמו מבחינת נתונים פיזיים, בא לי לשים ארגז שהוא מנצח את הקרב הזה.
אגב, אני גם חושב שמיליון דולר למשתתף זה דמי כיס לעומת מה שיכלו להוציא, הענף הזה מגלגל מיליארדים וגם אם השמות האלה לא מדברים יותר מדי לחובב האגרוף הממוצע כמו מיוות'ר וכל הסופרסטארים האחרים של הענף זה לא יהיה קשה לשווק להם קרב בין שני האנשים העצומים והחזקים ביותר בעולם לצד אנשי הפאוורליפטינג שכמובן יצפו בקרב הזה והרייטינג יהיה בהתאם.
אם זה רק מיליון דולר באמת גנבו אותם.... הולכים לעשות על זה קופות של מאות או לכל הפחות עשרות מיליונים

הם יודעים להתאגרף?
כאילו יש להם רקע כלשהו באומנויות לחימה בכללי ואיגרוף בפרט?

במשקלים שלהם הקרב יהיה יותר חיבוקים ליד חבלים מאשר איגרוף

• פותח/ת השרשור
You can't teach an old dog new tricks
לא מצפים מהם לאיזו טכניקה מדהימה, מספיק שילמדו טיפה.

מה שכן אני מפחד שהם יורידו הרבה הרבה במשקל בשביל הסיבולת וזה יהרוס קצת את חגיגת הענקים

ד"א מצרף פה גם את הקרב הצדקה של אדי שהיה לפני המון שנים

ואימון של אדי עם פאדים (יותר עדכני)

בוא נגיד מהאגרופים האלה לא הייתי רוצה לקבל מכה

לא מצפים מהם לאיזו טכניקה מדהימה, מספיק שילמדו טיפה.

מה שכן אני מפחד שהם יורידו הרבה הרבה במשקל בשביל הסיבולת וזה יהרוס קצת את חגיגת הענקים
קשה לי להאמין שתור ישקיע כמו שאדי ישקיע.
אדי כבר פרש פחות או יותר, לעומת תור שעדיין רוצה להשקיע בכוח.
בוא נגיד מהאגרופים האלה לא הייתי רוצה לקבל מכה
אחד כזה ותור חוזר להרים 20 קילו כל צד בדדליפט
עם כל הכבוד לאגרופים שלו, הצליל זה מהכפפות.
בנוסף, קשה לי להאמין שהם יצליחו לגייס כזה אגרוף בזירה ולפגוע ביריב איתה.
בנוסף, נראה את אדי מרים כזה אגרוף יותר גבוה, לגובה הפנים של תור.

חוץ מזה, אדי ממש לא מנצל את המשקל העצום של היד שלו, הוא מכניס הרבה כוח, אבל הוא צריך להשתחרר יותר לדעתי אם הוא רוצה שה20 ק"ג זרוע שלו באמת יפלח לאדם גדול כמו תור את הצורה.

• פותח/ת השרשור
קשה לי להאמין שתור ישקיע כמו שאדי ישקיע.
אדי כבר פרש פחות או יותר, לעומת תור שעדיין רוצה להשקיע בכוח.
ת'ור אמר כבר שהוא מתכנן לרדת ל170 בשביל הקרב, לדעתי בסוף הוא יחליט לרדת ביותר

אמר גם שהוא זונח בנתיים את העניין של הstrongman (לדעתי הוא לא ישתתף בשנה אחת של הסטרונגמן) ומתרכז בקרב.
עם כל הכבוד לאגרופים שלו, הצליל זה מהכפפות.
בנוסף, קשה לי להאמין שהם יצליחו לגייס כזה אגרוף בזירה ולפגוע ביריב איתה.
בנוסף, נראה את אדי מרים כזה אגרוף יותר גבוה, לגובה הפנים של תור.

חוץ מזה, אדי ממש לא מנצל את המשקל העצום של היד שלו, הוא מכניס הרבה כוח, אבל הוא צריך להשתחרר יותר לדעתי אם הוא רוצה שה20 ק"ג זרוע שלו באמת יפלח לאדם גדול כמו תור את הצורה.
אני דווקא מצליח לדמיין איך אדי זורק לת'ור פצצת היימייקר לתוך הפנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית