הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט נמוך (?)

Liter12345

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
5
12
2
היי, בן 17 מעולם לא עשיתי סייקל וגם לא מתכוון לעשות. אני יודע שלא קשור כל כך לסטרואידים ותרופות אבל לא היה לי איפה לשאול

יצא לי טסט 4.1 בסולם של בין 1.18 ל9.50 (שזה מראה שיותר מ9.50 זה יותר מידי) אבל אחרי שחיפשתי באינטרנט ראיתי שלילדים בגילי יש גם 20 ו30 ככה שלא הבנתי אם זה אותו המדד או לא יודע

לא מרגיש שום חולשה מיוחדת וגם מסחינה מינית מתפקד טוב , אבל בכל זאת קצת מלחיץ אם יש לי כזה נמוך, אז השאלה מה המספר הזה אומר?

קבצים מצורפים

• 20200506_183418.jpg
    20200506_183418.jpg
    KB 18.8 · צפיות: 53
Tetosterone 35.80 nmol/L
אצלי מופיע שים לב לnmol/L

בעוד אצלו מופיע ng/ml
אם זה כמו שאתה אומר אותו בדיקה, אז הוא יכול לעשות את ההמרה לnmol/L
באתר כמו כאן Testosterone conversion to nmol/L, ng/mL, ng/dL, ng/100mL, ng%, ng/L, µg/L. Online converter from conventional units to SI units | UNITSLAB.COM ולראות איפה הוא נמצא במדד הרגיל
4.09 ng/mL
= 13.0062 nmol/L

רמות הטסט שלך הם 13 אחי
13-14 סדר גודל

• פותח/ת השרשור
Tetosterone 35.80 nmol/L
אצלי מופיע שים לב לnmol/L

בעוד אצלו מופיע ng/ml
אם זה כמו שאתה אומר אותו בדיקה, אז הוא יכול לעשות את ההמרה לnmol/L
באתר כמו כאן Testosterone conversion to nmol/L, ng/mL, ng/dL, ng/100mL, ng%, ng/L, µg/L. Online converter from conventional units to SI units | UNITSLAB.COM ולראות איפה הוא נמצא במדד הרגיל
4.09 ng/mL
= 13.0062 nmol/L

רמות הטסט שלך הם 13 אחי
13-14 סדר גודל

תודה על התשובה המהירה, מזה אומר זה נמוך?

תודה על התשובה המהירה, מזה אומר זה נמוך?
תלוי איך אתה מסתכל על זה... זה תקין ולא נחשב נמוך 'מבחינתנו' ואתה יכול להעלות אותו ע"י תזונה תומכת ואימונים עצימים, וכמובן קצת יצר הרע אבל לא על המסך.. ואתה תהיה בסדר.. שמחת חיים מרץ וביטחון עצמי ובהתאם הטסט יעלה, אתה לגמרי תקין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית