הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בחתירה(סרטון)

שים לב שבעליה הזווית בין הזרוע לאמה שלך נהיית חדה מידי לטעמי (לא משהו מוגזם), חוץ מזה נראה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
שים לב שבעליה הזווית בין הזרוע לאמה שלך נהיית חדה מידי לטעמי (לא משהו מוגזם), חוץ מזה נראה בסדר גמור.
לא הבנתי
איך אפשר לשפר?
וכמה זה בעייתי שיש כרס שמונעת טווח תנועה מלאה, כביכול?

לא הבנתי
איך אפשר לשפר?
וכמה זה בעייתי שיש כרס שמונעת טווח תנועה מלאה, כביכול?

תשים לב שהאמה שלך בעלייה מתקרבת לכיוון הכתף תנסה לשמור על 90 מעלות בין או יותר בין האמה לזרוע בשביל הדגש הקטנטן הזה ללאטס.

אין לך שום בעיית טווח תנועה זה באמת נראה טוב כמו שאלחנן אמר.

הדגש היחיד שצריך לשמור עליו זה להביא את המוט להיפס (כמו בפולדאון בכבלים), זה לבד יעזור לצמצם את המעורבות של שרירי הזרוע בתנועה. מעבר לכך יש גם עניין של תשומת לב לגב התחתון על מנת למנוע פציעה.

• פותח/ת השרשור
עזוב שטויות, זה נראה פצצה.[/QUOTE
הדגש היחיד שצריך לשמור עליו זה להביא את המוט להיפס (כמו בפולדאון בכבלים), זה לבד יעזור לצמצם את המעורבות של שרירי הזרוע בתנועה. מעבר לכך יש גם עניין של תשומת לב לגב התחתון על מנת למנוע פציעה.
מוט להיפס? פשוט לצמצם רוחב אחיזה ולהביא את את המוט נמוך יותר?

• פותח/ת השרשור
כן. ממש כמה שיותר להביא את המוט לאגן.
אבל איך אפשר לייעץ דבר כזה אם לא אמרתי שמעניין אותי דגש ללאטס, למשל? וזה לא אמור להיות קשור לצורה שבה נוח לי לבצע את התרגיל?

אם אתה חותר את המוט ורטיקלית למעלה (כמו בפנדליי רואו למשל) אתה מפעיל יותר את השרירים בגב העליון ובכתפיים.
בדרך כלל משתמשים בבנט אובר רואו (התרגיל שאתה מבצע בסרטון) כתרגיל לרחב גבי כך שמן הסתם נרצה למקסם את העבודה שלו.
אם אתה מעוניין לבצע ווריאציה אישית של התרגיל, אתה מוזמן.

• פותח/ת השרשור
אם אתה חותר את המוט ורטיקלית למעלה (כמו בפנדליי רואו למשל) אתה מפעיל יותר את השרירים בגב העליון ובכתפיים.
בדרך כלל משתמשים בבנט אובר רואו (התרגיל שאתה מבצע בסרטון) כתרגיל לרחב גבי כך שמן הסתם נרצה למקסם את העבודה שלו.
אם אתה מעוניין לבצע ווריאציה אישית של התרגיל, אתה מוזמן.
תודה על המענה.
יש לי רוחב בסדר וחסר לי עובי+לא מבודד כתף אחורית אז נראה לי זאת תהיה וריאציה בסדר. אני גם עושה 5×5 צין אפס לפני אז..
אני כמובן רחוק מורטיקאלית למעלה אבל אולי ההבדל הקטן הזה יתן מענה שאני רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית