הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

███ ✯ ✯ חולצת פורום סופי, מי מזמין? ✯ ✯ ███

אם משהו קיבל יכול לפרסם פה?

---------- התגובה התווספה ב 11:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:48 ----------

חחח בדיוק עכשיו הגיעו 😛 אני הולך לאסוף

---------- התגובה התווספה ב 12:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:11 ----------

איזו חולצה חמודה!!!! גדולה יחסית למידה M אבל עולה כמו שצריך 😛

רן תודה רבה!! ומשה כמובן\\

נערך לאחרונה:
קיבלתי פתק בדואר על דבר דואר שמחכה לי בסניף,99% זו החולצה,מחר נלך לאסוף

כפר סבא, אצלי זה היה צריך להגיע בכלל יום שישי\ראשון

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם במרכז ועוד לא הגיע אליכם ואני גר בצפון הרחוק והגיע אליי חחחחחחחחח
החולצה ממש טובה רק ישלה קצת ריח מסריח אבל לא נורא כביסה אחת וזה יעבור

לא הגיע.
מרקו אתה גר בתוך החרא בחוריה? אולי בגלל זה הריח...

מי עוד קיבל ?
mrko102
HADROR
^pala

זה מי שסימנתי בנתיים שקיבל

קיבלתי את המכתב והלכתי לדואר הם אמרו שזה יגיע מחר ב-10. אז תוסיף גם אותי לרשימה רן.

קיבלתי היום 😃 ניראות ממש יפות רק נדמה לי ששתיהן באותו מידה למרות שהזמנתי אחת מדיום ואחת סמאל (וכתוב על אחת M אבל היא בערך באותו גודל כמו הS) אבל נחכה וניראה מה יהיה הכביסה... כמו שזה ניראה הייתי צריך להזמין אולי גם אחת L ...

הגיע פתק ולקחתי מהדואר!
חולצות יפות מאוד!... ונוחות!.. אחלה חולצת PRים חדשה =)

תודה רן על האירגון ההדפסה והטרחה ותודה ל DARTHMAUL על העיצוב המהיר והאירגון מחדש של העסק

אם ממש תרצו תקבלו גם תמונות =P

קיבלתי את החולצות כרגע.
תוסיף אותי לרשימת המקבלים חח 😃
אחלה חולצות.

קבלו

אחלה חולצה שבעולם

---------- התגובה התווספה ב 11:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:53 ----------

תגידו

THAN.. לא רושמים THEN ??? חחחחחח

יפה, מוזר שלא קיבלתי עדיין... אה ואוריאל הפלאפון שלי התקלקל ואיבדתי את המספר שלך תשלח לי את האימיל שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית