הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

███ ✯ ✯ חולצת פורום סופי, מי מזמין? ✯ ✯ ███

לדעתי עדיף להישאר אם גירסת המקור הראשונית... זאת שמשה פירסם פה ראשונה... היא הכי יפה וגם הכי פשוטה מביניהן.

תאכלס עכשיו שהשוויתי לחולצות אחרות שיש לי אני ממליץ לאנשים לעשות את זה גם ולהיכנס לפרופורציה, כי הXXL הוא מאוד מאוד מאוד ארוך...

תאכלס עכשיו שהשוויתי לחולצות אחרות שיש לי אני ממליץ לאנשים לעשות את זה גם ולהיכנס לפרופורציה, כי הXXL הוא מאוד מאוד מאוד ארוך...

בשביל אנשים גבוהיים זאת לא בעיה

הייתי משנה בראשון רק את הרעיון מהשני: האדם שמרים מוט יהיה צבוע גם באדום

לא !

אז יהיה L באדום מאחור !!!!?!?!?

תכלס אני מציע את המבחר הבא:

1. חולצה שחורה (כהה) מקורית (אפור)
2. חולצה לבנה (בהירה) עם כתום
3. חלק מהנ"ל ... (רק אבולוציה או רק ציפור)

ולסגור דיון לגבי עיצוב!

45‏ לחולצה. 15 למשלוח לא משנה כמות בדואר רשום. חלק יכסה אריזה. לגבי תשלום אני אפרסם מס חשבון בנק להעביר לשם ומיל לאישור + מתן כתובת למשלוח.

לגבי צבעים נשתדל שיהיו. אם תהיה בעיה יהיה רק שחור או לבן. ככה שאוטומטית תודפס הכמות בשחור/לבן. ההדפס על בהיר יהיה הכתום. בלי שינויים או בקשות

עכשיו כשיש את כל הצבעים בתמונות, ראיתי שהירוק זית הרבה יותר יפה מהאפור.

אז היתי רוצה לשנות את האפור לירוק זית

כלומר 2 חולצות XL , אחת בצבע שחור ואחת בצבע ירוק זית

סחטיין על כל האירגון..

הלך די חלק הפעם! ..

סחטיין לקשורים בעניין

ומחכה למשתמש של הפייפל שאילו אני ישלח את הכסף...

מגניב 45 לחולצה, אני לוקח הרבה יותר מ1...נראה אם אח שלי רוצה(בטח שלא)
כל הכבוד מוו

משה אני רוצה לקנות 100 אחוז(זה אוראל דיי לשחק לי עם החשבון בחייאת..), בכל מקרה לא הבנתי איך משלמים?
נתונים: מאשדוד, רוצה לקנות חולצה LARGE שחורה..

לכל מי שרוצה לשלם מזומן נכנסים לכל בנק ומבקשים להפקיד את הסכום לחשבון שאני אתן. זה עמלה של כמה שקלים. רק תשמרו את האסמכתא. לא יהיה גובינא

1 כחול (אם אין צבעוני אז שחור), מידה L.
גר בדרום (מושב ליד באר שבע) אבל מעדיף שאח שלי יאסוף (בלי משלוח) הוא גר בתל אביב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית