הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

███ ✯ ✯ חולצת פורום סופי, מי מזמין? ✯ ✯ ███

כל מי שעשה העברה בנקאית לוקח 1-2 ימי עסקים עד שזה מתעדכן (בדרך כלל יום אחד)
כל מי שהעביר ב PP שימתין עד שרן יבדוק
כל מי שאומר לי לערוך לו חולצות ועדיין לא שילם, אני יערוך לו אותן כשהוא ישלם, נמאס לי לארוך את האשכול הזה הוא תוקע לי את המחשב.
אני מסמן בירוק כשרן אומר לי לסמן כי רק לו יש גישה לחשבונות, אלא אם שילמתם למאסלהאוס.
אל תדאגו אם שילמתם אנחנו נסמן אותכם, אנחנו לא מנסים לעבוד עליכם, מה גם שיש מצב אני לא אהיה כל כך זמין עד ההזמנה כי אני בסוף סמסטר, אבל אני אנסה להיכנס פעם-פעמיים ביום לעדכן את האשכול (גם של הנעליים).

רן אפשר לשלם עדי יום חמישי כולל יום חמישי? כי יש לי בעיה אין מי שיפקיד לי היו ומחר והבנתי שבתור קטין אני לא יכול להפקיד בעצמי (או שאפשר 😲).

רן יש סיכוי שמחר אני משלם.
היום הייתי אמור ללכת לשלם אבל שכחתי את הדף..

אפשר בגיל 15 וחצי.
בקשר לחולצות יום ראשון רק יוצאת ההזמנה של כל החולצות בבית דפוס לוקח להם כמה ימי עסקים לעשות אותם + הדואר הרשום עד הבית תלוי בדואר ישראל אני מאמין שבערך שבועיים החולצות אצלכם (אנחנו לא אומרים לבית דפוס הינה עוד חולצה מישהו שילם, אנחנו מכניסים את ההדפסה במכה, מה גם שהבאתי לכם 10 ימים לשלם כדי שלא תגידו שזה היה לחוץ לכם)

אפשר בגיל 15 וחצי.
בקשר לחולצות יום ראשון רק יוצאת ההזמנה של כל החולצות בבית דפוס לוקח להם כמה ימי עסקים לעשות אותם + הדואר הרשום עד הבית תלוי בדואר ישראל אני מאמין שבערך שבועיים החולצות אצלכם (אנחנו לא אומרים לבית דפוס הינה עוד חולצה מישהו שילם, אנחנו מכניסים את ההדפסה במכה, מה גם שהבאתי לכם 10 ימים לשלם כדי שלא תגידו שזה היה לחוץ לכם)

החולצות שלי ושל אדם באותו משלוח נכון?

נו לעזאזל החולצת PRים שלי בכביסה. חשבתי שתהיה לי חולצה עד מחר :(
זה מוריד מהכוח ב10 קילו.

2 חולצות שחורות LARGE

נהריה

אני אתקשר למאסלהאוס עוד מעט,פשוט לתת לך את המספר קבלה שלי ואת הפרטים באימייל שלך?

נערך לאחרונה:
שיט :\ רן עד איזה שעה מחר אפשר להעביר לך? הייתי בבנק ונתתי מספר לא נכון ולא יכלו לשלוח :\\\\

רן שלחתי אליך 60 שקל על חולצה אחת
ומשה תשנה אותי לחולצה אחת בצבע חום(גיבוי שחור)
מידה L

אין לי בעיה כל עוד אתה לא מזמין יותר מחולצה 1 אני ישלח לך את הפלא שלי בהודעה פרטית ונתארגן על משהו

אוקי שלחתי את הכסף לפאיפל. רן שים לב שהמשלוח של החולצה שלי הוא עם שימי ואדם. ומשה לאחר שרן יקבל את התשלום שנה אצלי את המידה של החולה ל-M והצבע נשאר שחור.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית