הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

███ ✯ ✯ חולצת פורום סופי, מי מזמין? ✯ ✯ ███

אם התקשרת והשארת מספר טלפון שלך אצלהם, הם יתקשרו אליך עד 6, תהיה זמין.

מנהלים וחברים שלי שרוצים חולצות נא לרשום באשכול פה כדי שיהיה מסודר
כמו שעידן/הטרול/השלד רשמו, כדי שיהיה מסודר
אני לא זוכר למי לשמור מה אם לא רשום
כולל נירן תרשום כמה חולצות אתה רוצה וכבר ניפגש שתעביר לי חולצה במידה שלך
ויאיר הבנתי שאתה גם רוצה אז תרשום מידה/צבע
וכל מי שעוד רוצה

רן שלחתי לך 60 שקל לפני כמה ימים קיבלת אותם?
או שבגלל הניתוח עוד לא הלכת לבדוק?

לא בדקתי כלום מיום רביעי
אני אטפל בכל כשאוכל, כנראה אחרי שבועות אני אלך להדפיס

שלד אני מכין לך חולצה לאחרי חיטוב S או M ?

אוקי סבבה, אבל העניין הוא שהכל כתוב, יעני רשום לאן לשלוח את הכסף+לאן לשלוח לאחר מכן מייל, הסיבה שהוא לא עונה זה בגלל התאוששות מניתוח, אין דאגה, פשוט תעביר את הכסף ותשלח מייל ובקרוב הרשימה תעודכן

רן, יש לי בעיה כרגע עם התשלום. יש מצב אתה מביא XL שחורה נוספת בשבילי ותשלח לי אותה כשאשלם?

מי ששילם ולא סומן עדיין, שירשום כאן באשכול איך הוא שילם (חשבון בנק, PP, מאסלהאוס ) ושישלח לי שוב מייל/הודעה פרטית עם כל הפרטים שלו כולל איזה חולצות הוא רוצה עם גיבוי שחור או לבן.
Elad5 - אנחנו לא עושים הזמנות מראש, מה הבעיה עם התשלום? יש לך כאן את כל הדרכים האפשרויות לשלם, במזומן, בכ.א, בהעברה בנקאית, ב PP, רוצה גם בSMS?

משה, כבקשתך (שילמתי ולא סומנתי עדיין):
שילמתי בPP, הזמנתי 2 חולצות
שחורה L
שחורה XL
אשדוד

מי ששילם ולא סומן עדיין, שירשום כאן באשכול איך הוא שילם (חשבון בנק, PP, מאסלהאוס ) ושישלח לי שוב מייל/הודעה פרטית עם כל הפרטים שלו כולל איזה חולצות הוא רוצה עם גיבוי שחור או לבן.
Elad5 - אנחנו לא עושים הזמנות מראש, מה הבעיה עם התשלום? יש לך כאן את כל הדרכים האפשרויות לשלם, במזומן, בכ.א, בהעברה בנקאית, ב PP, רוצה גם בSMS?
משה שילמתי על 2 חולצות
S שחורה
M שחורה
כמו שכתבתי.
שלחתי אימייל לך ולרן שחכתי את האסמכתא אז אני שולח לך בשני אימיילים
סליחה על הבלאגן.

נערך לאחרונה:
טוב שמע משה מה שהיה פה היה ממש לא בסדר,הם דפוקים לגמרי,התקשרתי למאסלהאוס בחמישי כמו שאמרתי לך והם אמרו שיצרו איתי קשר בראשון (גם אתה אמרת),השארתי פרטים ולא התקשרו ולא כלום,התקשרתי אליהם עכשיו והם אמרו שהם יבררו את זה ויחזרו אלי,קיצר פספסתי את ההזדמנות?

טוב שמע משה מה שהיה פה היה ממש לא בסדר,הם דפוקים לגמרי,התקשרתי למאסלהאוס בחמישי כמו שאמרתי לך והם אמרו שיצרו איתי קשר בראשון (גם אתה אמרת),השארתי פרטים ולא התקשרו ולא כלום,התקשרתי אליהם עכשיו והם אמרו שהם יבררו את זה ויחזרו אלי,קיצר פספסתי את ההזדמנות?

תעביר לי בpaypal או לחשבון בנק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית