הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדיו בפיתוח שריר

C.zTheGirl

משתמש מתחיל
27
7
נק' מוניטין:
7
27
7
היי לכם אשמח להתייעצות
פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

קראתי פה את המאמר על המשך ביצוע אימוני קרדיו במסה, ויש כמה דברים שלא הבנתי..
שיהיה ברור רק, אני לא במסה ולא במאזן חיובי אלא ההפך- במאזן שלילי כרגע ומשתדלת לצרוך כמה שיותר חלבון, אני כן רואה עליה יחסית מאוד איטית במסת שריר שלי אבל זה טוב לי ככה בנתיים, מה שחשוב לי יותר כרגע זה יותר ההתחטבות ושימור השריר הקיים , אולי אפילו יותר מלהעלות אותו..

נטען במאמר שקיום של 3-5 אימוני קרדיו בשבוע במשך 20-30 דקות ב70% מהדופק המירבי לא יפגעו בתהליכי פיתוח שריר.. אני כרגע עושה 3 פעמים בשבוע פול באדי של משקולות עם משקלים שלא הייתי אומרת כבדים לי מידי אבל אין ספק שבשלב זה עדיין מאתגרים אותי, ומשתדלת אימון היט עצים 1 בשבוע.. לא יודעת אם הכוונה לאימון ממה שהם המליצו תופס גם על אימוני היט? ממש עצימים..

איך אפשר גם לדעת מה הדופק שלי בזמן האימון?
בעיניכם צריכה להוסיף עוד או שזה עלול לגרור לאימון יתר דווקא בגלל שאני במאזן שלילי? תודה לעונים:)

היי לכם אשמח להתייעצות
פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

קראתי פה את המאמר על המשך ביצוע אימוני קרדיו במסה, ויש כמה דברים שלא הבנתי..
שיהיה ברור רק, אני לא במסה ולא במאזן חיובי אלא ההפך- במאזן שלילי כרגע ומשתדלת לצרוך כמה שיותר חלבון, אני כן רואה עליה יחסית מאוד איטית במסת שריר שלי אבל זה טוב לי ככה בנתיים, מה שחשוב לי יותר כרגע זה יותר ההתחטבות ושימור השריר הקיים , אולי אפילו יותר מלהעלות אותו..

נטען במאמר שקיום של 3-5 אימוני קרדיו בשבוע במשך 20-30 דקות ב70% מהדופק המירבי לא יפגעו בתהליכי פיתוח שריר.. אני כרגע עושה 3 פעמים בשבוע פול באדי של משקולות עם משקלים שלא הייתי אומרת כבדים לי מידי אבל אין ספק שבשלב זה עדיין מאתגרים אותי, ומשתדלת אימון היט עצים 1 בשבוע.. לא יודעת אם הכוונה לאימון ממה שהם המליצו תופס גם על אימוני היט? ממש עצימים..

איך אפשר גם לדעת מה הדופק שלי בזמן האימון?
בעיניכם צריכה להוסיף עוד או שזה עלול לגרור לאימון יתר דווקא בגלל שאני במאזן שלילי? תודה לעונים:)

זה לגמרי בסדר, כל עוד את משלבת אימוני כוח במינון מספיק עם צריכת חלבון מספיקה את תמשיכי להעלות מסת שריר.
הבעיה תתחיל אולי בגלל הגירעון הקלורי, בהנחה ואת מתאמנת מתחילה יש לך מספיק פונטנציאל שאפשר לנצל גם בחיטוב ולהמשיך להעלות מסת שריר.

בקשר לדופק, שעון חכם פשוט יכול לפתור את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!! למה היית קורא מתאמנת ‘מתחילה׳? ולפי מה נגיד היית מודד את זה? התקדמות ביכולות/במשקלים? או יותר לפי משך תקופת האימונים ?

תודה רבה!! למה היית קורא מתאמנת ‘מתחילה׳? ולפי מה נגיד היית מודד את זה? התקדמות ביכולות/במשקלים? או יותר לפי משך תקופת האימונים ?

גם וגם.
בואי נגיד שאחרי שנה שהתאמנתי עדיין ידעתי שאני מתאמן מתחיל כי פשוט התאמנתי כמו אהבל, עם 80 ק״ג סקוואט בטכניקה מבישה.
בלי ידע בסיסי באימונים.
תלוי בכמה דברים.

• פותח/ת השרשור
גם וגם.
בואי נגיד שאחרי שנה שהתאמנתי עדיין ידעתי שאני מתאמן מתחיל כי פשוט התאמנתי כמו אהבל, עם 80 ק״ג סקוואט בטכניקה מבישה.
בלי ידע בסיסי באימונים.
תלוי בכמה דברים.
חחחחח הבנתי אותך , אחלה תשובה, מדוייקת ונותנת פרופורציה
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית