הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר החזה שהכי תורם למראה חזה מפותח

TheFitter

משתמש מתחיל
61
4
נק' מוניטין:
4
61
4
איזה משרירי החזה מנסיונכם הכי תורם לעיצוב חזה מפותח? חזה מרכזי, חזה עליון או חזה תחתון?
ונפקא מינה, על איזה שיפוע לשים את עיקר הדגש בתרגילי חזה...שיפוע ישר, שיפוע עליון או שיפוע שלילי

אממ יותר נכון לשאול איזה אזור בחזה הכי תורם למראה מפותח כי זה לא באמת שרירים נפרדים אלא סיבים שמגיבים אחרת בזוויות שונות, ואתה לא יכול באמת "לבודד" חלקים מהחזה.
בכל אופן.. בנצ' רגיל (שטוח) עושה את העבודה יופי יופי לכל אזור החזה...אפשר גם להוסיף פרפר אם אתה רוצה לבודד יותר

שריר החזה הוא שריר אחד, אין כזה דבר שריר עליון שריר תחתון..
לשאלתך
בכל תרגיל חזה כל החזה יעבוד, בנץ שיפוע / רגיל לא באמת משנה מה שמרגיש לך יותר טוב. אפשר להוסיף גם פרפר ויאללה סגרת את הפינה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

והכי חשוב אם אתה רוצה חזה גדול לפני שאתה רץ להוסיף תרגילים ונפח כמו משוגע תדאג קודם כל להיות עם מינימום 100 קילו בנץ ולבנות משקלים בתרגילים מורכבים

והכי חשוב אם אתה רוצה חזה גדול לפני שאתה רץ להוסיף תרגילים ונפח כמו משוגע תדאג קודם כל להיות עם מינימום 100 קילו בנץ ולבנות משקלים בתרגילים מורכבים
והכי חשוב אם אתה רוצה להיות עורך דין טוב לפני שאתה רץ ללמוד משפטים כמו משוגע תדאג קודם כל להיות עם מינימום 2 תארים בפסיכולוגיה

אין סיבה לעבוד על כוח בשביל לקבל היפרטרופיה בדיעבד, פשוט תעבוד על היפרטרופיה מלכתחילה. למשקלים אין שום ערך כמטרה למפתחי גוף.

לגביי השאר, נכון, כל תרגיל יעבוד על כל החזה ולא קריטי. כן הייתי אולי מתעדף קצת חזה עליון כי זה תמיד שריר שבפיגור אסטתי אצל כולם לטעמי, אבל זה לטעמי בלבד.

איזה משרירי החזה מנסיונכם הכי תורם לעיצוב חזה מפותח? חזה מרכזי, חזה עליון או חזה תחתון?
סביר שהחזה עליון, גם המחקר מדבר על תמורה עודפת ממנו על פני שאר השיפועים.
ונפקא מינה, על איזה שיפוע לשים את עיקר הדגש בתרגילי חזה...שיפוע ישר, שיפוע עליון או שיפוע שלילי
על החלק שבפיגור אצלך.

והכי חשוב אם אתה רוצה להיות עורך דין טוב לפני שאתה רץ ללמוד משפטים כמו משוגע תדאג קודם כל להיות עם מינימום 2 תארים בפסיכולוגיה

אין סיבה לעבוד על כוח בשביל לקבל היפרטרופיה בדיעבד, פשוט תעבוד על היפרטרופיה מלכתחילה. למשקלים אין שום ערך כמטרה למפתחי גוף.

לגביי השאר, נכון, כל תרגיל יעבוד על כל החזה ולא קריטי. כן הייתי אולי מתעדף קצת חזה עליון כי זה תמיד שריר שבפיגור אסטתי אצל כולם לטעמי, אבל זה לטעמי בלבד.
איפה ראית אותי אומר שיש סיבה לעבוד על כוח כדי לקבל היפרטרופיה? בעיניי ובעיניי המון אחרים קודם כל כדי לבנות חזה גדול צריך משקלים, לא אמרתי לו שאי אפשר בלי זה אבל לדעתי זה הכי חכם אם אתה רוצה לפתח באמת חזה גדול.

הרבה יותר יעיל להגיע למצב שאתה מפמפם משקלים כבדים בתרגיל מורכב לחזה וקודם מתקדם בו מאשר להוסיף עוד נפח ועוד נפח מתרגיליפ אחרים

אני עוד לא פגשתי מישהו שעושה 100 בנץ לחזרות ויש לו חזה קטן

בכל תרגיל חזה כל החזה יעבוד, בנץ שיפוע / רגיל לא באמת משנה מה שמרגיש לך יותר טוב. אפשר להוסיף גם פרפר ויאללה סגרת את הפינה
כמובן שמשנה, זה חוסר הבנה באנטומיה.
למה?
איפה ראית אותי אומר שיש סיבה לעבוד על כוח כדי לקבל היפרטרופיה? בעיניי ובעיניי המון אחרים קודם כל כדי לבנות חזה גדול צריך משקלים, לא אמרתי לו שאי אפשר בלי זה אבל לדעתי זה הכי חכם אם אתה רוצה לפתח באמת חזה גדול.

הרבה יותר יעיל להגיע למצב שאתה מפמפם משקלים כבדים בתרגיל מורכב לחזה וקודם מתקדם בו מאשר להוסיף עוד נפח ועוד נפח מתרגיליפ אחרים

א. בעיינך ובעייני אחרים זה לא רלוונטי, יש מדע והוא לא תומך בטענה שלך.
ב. לא רואה איך זה יותר יעיל, אשמח להסבר.
ג. כנראה שלא פגשת יותר מידי אנשים שעושים מעל 100 ק"ג של בנץ', אתה סתם עושה פה השלכה לא מבוססת.

איפה ראית אותי אומר שיש סיבה לעבוד על כוח כדי לקבל היפרטרופיה?
אחי:
בעיניי ובעיניי המון אחרים קודם כל כדי לבנות חזה גדול צריך משקלים

למה? מה שונה אדם עם 100 קילו בנץ מאשר אדם עם 60 קילו בנץ אם החזה שלהם באותו גודל?
אני כן, אז מה?

בסופו של דבר יש דרכים להגיע לכוח ויש דרכים להגיע להיפרטרופיה, אין סיבה לעבוד על כוח תקופה ורק אז על היפרטרופיה במקום פשוט לעבוד בדרכים של היפרטרופיה מההתחלה

אחי:

למה? מה שונה אדם עם 100 קילו בנץ מאשר אדם עם 60 קילו בנץ אם החזה שלהם באותו גודל?

אני כן, אז מה?

בסופו של דבר יש דרכים להגיע לכוח ויש דרכים להגיע להיפרטרופיה, אין סיבה לעבוד על כוח תקופה ורק אז על היפרטרופיה במקום פשוט לעבוד בדרכים של היפרטרופיה מההתחלה
אבל אני לא אמרתי לו לעבוד על כוח, אמרתי לו לעבוד על בנץ ולבנות שם משקלים.

לא אמרתי לו לעשות חזרה או שתיים עם משקל כבד.
הגיון פשוט, פרס זה תרגיל מצויין לפיתוח החזה.

לבנות שם משקלים ולהוסיף עומס משבוע לשבוע זה אחלה פתרון לפתח את החזה ולנסות קודם את הדרך הקלה במקום לדחוף עוד ועוד תרגילים, איפה אתה רואה פה הקשר לכוח בגלל שרשמתי לו לבנות משקלים? זה במטרה להוסיף עומס ולדעת שבאמת יש התקדמות.

כוח לא רלוונטי לבארי בילדינג וזה ידוע, אתה לא מחדש לי, אבל כן - התקדמות במשקלי עבודה בתרגילים מורכבים זה אחלה אינדיקציה לדעת שהשריר גודל.
בינתיים אתה רק כותש את הדעה שלי בלי לתת שום פתרון אחר למרות שזה פתרון אידיאלי למתאמנים מתחילים שחושבים שלהוסיף 20 סטים באימון חזה אחד זה מה שיגרום להם להיות עם חזה עצום

אבל אני לא אמרתי לו לעבוד על כוח, אמרתי לו לעבוד על בנץ ולבנות שם משקלים
אתה אשכרה חוזר על אותה סתירה כל הודעה מחדש. לעבוד על כוח=להעמיס עוד משקלים.
הגיון פשוט, פרס זה תרגיל מצויין לפיתוח החזה
ואין לי שום דבר נגד בנץ, יש לי משהו רק נגד התמקדות במשקל בעבודה לפיתוח גוף.
בינתיים אתה רק כותש את הדעה שלי בלי לתת שום פתרון אחר
אחי לא הייתה שום בעיה, אז איזה פתרון? הוא לא שאל לגביי כמות סטים או דרכים להתקדם או שום דבר כזה, בסך הכל על איזה חלק בחזה להתמקד בשביל להיראות אסטתי יותר.

אחי לא הייתה שום בעיה, אז איזה פתרון? הוא לא שאל לגביי כמות סטים או דרכים להתקדם או שום דבר כזה, בסך הכל על איזה חלק בחזה להתמקד בשביל להיראות אסטתי יותר.

וטוב לדעת שלדעתך לעבוד כוח = להעמיס משקלים.

אני לא סותר את עצמי, אתה זה שלא מצליח להבין שעבודה על כוח היא לא רק להעמיס משקלים.
אלא גם טווח חזרות, זמני מנוחה, וסגנון אימון שונה לחלוטין.

וכן, בבאדי בילדינג יש צורך לבנות משקלים בתרגילים מורכבים. לא חובה, אבל זה יעיל.
והכוונה ב״להעמיס משקלים״ כי להתקדם מאימון לאימון בתרגיל הזה ולהוסיף משקל, או בעצם חזרות. מה שבעיניי פחות יעיל.

מתנצל שכחתי שרק אם הוא רוצה לעבוד ״כוח״ הוא יכול להרים משקל כבד,ֶ מצחיק שאתה ממשיך לחשוב שאני זה שסותר את עצמי, כי לפי מה שאתה טוען פה באדי בילדרים צריכים להשאר באותו משקל כל החיים בתרגילים מורכבים אחרת הם יעבדו בעצם על ״כוח״.

ואל תדבר איתי רק על פקטור של היפרטופיה, שכן זה ידוע שלא באמת משנה המשקל. אבל אני מדברת על בניית נוחות אימון ויכולות גבוהות לגרום לנזק שריר מתמשך מאימון לאימון, וכן הרבה יותר יעיל לעשות את זה על ידי התקדמות במשקלים.

• פותח/ת השרשור
כשאתה אומר 100 קילו לבנץ לכמה חזרות אתה מתכוון?
וכיצד אתה מתרגם 100 קילו במוט ללחיצת חזה בדאמבלים?

וטוב לדעת שלדעתך לעבוד כוח = להעמיס משקלים.

אני לא סותר את עצמי, אתה זה שלא מצליח להבין שעבודה על כוח היא לא רק להעמיס משקלים.
אלא גם טווח חזרות, זמני מנוחה, וסגנון אימון שונה לחלוטין.
אם אתה רוצה להתחזק בבנץ לשמיניות אז אתה יכול לעבוד בטווח חזרות של סביבות 8. לא חייבים לעבוד לשלשות וחמישיות בשביל להתחזק ולא חייבים להיבחן בתחרות פאוורליפטינג בשביל לקבוע כמה חזק אתה.
לעבוד כוח=להרים בתרגיל מסויים יותר ממה שהרמת בעבר
מתנצל שכחתי שרק אם הוא רוצה לעבוד ״כוח״ הוא יכול להרים משקל כבד,ֶ מצחיק שאתה ממשיך לחשוב שאני זה שסותר את עצמי, כי לפי מה שאתה טוען פה באדי בילדרים צריכים להשאר באותו משקל כל החיים בתרגילים מורכבים אחרת הם יעבדו בעצם על ״כוח״.
לא יודע איפה ראית שטענתי את זה, כל הכבוד על הבנת הנקרא.
באדי בילדרים לא צריכים להישאר באותו משקל, מה שכן, תשווה את המשקלים של באדיבילדר לפאוורליפטר באותו משקל גוף ותראה כמה שהבאדי בילדר לא רק העלה משקל והוא עשה המון מעבר בשביל להיראות כמו שהוא נראה.
ואל תדבר איתי רק על פקטור של היפרטופיה, שכן זה ידוע שלא באמת משנה המשקל. אבל אני מדברת על בניית נוחות אימון ויכולות גבוהות לגרום לנזק שריר מתמשך מאימון לאימון, וכן הרבה יותר יעיל לעשות את זה על ידי התקדמות במשקלים
  1. לאו דווקא
  2. זה פשוט מאוד לא מה שהוא שאל. הוא שאל באיזה חלק בחזה להתמקד, הוא לא שאל ולא נתן לך שום פיסת מידע על הנפח והתוכנית התקדמות של האימונים שלו.

זה ויכוח סרק, לעבוד על על rm1 כל היום לא יפתח כלום חוץ מכוח ,ולעשות 100-200 חזרות על כמעט מוט ריק לא יפתח לך את החזה. שניהם הם קפיצות של קיצון.
לי יש חזה גדול ולמרות שחלק גדול מזה קשור לגנטיקה(יש באופן טבעי כתפיים רחבות ומבנה שנותן לי גב רחב .) חלק גדול זה עירבבתי בין שתי השיטות עבדתי נפח שהייתי צריך ועבדתי עצימות שהייתי צריך . מתי שהרגשתי שמציתי שיטה אחת ניסתי שיטה אחרת . אני מסכים שזה טיפשי להגיד שלמישהו עם שלוש פלטות בנץ אין חזה גדול. אבל באותה מידה זה טיפשי לעבוד על RM1 או אפילו RM3 בבנץ שיש לך רק שתי פלטות ללחיצה.
אני בחיים לא הייתי חסיד של באדיבילדרים שמפוצצים בחומרים ועושים יותר מדיי חזרות ולא של פאוורליפרים שעושים רבע שעה מנוחה לחזרה אחת והולכים הבייתה.לא מייצגים לפי דעתי את האכלוסייה.
לפותח האשכול
זה לא באמת משנה תמצא תרגיל אחת ותתמיד בו בהתחלה אחרי זה תשלב עוד שיפועים(למרות שלפי דעתי אין בעיה לשלב שיפוע חיובי)

אחי
אם אתה רוצה להתחזק בבנץ לשמיניות אז אתה יכול לעבוד בטווח חזרות של סביבות 8. לא חייבים לעבוד לשלשות וחמישיות בשביל להתחזק ולא חייבים להיבחן בתחרות פאוורליפטינג בשביל לקבוע כמה חזק אתה.
לעבוד כוח=להרים בתרגיל מסויים יותר ממה שהרמת בעבר

לא יודע איפה ראית שטענתי את זה, כל הכבוד על הבנת הנקרא.
באדי בילדרים לא צריכים להישאר באותו משקל, מה שכן, תשווה את המשקלים של באדיבילדר לפאוורליפטר באותו משקל גוף ותראה כמה שהבאדי בילדר לא רק העלה משקל והוא עשה המון מעבר בשביל להיראות כמו שהוא נראה.

1. לאו דווקא
  2. זה פשוט מאוד לא מה שהוא שאל. הוא שאל באיזה חלק בחזה להתמקד, הוא לא שאל ולא נתן לך שום פיסת מידע על הנפח והתוכנית התקדמות של האימונים שלו.
חבר, אני לא יודע לאין גררת את הדיון הזה.
אתה ממשיך לחזור פה על אותם דברים שמובנים לי מראש, אני נתתי לו את הטיפ שלי שאם הוא רוצה חזה גדול שיתקדם בתרגילי עבודה קודם כל לפני שהוא רץ להוסיף תרגילים שונים, כמו שאמרתי, פרפר + כל לחיצה בשיפוע לבחירתו ופרוגרסיב אוברלאוד, הטענה שלי לגבי פותח האשכול הייתה שלא ירוץ ויוסיף תרגילים, ושקודם כל יבצע התקדמות בבסיסיים, בין אם זה בהוספת חזרות או בהוספת משקל מאימון לאימון, ואם יש צורך בהמשך יוסיף עוד תרגילים מבודדים, אתה ישר באת וניסית לכתוש.

אם אתה רואה משהו לא הגיוני בהמלצה שלי, זה שלך.

כמובן שמשנה, זה חוסר הבנה באנטומיה.

למה?

א. בעיינך ובעייני אחרים זה לא רלוונטי, יש מדע והוא לא תומך בטענה שלך.
ב. לא רואה איך זה יותר יעיל, אשמח להסבר.
ג. כנראה שלא פגשת יותר מידי אנשים שעושים מעל 100 ק"ג של בנץ', אתה סתם עושה פה השלכה לא מבוססת.
חוסר הבנה באנטומיה? בוא תסביר למה מתאמן מתחיל צריך לבצע יותר מלחיצת חזה אחת באימון,ֶ בין אם זה שיפוע עליון או אמצע.

יש מדע והוא לא תומך בטענה שלי? הוא דווקא מאוד תומך, לא ידעתי שפרורגסיב אוברלואד הוא לא מבוסס מחקר(שד״א אני בכלל לא אוהב ללכת על פי מחקרים, כל בן אדם מגיב אחרת).

לא רואה איך זה יותר יעיל? אני אשמח לשמוע מה יותר יעיל ממך, לתת למתאמן מתחיל לבצע יותר משתי תרגילים לאימון חזה אחד?

ופגשתי המון אנשים כאלה דרך אגב, לי לא יצא לראות מישהו מרשים יושב על הבנץ ומפמפם 60 לחזרות.

זה ויכוח סרק, לעבוד על על rm1 כל היום לא יפתח כלום חוץ מכוח ,ולעשות 100-200 חזרות על כמעט מוט ריק לא יפתח לך את החזה. שניהם הם קפיצות של קיצון.
לי יש חזה גדול ולמרות שחלק גדול מזה קשור לגנטיקה(יש באופן טבעי כתפיים רחבות ומבנה שנותן לי גב רחב .) חלק גדול זה עירבבתי בין שתי השיטות עבדתי נפח שהייתי צריך ועבדתי עצימות שהייתי צריך . מתי שהרגשתי שמציתי שיטה אחת ניסתי שיטה אחרת . אני מסכים שזה טיפשי להגיד שלמישהו עם שלוש פלטות בנץ אין חזה גדול. אבל באותה מידה זה טיפשי לעבוד על RM1 או אפילו RM3 בבנץ שיש לך רק שתי פלטות ללחיצה.
אני בחיים לא הייתי חסיד של באדיבילדרים שמפוצצים בחומרים ועושים יותר מדיי חזרות ולא של פאוורליפרים שעושים רבע שעה מנוחה לחזרה אחת והולכים הבייתה.לא מייצגים לפי דעתי את האכלוסייה.
לפותח האשכול
זה לא באמת משנה תמצא תרגיל אחת ותתמיד בו בהתחלה אחרי זה תשלב עוד שיפועים(למרות שלפי דעתי אין בעיה לשלב שיפוע חיובי)
זה בדיוק מה שהמלצתי לו לעשות, פשוט בחרו לצאת עליי כדי להראות הבנה כי אולי לא התנסחתי כמו פרופסור בפקולטה לפיתוח גוף

אתה ישר באת וניסית לכתוש
אני בסך הכל תיקנתי את הטעות שלך שהמון מתאמנים יכולים לקרוא וללמוד ממנה לא נכון. שים לב שלא "כתשתי" אף אחד אחר, פשוט בגלל שאף אחד אחר לא כתב לרדוף אחרי 100 קילו בנץ וזהו.
הטענה שלי לגבי פותח האשכול
טענה לגביו?
אם אתה רואה משהו לא הגיוני בהמלצה שלי, זה שלך
לא, זה גם של כל מי שרואה את התגובה שלך ולומד מידע שגוי, זאת בדיוק הסיבה שעניתי לך
זה בדיוק מה שהמלצתי לו לעשות, פשוט בחרו לצאת עליי כדי להראות הבנה כי אולי לא התנסחתי כמו פרופסור בפקולטה לפיתוח גוף
לא באנו לצאת עליך ולא התנסחנו כמו פרופסורים בעצמינו. נתתי דוגמא אחרת וקיצונית ללמה התגובה שלך שגויה. מצטער אם נעלבת מזה אבל בעזרת קיצון מעבירים מסרים.

• פותח/ת השרשור
שריר החזה הוא שריר אחד, אין כזה דבר שריר עליון שריר תחתון..
לשאלתך

כשאתה אומר '100 קילו לבנץ' - לכמה חזרות אתה מתכוון?
ועוד שאלה - כמה שווה 100 קילו בנץ בלחיצת חזה עם דאמבלים? (אני לוחץ רק עם דאמבלים)

אם המטרה היא חזה גדול אז אין הבדל, ההבדל נעוץ בשאלה מה הסיכוי שתראה את זה כלומר נכון שאתה יכול לעשות אימונים סטייל מייק יזראטל והחזה שלך יהיה גדול גם בלי שהעלאת המון משקל בתרגילים, אבל למישהו שלא מיומן מאוד/אני לא יודע למה הוא קורא "מאמץ" אז הרבה יותר פשוט להכווין אותו לכיוון טיפוס במשקלי עבודה תחת הנחת המוצא שלמתאמן מתחיל ובינוני עוד משקל על המוט אומר שריר גדול יותר מאשר לומר לו שמה שחשוב זה קרבה לכשל- מאחר שאין לו מושג מזה אומר או איך זה מרגיש.
נ.ב. כאן אני נכנס לבעיה המרכזית שלי עם כל הסטייל החדש הזה של "אימונים מבוססי מחקר" (חשיבות האיסנטריק, מתיחה בתחתית התנועה, יחס גירוי-עייפות וכו'), האימונים האלה יותר טובים מאימוני "אולדסקול" רק אם אתה צודק בהנחת המוצא שבן אדם זה רובוט, מאחר שזה לא נכון אז גם ממש לא בטוח שאימונים מבוססים מחקר זה הדרך הטובה ביותר להתאמן, זה כמובן לא אומר שלא ניתן ללמוד כלום או לשפר את האימונים בעקבות המחקרים, אבל לזרוק את שיקול הדעת מהחלון ולהיצמד לסרטון האחרון של ג'ף ניפד? ממש לא

חוסר הבנה באנטומיה? בוא תסביר למה מתאמן מתחיל צריך לבצע יותר מלחיצת חזה אחת באימון,ֶ בין אם זה שיפוע עליון או אמצע.
זה לא מה שטענת,
הטענה שלך הייתה - זה לא משנה לחיצה בשיפוע / רגיל ושבכל תרגיל כל החזה יעבוד.
זה שכל החזה יעבוד לא אומר שלא יהיה שוני בין הזוויות, להלן-
יש מדע והוא לא תומך בטענה שלי? הוא דווקא מאוד תומך, לא ידעתי שפרורגסיב אוברלואד הוא לא מבוסס מחקר(שד״א אני בכלל לא אוהב ללכת על פי מחקרים, כל בן אדם מגיב אחרת).
הטענה שלך הייתה- "הרבה יותר יעיל להגיע למצב שאתה מפמפם משקלים כבדים בתרגיל מורכב לחזה וקודם מתקדם בו מאשר להוסיף עוד נפח ועוד נפח מתרגילים אחרים"

תראה לי רפרנס שמגבה את זה, אהיה מאוד מופתע.
ואם אתה "לא איש של מחקר" אז גם בתור מפתח גוף טבעי אני אומר לך שזה קישקוש.
לא רואה איך זה יותר יעיל? אני אשמח לשמוע מה יותר יעיל ממך, לתת למתאמן מתחיל לבצע יותר משתי תרגילים לאימון חזה אחד?
אין שום בעיה עם לעשות גם 2 ו3 תרגילים באימון.
מה שישנה בסוף להיפרטרופיה זה נפח שבועי, קרבה לכשל והתקדמות לאורך זמן.

עניין המשקל עבודה לא מהותי כמו מה שאתה מנסה לייחס לו.
ופגשתי המון אנשים כאלה דרך אגב, לי לא יצא לראות מישהו מרשים יושב על הבנץ ומפמפם 60 לחזרות.
תאמין לי שפגשתי קצת יותר מפתחי גוף ממך, ממש טיפה.
לא הייתי מסתמך על זה במקומך, אולי כדאי לחזור לנישה של המחקר.
(שד״א אני בכלל לא אוהב ללכת על פי מחקרים, כל בן אדם מגיב אחרת).
וזה פשוט בורות.

נ.ב. כאן אני נכנס לבעיה המרכזית שלי עם כל הסטייל החדש הזה של "אימונים מבוססי מחקר" (חשיבות האיסנטריק, מתיחה בתחתית התנועה, יחס גירוי-עייפות וכו'), האימונים האלה יותר טובים מאימוני "אולדסקול" רק אם אתה צודק בהנחת המוצא שבן אדם זה רובוט, מאחר שזה לא נכון אז גם ממש לא בטוח שאימונים מבוססים מחקר זה הדרך הטובה ביותר להתאמן, זה כמובן לא אומר שלא ניתן ללמוד כלום או לשפר את האימונים בעקבות המחקרים, אבל לזרוק את שיקול הדעת מהחלון ולהיצמד לסרטון האחרון של ג'ף ניפד? ממש לא
המחקרים נעשו על מדגמים גדולים של בני אדם, מה זה קשור לרובוט?
גם ברפואה אתה לא מתבסס על מחקרים?

זה נכון שיש GAP בין המחקר לפרקטיקה באימונים,
ועדיין הוא יבוא לפני כל BRO-SIENCE או "אימוני אולדסקול".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית