עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגדול, ההיגיון הוא דבר סובייקטיבי. כלומר, הוא תלוי בעיני המתבונן ובסיטואציה, ובידע קודם, עובדתי או חוויתי. שכידוע גם חוויה היא משהו סובייקטיבי.
לפיכך שגם הנחיצות של זה, המשתמעת מן ההגיון הנ"ל, גם היא דבר סובייקטיבי.
אף על פי כן, ועם כל זאת, ולמרות כל אלה וכל אחרים, ייתכן מאוד - על פי דעתי ועל פי דעת חלק מהמומחים, שאולי יוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מפורטת - ייתכן מאוד שדבר נחוץ לך באופן אישי. למרות שייתכן בעיניך הסובייקטיביות שאין בכך כל היגיון.
תקשיב אתה מבוזבז , לך תאחד את the doors ותהיה ג'ים מוריסון החדש עם הכישרון הלירקי שלךמה קרה לך? הכל מקורי, מילה של נתי, נקודת איינשטיין מול ניוטון במרחב הגיאו פוליטי
איזה ניסוח!בגדול, ההיגיון הוא דבר סובייקטיבי. כלומר, הוא תלוי בעיני המתבונן ובסיטואציה, ובידע קודם, עובדתי או חוויתי. שכידוע גם חוויה היא משהו סובייקטיבי.
אף על פי כן, ועם כל זאת, ולמרות כל אלה וכל אחרים, ייתכן מאוד - על פי דעתי ועל פי דעת חלק מהמומחים, שאולי יוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מפורטת - ייתכן מאוד שדבר נחוץ לך באופן אישי. למרות שייתכן בעיניך הסובייקטיביות שאין בכך כל היגיון.
איזה ניסוח!
אין תמיד לומד ממך פשוט תענוגתשמע אליאב אתה בחור חכם וזה ניכר ובולט לכל עין.
השאלה האמיתית שלך אמורה להיות "מתי זה הגיוני" ולא "האם זה הגיוני" כי הרי תאוריית הזמן נוגדת הפילוסופיה הזאת.
במידה וקיים משהו אשר אתה חפץ בו,אין מנוס חוץ מלעשות את המיטב ולהשיגו ולכן כמובן שזה הגיוני והשאלה היא רק מתי זה יהיה הגיוני.
מבחינת האם זה נחוץ,אתה מתכוון ללמה זה נחוץ או למדוע זה נחוץ? כי יש הסבר קוגנטיבי והסבר פסיכו-דידקטי.
בסך הכל אי חושב שאתה הולך בדרך המלך ותמשיך לעשות את מה שאתה עושה הכי טוב.
ממליץ לך לקרוא ספרים בנושא קוסמולוגיה,חקר החלל,אסטרופיזיקה וקוסמטיקה. ככה תרחיב אופקים בנושא,המון בהצלחה
עדיין התרשמתי!נהה, בקריאה שנייה כתבתי יותר מדיי 'ייתכן' 🤣
תשמע,שעושים טעויות לומדים ומתגברים.. אני עדיין זוכר את הסטירה שקיבלתי שאמרו לי "מה קרה לך,הכל אורגינל"אין תמיד לומד ממך פשוט תענוג
🤣🤣🤣🤣תשמע,שעושים טעויות לומדים ומתגברים.. אני עדיין זוכר את הסטירה שקיבלתי שאמרו לי "מה קרה לך,הכל אורגינל"
אל אף על פי לדעת רבים בשיטה זאת הקונספט הפסיכוקנזיס מתקזז למאגר על פי האמונה של ההם והם כנגד הללו והללו, רווחת ההנחה לטיפול הגון מצד התופינים הקדמונים, אינך חושבת במעלות הסוציו-אקונומי?בגדול, ההיגיון הוא דבר סובייקטיבי. כלומר, הוא תלוי בעיני המתבונן ובסיטואציה, ובידע קודם, עובדתי או חוויתי. שכידוע גם חוויה היא משהו סובייקטיבי.
אף על פי כן, ועם כל זאת, ולמרות כל אלה וכל אחרים, ייתכן מאוד - על פי דעתי ועל פי דעת חלק מהמומחים, שאולי יוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מפורטת - שהדבר נחוץ לך באופן אישי. למרות שיכול להיות שבעיניך הסובייקטיביות שאין בכך כל היגיון.
תשמע אחרי סטירה כזו זה בדיוק כמו לקחת אינציקלופדיה ולתת אותה למישהו בראש כל החוכמה שמהאנציקלופדיה עוברת ישר לראשתשמע,שעושים טעויות לומדים ומתגברים.. אני עדיין זוכר את הסטירה שקיבלתי שאמרו לי "מה קרה לך,הכל אורגינל"
התקלת אותי תן לחשובאל אף על פי לדעת רבים בשיטה זאת הקונספט הפסיכוקנזיס מתקזז למאגר על פי האמונה של ההם והם כנגד הללו והללו, רווחת ההנחה לטיפול הגון מצד התופינים הקדמונים, אינך חושבת במעלות הסוציו-אקונומי?
אל אף על פי לדעת רבים בשיטה זאת הקונספט הפסיכוקנזיס מתקזז למאגר על פי האמונה של ההם והם כנגד הללו והללו, רווחת ההנחה לטיפול הגון מצד התופינים הקדמונים, אינך חושבת במעלות הסוציו-אקונומי?
אל אף על פי לדעת רבים בשיטה זאת הקונספט הפסיכוקנזיס מתקזז למאגר על פי האמונה של ההם והם כנגד הללו והללו, רווחת ההנחה לטיפול הגון מצד התופינים הקדמונים, אינך חושבת במעלות הסוציו-אקונומי?
אך הבדולח הועבר מאב לבן לחוזי עתידות כאלו ואחרים למינהם על שלל סוגיהם בצבעיהם דעותם לשימוש לפרוסטטה ועינוג אנאלי, לא כך?יש דברים בגו, אך אל נא תשכח את מאורעות תרצ"ו - תרצ"ט וליל הבדולח, יש האומרים שללא אמונה זו לא הייתה קיימת כיום האנושות.
אך הבדולח הועבר מאב לבן לחוזי עתידות כאלו ואחרים למינהם על שלל סוגיהם בצבעיהם דעותם לשימוש לפרוסטטה ועינוג אנאלי, לא כך?
מחזק עד בואו של הסיאליס 5 מ"גהבדולח הועבר כחלק מקונספירציה של האתאיסטים שניסו ללכת נגד הזרם של הקומניסטים, ואז האנרכיסטים קמו לתחייה ושמו לזה קץ