הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה הגיוני

• פותח/ת השרשור eliyav
  • פורסם בתאריך
תשמע באופן הגיוני עם הניסיון שהצלחתי לצבור ען הזמן אני די מאמין שכן שזה הגיוני קראתי איזשהו מאמר בנושא ברגע שאמצא אני יעלה אותו אבל בוא נחכה למומחים מה יגידו

בגדול, ההיגיון הוא דבר סובייקטיבי. כלומר, הוא תלוי בעיני המתבונן ובסיטואציה, ובידע קודם, עובדתי או חוויתי. שכידוע גם חוויה היא משהו סובייקטיבי.
לפיכך שגם הנחיצות של זה, המשתמעת מן ההגיון הנ"ל, גם היא דבר סובייקטיבי.
אף על פי כן, ועם כל זאת, ולמרות כל אלה וכל אחרים, ייתכן מאוד - על פי דעתי ועל פי דעת חלק מהמומחים, שאולי יוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מפורטת - ייתכן מאוד שדבר נחוץ לך באופן אישי. למרות שייתכן בעיניך הסובייקטיביות שאין בכך כל היגיון.

אם היה ניתן, היה מגיע לך על זה מוניטין
חברים, אני מבקש להקפיד על דגש אחרי שווא נח באותיות בגד כפת

בגדול, ההיגיון הוא דבר סובייקטיבי. כלומר, הוא תלוי בעיני המתבונן ובסיטואציה, ובידע קודם, עובדתי או חוויתי. שכידוע גם חוויה היא משהו סובייקטיבי.
אף על פי כן, ועם כל זאת, ולמרות כל אלה וכל אחרים, ייתכן מאוד - על פי דעתי ועל פי דעת חלק מהמומחים, שאולי יוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מפורטת - ייתכן מאוד שדבר נחוץ לך באופן אישי. למרות שייתכן בעיניך הסובייקטיביות שאין בכך כל היגיון.
איזה ניסוח!

תשמע אליאב אתה בחור חכם וזה ניכר ובולט לכל עין.
השאלה האמיתית שלך אמורה להיות "מתי זה הגיוני" ולא "האם זה הגיוני" כי הרי תאוריית הזמן נוגדת הפילוסופיה הזאת.

במידה וקיים משהו אשר אתה חפץ בו,אין מנוס חוץ מלעשות את המיטב ולהשיגו ולכן כמובן שזה הגיוני והשאלה היא רק מתי זה יהיה הגיוני.

מבחינת האם זה נחוץ,אתה מתכוון ללמה זה נחוץ או למדוע זה נחוץ? כי יש הסבר קוגנטיבי והסבר פסיכו-דידקטי.
בסך הכל אי חושב שאתה הולך בדרך המלך ותמשיך לעשות את מה שאתה עושה הכי טוב.
ממליץ לך לקרוא ספרים בנושא קוסמולוגיה,חקר החלל,אסטרופיזיקה וקוסמטיקה. ככה תרחיב אופקים בנושא,המון בהצלחה
אין תמיד לומד ממך פשוט תענוג

• פותח/ת השרשור
אף על פי כן, ועם כל זאת, ולמרות כל אלה וכל אחרים, ייתכן מאוד - על פי דעתי ועל פי דעת חלק מהמומחים, שאולי יוכלו לתת לך תשובה קצת יותר מפורטת - שהדבר נחוץ לך באופן אישי. למרות שיכול להיות שבעיניך הסובייקטיביות שאין בכך כל היגיון.
אל אף על פי לדעת רבים בשיטה זאת הקונספט הפסיכוקנזיס מתקזז למאגר על פי האמונה של ההם והם כנגד הללו והללו, רווחת ההנחה לטיפול הגון מצד התופינים הקדמונים, אינך חושבת במעלות הסוציו-אקונומי?

תשמע,שעושים טעויות לומדים ומתגברים.. אני עדיין זוכר את הסטירה שקיבלתי שאמרו לי "מה קרה לך,הכל אורגינל"
תשמע אחרי סטירה כזו זה בדיוק כמו לקחת אינציקלופדיה ולתת אותה למישהו בראש כל החוכמה שמהאנציקלופדיה עוברת ישר לראש

אל אף על פי לדעת רבים בשיטה זאת הקונספט הפסיכוקנזיס מתקזז למאגר על פי האמונה של ההם והם כנגד הללו והללו, רווחת ההנחה לטיפול הגון מצד התופינים הקדמונים, אינך חושבת במעלות הסוציו-אקונומי?
התקלת אותי תן לחשוב

הסוציו אקונומיקה כולה שנויה במחלוקת.
כמו גם שאר המחטאים, כגון אלכו-ג'ל, ומסירי שומנים כמו סנט מוריץ, שלא ממש עוזרים להסיר את השומן, אבל כן יעזרו לך לרדת במשקל אם תשתה אותם ותגיע לחברא קדישא.
לכן כל ההיגיון שלך מלכתחילה נטוע על חול מדברי.
ובדיוק בשל כך אל-לך לסמוך על ההיגיון שלך, וכדאי לך להתייעץ עם אחרים, שיחליטו מה טוב בעבורך.
זה קשה להעביר את המושכות למישהו אחר שיחליט בשבילך, אבל זה עדיף מאשר לקחת שוט של סנט מוריץ כדי להוריד כמה קילוגרמים.

יש דברים בגו, אך אל נא תשכח את מאורעות תרצ"ו - תרצ"ט וליל הבדולח, יש האומרים שללא אמונה זו לא הייתה קיימת כיום האנושות.

• פותח/ת השרשור
יש דברים בגו, אך אל נא תשכח את מאורעות תרצ"ו - תרצ"ט וליל הבדולח, יש האומרים שללא אמונה זו לא הייתה קיימת כיום האנושות.
אך הבדולח הועבר מאב לבן לחוזי עתידות כאלו ואחרים למינהם על שלל סוגיהם בצבעיהם דעותם לשימוש לפרוסטטה ועינוג אנאלי, לא כך?

אך הבדולח הועבר מאב לבן לחוזי עתידות כאלו ואחרים למינהם על שלל סוגיהם בצבעיהם דעותם לשימוש לפרוסטטה ועינוג אנאלי, לא כך?

הבדולח הועבר כחלק מקונספירציה של האתאיסטים שניסו ללכת נגד הזרם של הקומניסטים, ואז האנרכיסטים קמו לתחייה ושמו לזה קץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית