עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור כנראה מצא תשובות לשאלות?למה הדיון דעך??
היה מעניין!
והוא הצליח להסיח את דעתי מהמציאות העגומה שבה יש לי טריליון מטלות-שאני-ממש-אבל-ממש-חייבת-לסיים-ולהגיש-היום! 😳
זה תלוי בנתי ואיתיאל, יש להם יותר שריריםעדיין התרשמתי!
אליאב אני חושב שאתה בוגר ומבין עניין , השאלה מה מכאן
זה תלוי בנתי ואיתיאל, יש להם יותר שרירים
🤣🤣🤣🤣 פיפישיח ברמה גבוהה לבקשתך
![]()
זה בטח מה שיש לך בבית שחי, חצוף מחוצףשיח ברמה גבוהה לבקשתך
![]()
עם כל הסארמס שלך חשבתי שלך יותר:s85:זה תלוי בנתי ואיתיאל, יש להם יותר שרירים
איני חושב ואיני יכול להסיק אך כשאצטרך התברר אחרת מאשר הוצרכתי, על מה ולמה אפשר להתווכח אך הוויכוח איך ומתי יהיה- עם בוב הבנאילמה הדיון דעך??
היה מעניין!
והוא הצליח להסיח את דעתי מהמציאות העגומה שבה יש לי טריליון מטלות-שאני-ממש-אבל-ממש-חייבת-לסיים-ולהגיש-היום! 😳
תראי, כל הסוציו אקונומיקה מושתתת על יסודות רעועים מכיוון שאם מיישמים את עקרונותיה באופן שגוי היא משאירה כתם לבן על בגד שחור לצמיתות אי לכך נתפסת כגזענית ולכן נופלת במבחן המציאות.הסוציו אקונומיקה כולה שנויה במחלוקת.
כמו גם שאר המחטאים, כגון אלכו-ג'ל, ומסירי שומנים כמו סנט מוריץ, שלא ממש עוזרים להסיר את השומן, אבל כן יעזרו לך לרדת במשקל אם תשתה אותם ותגיע לחברא קדישא.
לכן כל ההיגיון שלך מלכתחילה נטוע על חול מדברי.
ובדיוק בשל כך אל-לך לסמוך על ההיגיון שלך, וכדאי לך להתייעץ עם אחרים, שיחליטו מה טוב בעבורך.
זה קשה להעביר את המושכות למישהו אחר שיחליט בשבילך, אבל זה עדיף מאשר לקחת שוט של סנט מוריץ כדי להוריד כמה קילוגרמים.
תראי, כל הסוציו אקונומיקה מושתתת על יסודות רעועים מכיוון שאם מיישמים את עקרונותיה באופן שגוי היא משאירה כתם לבן על בגד שחור לצמיתות אי לכך נתפסת כגזענית ולכן נופלת במבחן המציאות.
הבעיה בקביעה הזאת זה שאם החלטנו שכתוב הוא השחור החדש מתעוררות כאן שלל סוגיות, כגון מה הוא השחור הישן? האם הוא שחור או שמא צבע כלשהו מספקטרום הצבעים ואולי אף מהספקטרום הבלתי נראה לעין בלתי מזוינת? (סליחה על הצרפתית שלי)האמת שאקונומיקה על בגד שחור יוצר כתם כתום :0
שכן, כתום הוא השחור החדש....
כאשר מסירים מהשחור את המסכות האופות אותו, מתגלה טבעו האמיתי.
לראייה:
צפה בקובץ המצורף 55051
הבעיה בקביעה הזאת זה שאם החלטנו שכתוב הוא השחור החדש מתעוררות כאן שלל סוגיות, כגון מה הוא השחור הישן? האם הוא שחור או שמא צבע כלשהו מספקטרום הצבעים ואולי אף מהספקטרום הבלתי נראה לעין בלתי מזוינת? (סליחה על הצרפתית שלי)
כמו כן אם כתום הוא השחור החדש אז מה הוא הכתום החדש? ומה קורה עכשיו עם השחור כשהכתום ממלא את תפקידו? חייבים להגדיר את זה אני חושב