הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם זה הגיוני

• פותח/ת השרשור eliyav
  • פורסם בתאריך
למה הדיון דעך??
היה מעניין!
והוא הצליח להסיח את דעתי מהמציאות העגומה שבה יש לי טריליון מטלות-שאני-ממש-אבל-ממש-חייבת-לסיים-ולהגיש-היום! 😳

אנחנו מנסים לשמור על שיח ברמה גבוהה.
שיח ברמה גבוהה לבקשתך
cannabis-Plant_620_1598699a.jpg

• פותח/ת השרשור
שיח ברמה גבוהה לבקשתך
cannabis-Plant_620_1598699a.jpg
זה בטח מה שיש לך בבית שחי, חצוף מחוצף
זה תלוי בנתי ואיתיאל, יש להם יותר שרירים
עם כל הסארמס שלך חשבתי שלך יותר:s85:
למה הדיון דעך??
היה מעניין!
והוא הצליח להסיח את דעתי מהמציאות העגומה שבה יש לי טריליון מטלות-שאני-ממש-אבל-ממש-חייבת-לסיים-ולהגיש-היום! 😳
איני חושב ואיני יכול להסיק אך כשאצטרך התברר אחרת מאשר הוצרכתי, על מה ולמה אפשר להתווכח אך הוויכוח איך ומתי יהיה- עם בוב הבנאי

הסוציו אקונומיקה כולה שנויה במחלוקת.
כמו גם שאר המחטאים, כגון אלכו-ג'ל, ומסירי שומנים כמו סנט מוריץ, שלא ממש עוזרים להסיר את השומן, אבל כן יעזרו לך לרדת במשקל אם תשתה אותם ותגיע לחברא קדישא.
לכן כל ההיגיון שלך מלכתחילה נטוע על חול מדברי.
ובדיוק בשל כך אל-לך לסמוך על ההיגיון שלך, וכדאי לך להתייעץ עם אחרים, שיחליטו מה טוב בעבורך.
זה קשה להעביר את המושכות למישהו אחר שיחליט בשבילך, אבל זה עדיף מאשר לקחת שוט של סנט מוריץ כדי להוריד כמה קילוגרמים.
תראי, כל הסוציו אקונומיקה מושתתת על יסודות רעועים מכיוון שאם מיישמים את עקרונותיה באופן שגוי היא משאירה כתם לבן על בגד שחור לצמיתות אי לכך נתפסת כגזענית ולכן נופלת במבחן המציאות.

תראי, כל הסוציו אקונומיקה מושתתת על יסודות רעועים מכיוון שאם מיישמים את עקרונותיה באופן שגוי היא משאירה כתם לבן על בגד שחור לצמיתות אי לכך נתפסת כגזענית ולכן נופלת במבחן המציאות.

האמת שאקונומיקה על בגד שחור יוצר כתם כתום :0
שכן, כתום הוא השחור החדש....
כאשר מסירים מהשחור את המסכות האופות אותו, מתגלה טבעו האמיתי.
לראייה:
upload_2020-5-11_17-5-0.jpeg

האמת שאקונומיקה על בגד שחור יוצר כתם כתום :0
שכן, כתום הוא השחור החדש....
כאשר מסירים מהשחור את המסכות האופות אותו, מתגלה טבעו האמיתי.
לראייה:
צפה בקובץ המצורף 55051
הבעיה בקביעה הזאת זה שאם החלטנו שכתוב הוא השחור החדש מתעוררות כאן שלל סוגיות, כגון מה הוא השחור הישן? האם הוא שחור או שמא צבע כלשהו מספקטרום הצבעים ואולי אף מהספקטרום הבלתי נראה לעין בלתי מזוינת? (סליחה על הצרפתית שלי)
כמו כן אם כתום הוא השחור החדש אז מה הוא הכתום החדש? ומה קורה עכשיו עם השחור כשהכתום ממלא את תפקידו? חייבים להגדיר את זה אני חושב

הבעיה בקביעה הזאת זה שאם החלטנו שכתוב הוא השחור החדש מתעוררות כאן שלל סוגיות, כגון מה הוא השחור הישן? האם הוא שחור או שמא צבע כלשהו מספקטרום הצבעים ואולי אף מהספקטרום הבלתי נראה לעין בלתי מזוינת? (סליחה על הצרפתית שלי)
כמו כן אם כתום הוא השחור החדש אז מה הוא הכתום החדש? ומה קורה עכשיו עם השחור כשהכתום ממלא את תפקידו? חייבים להגדיר את זה אני חושב

וואו, התקלת אותי ._.
שנייה אני אבדוק בספר "פלצפנות או למות".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית