סימן שגדלת - המשך

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
נזכרתי בפוסט הזה:
סימן שגדלת
בעקבות מקרה שקרה לי הבוקר - סימן שגדלת:
כשאתה לוקח שתי ארוחות לעבודה, שם את השקית על המושב הקדמי באוטו והוא מתחיל לצפצף כי הוא חושב שיש במושב אדם לא חגור.
מוזמנים להמשיך את הנושא

כשאני הולך לשירותים שוב בתקווה שהמשקל יהיה יותר נמוך בשקילה הבאה.
וכשאני מתחיל לחשוד בכל משקל שאני עולה הליו שהוא אינו תקין.

זה לא צחוק, כל המכנסיים שלי קטנות עלי, אני כל היום בפיג'מות, רק כשאני יוצא מהבית אני שם מכנסיים.
מזל שפתחו את החנויות, אני חייב ביגוד חדש קומפלט.

כשההחלטות שלך אם לצאת מהבית מבוססות על "האם בא לי להיחנק עם הבגדים?".

שאתה אומר לאנשים את המשקל האמיתי שלך והם עונים ב-''יו אתה לא נראה! בטח הכול שרירים''

שמתאמן אשכרה הא אליך ואומר לך -''אני רוצה להיות גדול אבל גדול כמוך''
🤭

שאתה שובר ומפיל דברים או נתקע באנשים כי אתה או האנשים או האובייקטים שתלויים על הקיר לא העריכו נכון את 'מוטות הכנפיים' שלך

שאתה שובר ומפיל דברים או נתקע באנשים כי אתה או האנשים או האובייקטים שתלויים על הקיר לא העריכו נכון את 'מוטות הכנפיים' שלך
זה קרה לי כול הזמן ביפן 🤣
רציתי לצעוק להם ''למה אתם לא מתאמנים?!"'

כשאתה נכנס לסט אפ במיליטרי פרס והחולצה הופכת לחולצת בטן כשאתה מרים את המוט.
כשאתה מסתכל בחיובי אשראי ורואה 90% חיובים מהסופר.

כשהחזייה בקושי נסגרת בלי שהתרחש שינוי בחלק שבאמת משנה, סימן שגדלת (או במילים אחרות - צמח לך גב 👹).

כשנדמה שקו הכתף של הסריג הופך לסמן את תחילת הכתף במקום את איזשהי נקודה באמצעיתה סימן שגדלת.

כשהפכת להיות שרירנית המחמד של חברות שלך (נווו תעשי שריר (אל תנסו בבית. זה מטריד)) סימן שגדלת.

כשכולם אומרים לך שרזית, אבל החצאיות שלך כבר לא עולות עלייך ואת מתמכרת קשות לפיג'מה, סימן שגדלת.

איפה הימים 😭😭

כשאח שלי אומר לי "תפסיקי לעבוד על יד קדמית" - אבל אני לא עובדת על יד קדמית. סימן שגדלת.

כשהמאמן במכון שואל אותך "את מתאמנת לפאוורליפטינג?" - סימן שגדלת.

כשאת מצליחה לדחוף בבת אחת, ודי ובקלות, 4 שולחנות במכללה, כשחברות שלך הולכות מכות עם שולחן אחד - סימן שגדלת.

כשאת מצליחה לפתוח בקבוק שאבא שלך לא מצליח לפתוח - סימן שאת פשוט משתמשת במגבת כדי שזה לא יכאיב ביד. סתם חח סימן שגדלת.

כשאת מצליחה לעשות כמה סטים של 4 עליות מתח כשפעם בקושי הצלחת לעשות פולי עליון 🤯 - סימן שגדלת.
(אוקיי אני מתחילה להבין מאיפה היד הקדמית...)

כשאת לובשת טייץ עם דוגמה של פסים, ואחרי האימון הרגל שלך נראית כמו מנגל - טוב בעצם זה תמיד היה ככה.🤦‍♂️

אגב, זה עובד גם עם "סימן שהשמנת"?
כי הגומי של הפיג'מה לוחץ ולא לא בגלל קוביות בבטן 🥷

כשאני מתקלח ומעיף מבט לכרס והכרס מעיפה מבט חזרה(למי שלא אכפת לגדול קצת מלוכלך)😉

כשהחולצה שלך מאחור נעצרת אי שם בפלחים של הישבן, סימן שגדלת

כשאתה אוכל עם החברים או המשפחה בחוץ ואתה כבר יודע בע"פ מי אוכל מה כמה ואיך תוכל לנקות את השולחן
סימן שגדלת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית