כשנקרע לך המכנס באמצע סקוואט:🤦♂️:🤦♂️
קרה לי ובגלל זה קניתי טייץ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשנקרע לך המכנס באמצע סקוואט:🤦♂️:🤦♂️
תיקנתי לך.כשהאיש בקצבייה הוא השושבין שלך
כנראה שאתה במשקל מכובד ביותר ✋🛑✋כשכמות התגובות באשכול שווה למשקל שלך.
אתה לא "מתפדח" ללכת לחדר כושר עם טיץ? בכל זאת, אתה בן ועל בנים זה נראה דיי מצחיק 🤣קרה לי ובגלל זה קניתי טייץ
עדיף להתפדח וללכת עם טייץ,מאשר להתפדח בקריעת מכנס באמצע סקוואט כבד בשבילך,ואחת כוסית עושה דד מאחורה 😣אתה לא "מתפדח" ללכת לחדר כושר עם טיץ? בכל זאת, אתה בן ועל בנים זה נראה דיי מצחיק 🤣
איך אפשר? אין לנו FAT POWER. אנחנו שמנים מידי.כנראה שאתה במשקל מכובד ביותר ✋🛑✋
#שאתה מתחיל לגזוז ציפורניים ברגל לבד!
#בעיותשלליפטרים!איך אפשר? אין לנו FAT POWER. אנחנו שמנים מידי.
אתה לא ''מתפדח'' לחלוק שם עם בן אדם שלובש טייץ ?אתה לא "מתפדח" ללכת לחדר כושר עם טיץ? בכל זאת, אתה בן ועל בנים זה נראה דיי מצחיק 🤣
אתה לא "מתפדח" ללכת לחדר כושר עם טיץ? בכל זאת, אתה בן ועל בנים זה נראה דיי מצחיק 🤣
דור יא מכוער מה קרה לווטסאפ שלך?#בעיותשלליפטרים!
חחחחחחח יהב באיזה דילאיי אתה אלוהים ...דור יא מכוער מה קרה לווטסאפ שלך?
חשבתי פעם על לשים טייץ,אבל עזוב את זה שיש שם ילדות מהשכבה שלי וחברים מהשכבה שאני מכיר כן?כשאתה רואה גבר במשקל 100KG+ ב-WWE בטלוויזיה לובש טייץ זה גם מפריע לך ? רוב האנשים בכלל לא חושבים על זה.
בהתחלה התפדחתי עד שכולם כאן שיכנעו אותי לקנות, מאז כל מי שמכיר אותי בחדר כושר זה רק בגלל הטייץ(וגם מנסים לרדת עליי אבל fuck it). מה גם שאני לא הגבר היחיד שם עם טייץ.
הזדקנת.אם יש לך מקל לגירוד של הגב סימן ש...
אני רוצה לדעת מה יש ל @shum_klum לומר בנושאאתה לא "מתפדח" ללכת לחדר כושר עם טיץ? בכל זאת, אתה בן ועל בנים זה נראה דיי מצחיק 🤣
אני רוצה לדעת מה יש ל @shum_klum לומר בנושא
הוא עוד ילד, אחרי אימון סקוואט/דדליפט/אירובי אחד עם טייץ, הוא לא יוכל לחזור למכנס רגיל.