הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סימן שגדלת - המשך

מדמיין שורה של רוברט אוברסט נכנסים בשורה של ניק בסט. יכול להיות מעניין

מצרף תמונות להמחשה.
36781101274_8be16785a3_b.jpg
the-strongest-man-in-history-robert-oberst.jpg

מדמיין שורה של רוברט אוברסט נכנסים בשורה של ניק בסט. יכול להיות מעניין

מצרף תמונות להמחשה.
צפה בקובץ המצורף 55064 צפה בקובץ המצורף 55065
משהו כזה

בזכות התוכנית בערוץ ההיסטוריה התחלתי לעקוב אחרי אוברסט
מסתבר שהיה שחקן פוטבול עם נתונים פסיכיים בעברו (היי סקול)

כשאתה נכנס למעלית, מסתכל על השלט "עד 6 אנשים, 450 ק''ג" ומבין שבלחץ 4 במשקל שלך יכנסו
שכתוב שאגב המצב אסור ליותר משני איש להיכנס למעלית בבת אחת ולא נותנים לך להיכנס כי אתה בעצם שלושה אנשים דחוסים לאחד

כשאתה נכנס למעלית, מסתכל על השלט "עד 6 אנשים, 450 ק''ג" ומבין שבלחץ 4 במשקל שלך יכנסו
אני אשכרה מחשבן כמה אנחנו שוקלים יחד כי אני מפחד לתקוע את המעלית.

כשאתה יורד במדרגות של המכון למלתחות ובנאדם אחר עולה בהן ומפנה לך את הדרך כי שניכם לא מצליחים לעבור בהם בו זמנית - סימן שגדלת

זה קרה לי כול הזמן ביפן 🤣
רציתי לצעוק להם ''למה אתם לא מתאמנים?!"'

בלי צחוק, הייתי שם באיזה מכון בעיירה קטנה (טאקאיאמה) והייתי בדילואד, עשיתי סקוואט 160 לשמיניות, משהו כזה. אני לא מגזים, הבעלים וחלק מהמתאמנים באו והצטלמו איתי ועם חברה שלי (שפפה נראה לי 80 לחזרות) וכמעט התעלפו שהראיתי להם שעשיתי 300+... הייתה חוויה מיוחדת. יפנים עם מאוד מיוחד וחיובי אבל להתאמן... קצת מתקשים.

אם כבר,שהג'ינס נהיה פריט אספנות בארון (לא עולה על הרגל משנת 2017)
אני באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה קניתי ג׳ינס, בטוח לפני שעברתי לאוסטרליה (2014) כנראה קצת לפני קניתי משהו לעבודה בזול.

מאז אני קונה רק צ׳ינוס (מכנס חצי אלגנטי נמתח אלסטי) או ג׳ינסים נמתחים, לא קל למצוא אבל בהחלט אפשר. צ׳ינוס זה מדהים, אפשר לעשות עם זה סקוואט.

אני באמת לא זוכר מתי פעם אחרונה קניתי ג׳ינס, בטוח לפני שעברתי לאוסטרליה (2014) כנראה קצת לפני קניתי משהו לעבודה בזול.

מאז אני קונה רק צ׳ינוס (מכנס חצי אלגנטי נמתח אלסטי) או ג׳ינסים נמתחים, לא קל למצוא אבל בהחלט אפשר. צ׳ינוס זה מדהים, אפשר לעשות עם זה סקוואט.
מאז שהכפתור מהג'ינס האחרון עף על אחי הקטן,עברתי למכנסי עבודה (הרבה יותר נוח ופרקטי)

בלי צחוק, הייתי שם באיזה מכון בעיירה קטנה (טאקאיאמה) והייתי בדילואד, עשיתי סקוואט 160 לשמיניות, משהו כזה. אני לא מגזים, הבעלים וחלק מהמתאמנים באו והצטלמו איתי ועם חברה שלי (שפפה נראה לי 80 לחזרות) וכמעט התעלפו שהראיתי להם שעשיתי 300+... הייתה חוויה מיוחדת. יפנים עם מאוד מיוחד וחיובי אבל להתאמן... קצת מתקשים.

אהבתי איך שאתה לוקח אוויר בין החזרות, ננסה לחקות אותך, יהיה מעניין.. אבל בHB, קצת יותר קשוח

שמע זאת בעיה דיי גדולה ביפן
נעזוב לרגע שביפן אתה צריך הרבה מזל בתור תייר למצוא מכון שיקבל אותך (יש שם אפילו מכונים שפשוט לא מוכנים לקבל אותך אם אתה לא יודע קצת יפנית) הם פשוט לא מתאמנים. עברתי בין שלוש ערים מרכזיות נארה קיוטיו וטוקיו. ורק בטוקיו מצאתי מכון שיש לו משהו מעבר לשני מכונות ודאבלים של 10קילו.

זה מעבר לעובדה שיש להם תחומי עניין שונים של ספורט או כמובן כול העניין הזה של שעות העבודה נוראיות שמה, בתרבות היפנית כול המודל הגברי האידיאליהוא מאוד אנטי מ'אצו-שקט , רזה ואיטלגנט אז לרובם אין מה לחפש בלהרים ברזל.

אני באמת לא האמנתי לכך תחילה אבל ממשלת יפן באמת מימנה הפקת אנימה למנגה בשם how heavy Are dumbbells do you lift? (שדרך אגב זה תרגום לא נכון כי בפרוש ביפנית זה אשכרה הגרסא שלהם ל do you even lift?) רק כדיי לעלות את המודעות להרמת כוח ומשקולות במדינה
קיצר צריך לשלוח לשם את מארק רפיטו דחוף

נערך לאחרונה:
התאמנתי במכון של היה ימאגאשי, שהיה כביכול מכון הארד קור בודיבילדינג אבל היה שכונה לגמרי בתוך בניין משרדים. אבל היה ציוד סביר לגמרי. יש להם באופן כללי המון מכונות מוזרות ומיותרות.

התאמנתי במכון של היה ימאגאשי, שהיה כביכול מכון הארד קור בודיבילדינג אבל היה שכונה לגמרי בתוך בניין משרדים. אבל היה ציוד סביר לגמרי. יש להם באופן כללי המון מכונות מוזרות ומיותרות.

מזל שלא אמרת להם כלום, הכבוד שלהם היה נפגע והיו עושים איתך קרב חרבות של סמוראים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית