הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה - PCT

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
אני בשבוע ה4/4 ל-PCT, יש לי בחילות מטורפות וכל כמה זמן הרפלקס הקאה שלי פועל אבל אני לא מקיא, ואין לי תיאבון.
אני על 20 מג טמוקסי ו50 כלומיד, להפסיק את ה-PCT?
אציין שעניין התיאבון הוא קיצוני ואפשר להגיד שנחתכתי בבערך חצי מהקלוריות שהייתי מכניס לפני. ובכללי בכמויות האוכל.

עשיתי הכל לפי הספר, לא כרוך סיכון בזה שאני מפסיק עכשיו?

4 שבועות זה סוג של כסת"ח - ליתר ביטחון, 3 שבועות של פי סי טי לסייקל ראשון לטסט בלבד זה די והותר. במיוחד שזה כבר מתחיל לעשות לך רע

הרגשה טיפוסית של pct
אם יש לך גישה לבדיקות הורמונאליות תן בדיקה ותראה מה המצב ..
סהכ עשית את הפרוטוקול הבסיסי עכשיו תנוח תתאושש ונקווה שתשמור על הרוב ה gains

אני בשבוע ה4/4 ל-PCT, יש לי בחילות מטורפות וכל כמה זמן הרפלקס הקאה שלי פועל אבל אני לא מקיא, ואין לי תיאבון.
אני על 20 מג טמוקסי ו50 כלומיד, להפסיק את ה-PCT?
אציין שעניין התיאבון הוא קיצוני ואפשר להגיד שנחתכתי בבערך חצי מהקלוריות שהייתי מכניס לפני. ובכללי בכמויות האוכל.
אתה תאבד הרבה ממה שהרווחת בהנחה שהרווחת משהו- איך תשמור על שריר חדש אם אתה מוריד קלוריות? טעות רצינית בPCT צריך דווקא לתהרים קלוריות בשביל לנגוד קטבוליזם מטסט נמוך 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אתה תאבד הרבה ממה שהרווחת בהנחה שהרווחת משהו- איך תשמור על שריר חדש אם אתה מוריד קלוריות? טעות רצינית בPCT צריך דווקא לתהרים קלוריות בשביל לנגוד קטבוליזם מטסט נמוך 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
זה לא בכוונה תחילה.. זה נובע מחוסר תיאבון ובחילות קיצוניות מאוד. אי אפשר לאכול בכוח ואז להקיא, אין בזה תועלת.
זו רק תקופה שתעבור, אין לאן למהר כשבונים גוף, יש עליות ויש מורדות 👑

אפשר לעצור ואפשר להוריד מינונים ..
דוגמא להשאר רק עם טמוקסיפן שבוע אחרון . . זהו
ובדיקות דם להורמונים כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית