הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל עדין, חוות דעת

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום היקרים, הרבה זמן לא הייתי פעיל כאן והגיע הזמן לחזור, שוקל לעשות סייקל עוד חודש - חודשיים בערך ורציתי להתייעץ איתכם, חשבתי על טסט אנטט כמובן אבל במינון של 400מ"ג שבוע וטורינבול, לגבי הטורינבול עדיין לא יודע מינונים, מה דעתכם?
חושבים שאפשר ללכת על משהו טוב יותר, חושבים שיש משהו מתאים יותר?
אשמח לשמוע!

• פותח/ת השרשור
היה לי סייקל שנהיה קצת סלט עקב הקשבה לאנשים הלא נכונים וכמו רובנו עושים טעויות בהתחלה, מכיוון שאני בפיתוח גוף תחרותי אז יצא סלט ככה שזה לא רלוונטי מה שהיה, בכל אופן המטרה היא כמובן להמשיך את המסה כרגע ואני מנסה לחשוב על הסייקל הכי אידאלי בשבילי נכון לעכשיו

הייתי מציע אם הסייקל הראשון היה בלאגן ויצאת ממנו תקין בהקשר לבדיקות דם וכו אז לך על סייקל טסט אנתת פשוט 10 שבועות ותתקדם לאט ובטוח עם הסייקלים בלי למהר לדחוף חומרים נוספים

סייקל טוב של " מסה נקייה" אישית אני אוהב את הטורי מאד.. מעלה בכוח אין נוזלים נותן לך מראה יבש..אל תצפה לעלייה מטורפת במשקל ממנו
50 מג ל 6 שבועות זה מכובד להתחלה
טסט 400-500 לשיקולך
UDCA לכבד מספר 1 לדעתי שווה כול שקל
AI\NOLVA בהשג יד..אני אישית לא מתקרב ל AI רק לחרום זה תרופות שיותר מזיקות ממועילות לקחת סתם אם אין סיבה אמיתית
PCT סטנדרטי

הכל טוב, רק תחליף טסט לקצר. בסייקלים קצרים של 2-3 חודשים טסט ארוך לא מועיל. אתה תחכה חודש עד שהוא יעלה, תהנה מסייקל חודש ואז תחכה עוד חודש בלי טסט חיצוני ופנימי כדי להתחיל PCT.
טסט פרופ 3 זריקות בשבוע, אפשר טורינבול או אנאבר בכיף

• פותח/ת השרשור
הכל טוב, רק תחליף טסט לקצר. בסייקלים קצרים של 2-3 חודשים טסט ארוך לא מועיל. אתה תחכה חודש עד שהוא יעלה, תהנה מסייקל חודש ואז תחכה עוד חודש בלי טסט חיצוני ופנימי כדי להתחיל PCT.
טסט פרופ 3 זריקות בשבוע, אפשר טורינבול או אנאבר בכיף
האמת שחשבתי על זה ועכשיו שאתה אומר את זה אני ממש שוקל לאמץ את הרעיון

לך על סייקל קלאסי של אנטט בלבד 500 מג ל10 שבועות יעשה עבודה יפה אין צורך במשהו מעבר לדעתי , אני בסייקל של טסט בלבד יכול להעלות מסה יפה ואיכותית מאוד , אנשים שוכחים שהטסט הוא העיקר והחומר החזק בסייקל.

לך על סייקל קלאסי של אנטט בלבד 500 מג ל10 שבועות יעשה עבודה יפה אין צורך במשהו מעבר לדעתי , אני בסייקל של טסט בלבד יכול להעלות מסה יפה ואיכותית מאוד , אנשים שוכחים שהטסט הוא העיקר והחומר החזק בסייקל.
אני על 300 קצר ומתקדם יפה מאוד

אני על 300 קצר ומתקדם יפה מאוד
300 קצר זה כמו 500 ארוך מבחינתי , אחלה סייקל תזכור תזונה ואימונים אינטסנסיביים יעשו את העבודה לא לדחוף 100 מג של דיבול ביום , אף אחד פה לא מתחרה עדיין רוב האנשים רק רוצים להעלות קצת מסה להראות מעולה זה יספיק לך תקפיד על תזונה ואימונים זה המפתח

300 קצר זה כמו 500 ארוך מבחינתי , אחלה סייקל תזכור תזונה ואימונים אינטסנסיביים יעשו את העבודה לא לדחוף 100 מג של דיבול ביום , אף אחד פה לא מתחרה עדיין רוב האנשים רק רוצים להעלות קצת מסה להראות מעולה זה יספיק לך תקפיד על תזונה ואימונים זה המפתח
כל מילה זהב

איזה כיף לשמוע. הסייקל הקרוב (והראשון) שלי יהיה 400 מ״ג שבועי של טסט E.
איך אתה מבחינת תזונה? מאזן חיובי? של כמה קלוריות?
בלי קשר אני שוקל אם להוסיף 5 מ״ג של LGD בשבועות 1-4 לקיק סטארט (כבר הרצתי אוסטרין וLGD).

איזה כיף לשמוע. הסייקל הקרוב (והראשון) שלי יהיה 400 מ״ג שבועי של טסט E.
איך אתה מבחינת תזונה? מאזן חיובי? של כמה קלוריות?
בלי קשר אני שוקל אם להוסיף 5 מ״ג של LGD בשבועות 1-4 לקיק סטארט (כבר הרצתי אוסטרין וLGD).
אין טעם לקחת lgd לחודש, עד שתרגיש את האנטט, כבר הפסקת עם הlgd שגם ככה לא ככ יורגש. כל מה שיפה בlgd שהוא גורם לשחרור טוב יותר של טסט חופשי לדם על ידי הורדה של shbg. כדאי לנצל זאת כשאתה על הרבה טסט'.
קח את זה ל8 שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית