הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל עדין, חוות דעת

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום היקרים, הרבה זמן לא הייתי פעיל כאן והגיע הזמן לחזור, שוקל לעשות סייקל עוד חודש - חודשיים בערך ורציתי להתייעץ איתכם, חשבתי על טסט אנטט כמובן אבל במינון של 400מ"ג שבוע וטורינבול, לגבי הטורינבול עדיין לא יודע מינונים, מה דעתכם?
חושבים שאפשר ללכת על משהו טוב יותר, חושבים שיש משהו מתאים יותר?
אשמח לשמוע!

אין טעם לקחת lgd לחודש, עד שתרגיש את האנטט, כבר הפסקת עם הlgd שגם ככה לא ככ יורגש. כל מה שיפה בlgd שהוא גורם לשחרור טוב יותר של טסט חופשי לדם על ידי הורדה של shbg. כדאי לנצל זאת כשאתה על הרבה טסט'.
קח את זה ל8 שבועות.

אם אקח ל8 שבועות אאלץ להוריד למינון של 2.5 מ״ג (תכלס כבר הרצתי 2.5 מ״ג ל8 שבועות והיה אחלה). מה דעתך?

אם אקח ל8 שבועות אאלץ להוריד למינון של 2.5 מ״ג (תכלס כבר הרצתי 2.5 מ״ג ל8 שבועות והיה אחלה). מה דעתך?
אם הסייקל שלך הוא 12 שבועות, אפילו תיקח את זה החל מהשבוע החמישי/שישי ועד יומיים לפני הpct. שמור על הgains שלך. 2.5 זה גם משהו אבל אל תצפה לניסים ונפלאות מהמינון הזה.

אם אתה קונה חברה שלא מרמה והLGD אמיתי .. 5מ"ג ישנה לך את התוצאות בסייקל מקצה לקצה .
באמת שווה להזמין 2-3 בקבוקונים כדי לא לסיים אחריי חודש כאילו באמצע שרק מתחיל האפקט .
איזה חברה אתה משתמש ?

אם אתה קונה חברה שלא מרמה והLGD אמיתי .. 5מ"ג ישנה לך את התוצאות בסייקל מקצה לקצה .
באמת שווה להזמין 2-3 בקבוקונים כדי לא לסיים אחריי חודש כאילו באמצע שרק מתחיל האפקט .
איזה חברה אתה משתמש ?

נשאר לי מסייקל קודם, השתמשתי בסיינס ביו.
זה סייקל ראשון שלי של אנאבולים אז החלטתי ללכת על טסט בלבד. אמרתי שכבר נסיים את מה שנשאר מה LGD שזה בדיוק 150 מ״ג.

אה חומר טוב 🏋️😅 אתה תיראה עם טסט ברקע עולם אחר עם LGD .
אפילו יכאב לך על מה שסיימת בסייקל בלי טסט .

אה חומר טוב 🏋️😅 אתה תיראה עם טסט ברקע עולם אחר עם LGD .
אפילו יכאב לך על מה שסיימת בסייקל בלי טסט .

🤣🤣🤣
העדפתי להתחיל עם סארמס, לראות איך הגוף מגיב.
אז מה אתה אומר לעשות עם ה lgd? עדיף לרוץ 4 שבועות במינון 5 מג או 8 שבועות 2.5 מג? מעדיף כבר לסיים את מה שנשאר שם.

אני חושב שאשאר על 2.5 מ״ג ל8 שבועות.
היו לי אחלה תוצאות עם המימון הזה בסייקל הראשון.
תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית