הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטת חיטוב בסייקל

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
יש לי שאלה לגבי תפריט תזונה בסייקל
מטרת הסייקל חיטוב
12 שבועות טסט + טרן/ונסטרול
1.בזמן חיטוב בסייקל לכמה גר פחמימה לרדת לפי משקל גוף ? 2, 1.5 , 1 ?
2.יש אפשרות בעצם לעשות גרעון גדול יותר בגלל החומרים ?

אין תוספת קלן/אפדרין וכו'

טרן/ונסטרול
אהבתי את הקיצוניות בהתלבטות שלך
מה פחמימה עשתה לך רע? למה להוריד? תוריד סך קלוריות כללי פשוט.
אתה תקבל קצת היפרטרמיה על הדרך מהטרן,חלק מתגובה אנטי דלקתית אוטומטית שמתרחשת עם אנטי-גלוקוקורטיקואידים, ולא בהכרח עם פרוגסטרון כמו שחשבו פעם.(בגלל הסינרגיה עם הורמון ליפידי איקסטאנואידי פרוסטגלנדין).
אז זה כבר יוסיף לך כמה קצת קלוריות ל"שריפה" ,אין מה להגזים בגרעון קלורי

סך הכל די פשוט

ובלי קשר תהיה עלייה מתונה בBEE

אל תרעיב את עצמך
הדגשתי לך בשחור את מה שחשוב

נערך לאחרונה:
אתה שואל אותנו מה לאכל וכמה?
אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת הכל כבר. אתה מפמפם טרן לגוף כאילו זה מים ומנצל בטח 50% ממה שהיית יכל להרוויח בסייקל.

מה שנקרא "המשתמש הישראלי הממוצע" = הרבה חומרים הרבה פוזה וכמעט 0 תוצאות.
כמו בבונים דוחפים טרן ודיבול כמו סוכריות ועדיין לא יודעים מה זה כבד או כליה

היי @frozen אחי

מה זה BEE?

ומה זה אומר? בלשון העם, אני רוצה להבין.. כתבת מלא מילים מפוצצות והלכתי לאיבוד מה תכלס זה אומר מה שכתבת

אתה תקבל קצת היפרטרמיה על הדרך מהטרן,חלק מתגובה אנטי דלקתית אוטומטית שמתרחשת עם אנטי-גלוקוקורטיקואידים, ולא בהכרח עם פרוגסטרון כמו שחשבו פעם.(בגלל הסינרגיה עם הורמון ליפידי איקסטאנואידי פרוסטגלנדין).
אז זה כבר יוסיף לך כמה קצת קלוריות ל"שריפה "

Basal energy expenditure

ומה זה אומר? בלשון העם, אני רוצה להבין רגל כתבת מלא מילים מפוצצות והלכתי לאיבוד
זה המנגנון פעולה של טרן,אין לך מה להתעמק פה אתה לא תבין.
פשוט זה מה שמייחד אותו בתופעות לוואי של חום והזעות

• פותח/ת השרשור
אתה שואל אותנו מה לאכל וכמה?
אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת הכל כבר. אתה מפמפם טרן לגוף כאילו זה מים ומנצל בטח 50% ממה שהיית יכל להרוויח בסייקל.
את התגובות האלו של היועץ המקצוען תשמו
מה שנקרא "המשתמש הישראלי הממוצע" = הרבה חומרים הרבה פוזה וכמעט 0 תוצאות.
כמו בבונים דוחפים טרן ודיבול כמו סוכריות ועדיין לא יודעים מה זה כבד או כליה

תראה התגובה שלך לא לעניין.... תקרא אותה שוב ותראה את הטון דיבור.

שתבין באותו המידה כמו ששאלתי פה יכול מאוד להיות ששלמתי אלפי שקלים לאיזה מנטור או כמה מנטורים בתחום כדי לקבל הדרכה מקצועית....
פשוט רציתי לשמוע ריבוי דעות וקיבלתי דעות חשוכות
נשאלה שאלה פשוטה והחלטת לענות לא לעניין תוך כדי התנשאות.
מעניין אם היתה אומר לי את זה בפנים?
הביקורת לא לעניין וצורת הביטוי פרובוקטיבית ואמורה לגרור לתגובת נגד...
אבל היי אני לא אתחיל להתעצבן מאיזה בלוגר שמבחינתי במקרה הטוב ההצלחה הגדולה שלו בחיים זה שהוא אחראי משמרת באיזה חדר כושר ונוסע לעבודה על טימקס יד 5.

לא תראה ממני יותר תהיה בריא

אני אישית הייתי נשאר על אותה פחממה שאתה רגיל להתחטב בה מהסיבה שהעצבים שלי עולים כשאני רעב ואם אני משלב רעב עם טרן רוב הסיכויים שמישהו ימות 🤬🤣🤯
תוסיף קרדיו פשוט

אין לך מושג מה אתה עושה בכלל וזה ששפכת אלפים על מאמנים רק מראה על כך שהם עבדו עליך כמו רוב הלקוחות שלהם.
אומרים לאנשים ערכים בלי שום הסברים.
אומרים לך ללכת לאמן רגליים במקום להראות לך מה עושים במכון אישית ואתה נותן להם עוד כסף
עם היה לך קצת ידע לא היית בא לפה זה מראה על חוסר מוחלט בידע בסיסי.
ואני חבר מתחרה כל שנתיים ועשיתי 2 בחול.
מצד שני צדקת אני מאמן ומתפרנס מאנשים כמוך בכבוד רב
ואני הייתי פוגש אותך במציאות הייתי מסביר לך יפה שאתה עושה טעות. פה קשה להעביר מסרים בצורה יפה חח

לגביי טרן ו-וינסטרול, לא הבנתי את ההתלבטות בכלל. זה לא שאחד מהם יכול להחליף את השני ולא תפסיד / תרוויח כלום.

לגביי הפחמימה, כל עוד אתה לא ב peak week שבוע לפניי תחרות אין שום סיבה בעולם לספור פחמימה. תאכל מספיק חלבון ותשלים את שאר הקלוריות מפחמימה ושומן. תספור קלוריות ולא ערכים תזונתיים.

לגביי שאר התגובות שקיבלת, אני נוטה להסכים. אתה על חומרים ושואל על דיאטה. זה קצת מעיד על חוסר ידע בסיסי. אני לא נגדך, רק אומר לך מה אני חושב.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אין לך מושג מה אתה עושה בכלל וזה ששפכת אלפים על מאמנים רק מראה על כך שהם עבדו עליך כמו רוב הלקוחות שלהם.
אומרים לאנשים ערכים בלי שום הסברים.
אומרים לך ללכת לאמן רגליים במקום להראות לך מה עושים במכון אישית ואתה נותן להם עוד כסף
עם היה לך קצת ידע לא היית בא לפה זה מראה על חוסר מוחלט בידע בסיסי.
ואני חבר מתחרה כל שנתיים ועשיתי 2 בחול.
מצד שני צדקת אני מאמן ומתפרנס מאנשים כמוך בכבוד רב
ואני הייתי פוגש אותך במציאות הייתי מסביר לך יפה שאתה עושה טעות. פה קשה להעביר מסרים בצורה יפה חח
1. זה שיש לי מושג או אין לי מושג - אם שילמתי או לא שלמתי למאמנים. ישאר בעיינך בתור תעלומה.
2. סהכ רציתי לשמוע ריבוי דעות - זה הפלטפורמה פה "דיון ציבורי" וזה מטרת הפורום.
לא היה פה שאלה כמו:
"אני בן 17 רוצה להזריק gh לוריד כדאי או לא"
סה"כ רשמתי האם האנשים פה נוטים לחתוך יותר בפחמימות בסייקל ואם כן לאיזה כמות מגיעים.
3. קשה לרשום תגובה הולמת אבל הצלחת בסופו של דבר. שאפו
4.ואם היתה כזה מאמן מצליח וחכם יכולת ליצור קשר בפרטי ולך תדע אולי היתה מרוויח ביושר כמה גרושים בתקופה לא נעימה זאת.
אבל במקום זאת בחרת להשוות אותי לבבון שדוחף טרן כמו מים...
5. בהצלחה בהכנת תפריטים לאנשים
לגביי טרן ו-וינסטרול, לא הבנתי את ההתלבטות בכלל. זה לא שאחד מהם יכול להחליף את השני ולא תפסיד / תרוויח כלום.

לגביי הפחמימה, כל עוד אתה לא ב peak week שבוע לפניי תחרות אין שום סיבה בעולם לספור פחמימה. תאכל מספיק חלבון ותשלים את שאר הקלוריות מפחמימה ושומן. תספור קלוריות ולא ערכים תזונתיים.

לגביי שאר התגובות שקיבלת, אני נוטה להסכים. אתה על חומרים ושואל על דיאטה. זה קצת מעיד על חוסר ידע בסיסי. אני לא נגדך, רק אומר לך מה אני חושב.
בהצלחה.
נשאלה שאלה תאורטית על תפריט חיטוב בסייקל.
לא יודע איך הסכת שאני בסייקל כבר ולא יודע מה לעשות .
מה שנוכן הוא שאני לא מתחרה ולא בודיבילדר מקצועי או חצי מקצועי. אני מנסה ללמוד לשמוע דעות ולראות מה הכי מתאים לי.
הרי כך או אחרת כל אחד אומר משהו אחר

עבודה לא חסר לי, בכל זאת אגיד לך דבר 1 שתזכור לגבי מאמנים של פיתוח גוף בעיקר.

אני לוקח כל מתאמן שלי ומראה לו איך לאמן כל שריר בתכנית ועושה איתו את זה בחדר הכושר שלו כדי שזה יהיה מושלם.
ורק אחרי שאני רואה שהם עומדים בתפריט ומתקדמים לפחות 3 חודשים אז נכנס החומרים ( היום כולם רוצים לדחוף ביום השני מילדים בני 17 ואין גבולות כבר).
כמובן שעושים בדיקות דם וממשיכים הלאה למטרה הבאה.

מאמן שלא עובר איתך את כל זה ונותן לך תפריט, ערכים ותכנית אימונים שלא עבר עליה איתך יסודית. ושם לך חומרים ביד שזה עוד רווח.
זה עוד דילר שהפך לכאילו מאמן פשוט. יש לו ידע אבל הוא לא ישקיע בך כדי שהכל יהיה מושלם ולא תתצתרך לשאל שאלות.

אם אתה מהחברה שקונים רק חומרים ועושים מה שרוצים זה עניין אחר.
אבל כשאתה שופך כסף על בנאדם אתה אמור לקבל תמורה 100% כל ההגיון במאמן זה כל הדברים והשאלות הקטנות שמעצבנות אותנו יש למי לפנות ועל זה אתה משלם.

1. זה שיש לי מושג או אין לי מושג - אם שילמתי או לא שלמתי למאמנים. ישאר בעיינך בתור תעלומה.
2. סהכ רציתי לשמוע ריבוי דעות - זה הפלטפורמה פה "דיון ציבורי" וזה מטרת הפורום.
לא היה פה שאלה כמו:
"אני בן 17 רוצה להזריק gh לוריד כדאי או לא"
סה"כ רשמתי האם האנשים פה נוטים לחתוך יותר בפחמימות בסייקל ואם כן לאיזה כמות מגיעים.
3. קשה לרשום תגובה הולמת אבל הצלחת בסופו של דבר. שאפו
4.ואם היתה כזה מאמן מצליח וחכם יכולת ליצור קשר בפרטי ולך תדע אולי היתה מרוויח ביושר כמה גרושים בתקופה לא נעימה זאת.
אבל במקום זאת בחרת להשוות אותי לבבון שדוחף טרן כמו מים...
5. בהצלחה בהכנת תפריטים לאנשים

נשאלה שאלה תאורטית על תפריט חיטוב בסייקל.
לא יודע איך הסכת שאני בסייקל כבר ולא יודע מה לעשות .
מה שנוכן הוא שאני לא מתחרה ולא בודיבילדר מקצועי או חצי מקצועי. אני מנסה ללמוד לשמוע דעות ולראות מה הכי מתאים לי.
הרי כך או אחרת כל אחד אומר משהו אחר

בדיוק בגלל זה הייתי ממליץ לך ללמוד את הגוף שלך קודם. לעבור כמה חיטובים ולדעת למה אתה מגיב טוב ולמה פחות (כמובן שברגע שאתה מתחיל עם הורמונים אתה מכניס משתנים נוספים, אבל הבנת את הרעיון).
נניח אני לא משחק עם פחמימה, אוכל כמה שבאלי העיקר לא לעבור סך קלורי מסויים. אני יודע בדיוק באיזה שלב יגיע הקושי בחיטוב ואיך לעבור אותו בהצלחה ולכן פחות משנה לי מה אומרים, כי כמו שאמרת בעצמך - לכל שאלה שלך תשמע 10 תשובות שונות.

יש לי שאלה לגבי תפריט תזונה בסייקל
מטרת הסייקל חיטוב
12 שבועות טסט + טרן/ונסטרול

אין תוספת קלן/אפדרין וכו'
לדעתי ונסיון אישי
תתחיל ממאזן נטרלי אם זה חומרים ארוכים עד שיכנס החומר ב 100%
אם אלה קצרים תתחיל גירעון ישר
חלבון תשאיר פי 3
שומן בין 0.8-1 לקילו
והיתר פחמימה ,תוריד במהלך החיטוב רק מהפחמימה
2. לדעתי אתה יכול להשאר על יותר קלוריות נניח ללא סייקל הייתי לוקח 2000 ויורד במשקל
כאן עם טרן וכ'ו אתה יכול להתחתטב גם על 2500 סתם דוגמא אני רושם .
איזה מינונים אתה מתכוון להריץ ? אסטרים, ואיזו חברה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית