עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהבתי את הקיצוניות בהתלבטות שלךטרן/ונסטרול
מה פחמימה עשתה לך רע? למה להוריד? תוריד סך קלוריות כללי פשוט.1.בזמן חיטוב בסייקל לכמה גר פחמימה לרדת לפי משקל גוף ? 2, 1.5 , 1 ?
אתה תקבל קצת היפרטרמיה על הדרך מהטרן,חלק מתגובה אנטי דלקתית אוטומטית שמתרחשת עם אנטי-גלוקוקורטיקואידים, ולא בהכרח עם פרוגסטרון כמו שחשבו פעם.(בגלל הסינרגיה עם הורמון ליפידי איקסטאנואידי פרוסטגלנדין).2.יש אפשרות בעצם לעשות גרעון גדול יותר בגלל החומרים ?
Basal energy expenditureמה זה BEE?
זה המנגנון פעולה של טרן,אין לך מה להתעמק פה אתה לא תבין.ומה זה אומר? בלשון העם, אני רוצה להבין רגל כתבת מלא מילים מפוצצות והלכתי לאיבוד
אתה שואל אותנו מה לאכל וכמה?
אתה אמור להכיר את הגוף שלך ולדעת הכל כבר. אתה מפמפם טרן לגוף כאילו זה מים ומנצל בטח 50% ממה שהיית יכל להרוויח בסייקל.
את התגובות האלו של היועץ המקצוען תשמו
מה שנקרא "המשתמש הישראלי הממוצע" = הרבה חומרים הרבה פוזה וכמעט 0 תוצאות.
כמו בבונים דוחפים טרן ודיבול כמו סוכריות ועדיין לא יודעים מה זה כבד או כליה
1. זה שיש לי מושג או אין לי מושג - אם שילמתי או לא שלמתי למאמנים. ישאר בעיינך בתור תעלומה.אין לך מושג מה אתה עושה בכלל וזה ששפכת אלפים על מאמנים רק מראה על כך שהם עבדו עליך כמו רוב הלקוחות שלהם.
אומרים לאנשים ערכים בלי שום הסברים.
אומרים לך ללכת לאמן רגליים במקום להראות לך מה עושים במכון אישית ואתה נותן להם עוד כסף
עם היה לך קצת ידע לא היית בא לפה זה מראה על חוסר מוחלט בידע בסיסי.
ואני חבר מתחרה כל שנתיים ועשיתי 2 בחול.
מצד שני צדקת אני מאמן ומתפרנס מאנשים כמוך בכבוד רב
ואני הייתי פוגש אותך במציאות הייתי מסביר לך יפה שאתה עושה טעות. פה קשה להעביר מסרים בצורה יפה חח
נשאלה שאלה תאורטית על תפריט חיטוב בסייקל.לגביי טרן ו-וינסטרול, לא הבנתי את ההתלבטות בכלל. זה לא שאחד מהם יכול להחליף את השני ולא תפסיד / תרוויח כלום.
לגביי הפחמימה, כל עוד אתה לא ב peak week שבוע לפניי תחרות אין שום סיבה בעולם לספור פחמימה. תאכל מספיק חלבון ותשלים את שאר הקלוריות מפחמימה ושומן. תספור קלוריות ולא ערכים תזונתיים.
לגביי שאר התגובות שקיבלת, אני נוטה להסכים. אתה על חומרים ושואל על דיאטה. זה קצת מעיד על חוסר ידע בסיסי. אני לא נגדך, רק אומר לך מה אני חושב.
בהצלחה.
1. זה שיש לי מושג או אין לי מושג - אם שילמתי או לא שלמתי למאמנים. ישאר בעיינך בתור תעלומה.
2. סהכ רציתי לשמוע ריבוי דעות - זה הפלטפורמה פה "דיון ציבורי" וזה מטרת הפורום.
לא היה פה שאלה כמו:
"אני בן 17 רוצה להזריק gh לוריד כדאי או לא"
סה"כ רשמתי האם האנשים פה נוטים לחתוך יותר בפחמימות בסייקל ואם כן לאיזה כמות מגיעים.
3. קשה לרשום תגובה הולמת אבל הצלחת בסופו של דבר. שאפו
4.ואם היתה כזה מאמן מצליח וחכם יכולת ליצור קשר בפרטי ולך תדע אולי היתה מרוויח ביושר כמה גרושים בתקופה לא נעימה זאת.
אבל במקום זאת בחרת להשוות אותי לבבון שדוחף טרן כמו מים...
5. בהצלחה בהכנת תפריטים לאנשים
נשאלה שאלה תאורטית על תפריט חיטוב בסייקל.
לא יודע איך הסכת שאני בסייקל כבר ולא יודע מה לעשות .
מה שנוכן הוא שאני לא מתחרה ולא בודיבילדר מקצועי או חצי מקצועי. אני מנסה ללמוד לשמוע דעות ולראות מה הכי מתאים לי.
הרי כך או אחרת כל אחד אומר משהו אחר
לדעתי ונסיון אישייש לי שאלה לגבי תפריט תזונה בסייקל
מטרת הסייקל חיטוב
12 שבועות טסט + טרן/ונסטרול
1.בזמן חיטוב בסייקל לכמה גר פחמימה לרדת לפי משקל גוף ? 2, 1.5 , 1 ?
2.יש אפשרות בעצם לעשות גרעון גדול יותר בגלל החומרים ?
אין תוספת קלן/אפדרין וכו'