עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התזה לאף קל, גם חוסך על החומרתשתה את זה וזהו,
אתלונן לקוצר, יש גבול לניבול פה שלך פה, לא רוצה אל תגיב ואל תייעץ לי אך לקלל אותי נוח על משכבך בשלום זה כבר לא מתאים לילמה אתה מתייג אותי? אני לא ייעצתי לך ולא נעליים, נוח על משכבך בשלום חבר
זה כבר לא מתאים לי
עזוב אחי הוא מקנא בידע נרחב שיש לך הוא מנסה להציק אל תתיחס ותמשיך לענות פה לאנשים בטוב טעם, בהצלחה חבראתה יותר ממוזמן להתלונן, היית צריך לחשוב על ההתאמות שלך לפני שניסית להפליל אותי בייעוץ לסייקל שאם היית עושה אותו עם כל ה63 ק"ג שלך, נוח על משכבך בשלום זה ברכה לעומת מה שהיית עובר איתו
ואם אתה ממשיך לרמוז בריש גלי שייעצתי לך על אף שאין זה מן האמת אתה רק מזרז את המנוחה שלך במשכבך בשלום אח יקר
מי ביקש ממך להתערב? עזוב אל תעזרו, תודהעזוב אחי הוא מקנא בידע נרחב שיש לך הוא מנסה להציק אל תתיחס ותמשיך לענות פה לאנשים בטוב טעם, בהצלחה חבר
החומרים עובדים 🤣🤣אתה יותר ממוזמן להתלונן, היית צריך לחשוב על ההתאמות שלך לפני שניסית להפליל אותי בייעוץ לסייקל שאם היית עושה אותו עם כל ה63 ק"ג שלך, נוח על משכבך בשלום זה ברכה לעומת מה שהיית עובר איתו
ואם אתה ממשיך לרמוז בריש גלי שייעצתי לך על אף שאין זה מן האמת אתה רק מזרז את המנוחה שלך במשכבך בשלום אח יקר
אחי פשות תתלונן עם מישו מלכלך עליךמי ביקש ממך להתערב? עזוב אל תעזרו, תודה
מה אתה צוחק על השגיעות כתב שלי יענו? ישלי טורט ימגעיילאל תיתחס אילו
עדיף שתייאץ לו בתזונה נחונה קודם לא לקפוץ לחומריםלפני שניסית להפליל אותי בייעוץ לסייקל שאם היית עושה אותו עם כל ה63 ק"ג שלך,