הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל של טרן וטסט

• פותח/ת השרשור eliyav
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
פעם אחת נכוויתי בטוסיק שהייתי קטן ולכן אין לי יכולת להזריק שם, אשמח לדעת מה אוכל לעשות בנידון, זריקות במקומות אחרים לא באים בחשבון עקב בעית הצטלקות ועור עדין בשכבת הדרמיס ושכבת הסאב קוטן, בטוסיק שלי הכל מצולק אז לא אכפת לי להזריק שם
אשמח לעזרה

• פותח/ת השרשור
אלך על התזה דרך האוזן, רוב תודות,
אגב הסייקל יהיה בעזרתו של סייקל טלפון שעזר להרכיב וייעץ לי, אין עליך תותח למרות כל הצחוקים שעשיתי @CycleTelephohe
זהו סייקל שני
450 טסט פרופ
300 ננרולון קצר
150 טרן אצטט
300 מסטרון
800 בולד
בלאסט אנד קרוז בגשר רק בולד וטסט,
אוביטרל במהלך הסייקל,
דוסטינקס יהיה בהיכון כי עם שילוב כזה זה מתכון לפרולקטין גבוה
סארמס
אל גי די 15 מג יומית
ראד 140 15 מג יומית
ציטרולין וקפאין בשביל הפאמפ,

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתייג אותי? אני לא ייעצתי לך ולא נעליים, נוח על משכבך בשלום חבר
אתלונן לקוצר, יש גבול לניבול פה שלך פה, לא רוצה אל תגיב ואל תייעץ לי אך לקלל אותי נוח על משכבך בשלום זה כבר לא מתאים לי

זה כבר לא מתאים לי

אתה יותר ממוזמן להתלונן, היית צריך לחשוב על ההתאמות שלך לפני שניסית להפליל אותי בייעוץ לסייקל שאם היית עושה אותו עם כל ה63 ק"ג שלך, נוח על משכבך בשלום זה ברכה לעומת מה שהיית עובר איתו

ואם אתה ממשיך לרמוז בריש גלי שייעצתי לך על אף שאין זה מן האמת אתה רק מזרז את המנוחה שלך במשכבך בשלום אח יקר

אתה יותר ממוזמן להתלונן, היית צריך לחשוב על ההתאמות שלך לפני שניסית להפליל אותי בייעוץ לסייקל שאם היית עושה אותו עם כל ה63 ק"ג שלך, נוח על משכבך בשלום זה ברכה לעומת מה שהיית עובר איתו

ואם אתה ממשיך לרמוז בריש גלי שייעצתי לך על אף שאין זה מן האמת אתה רק מזרז את המנוחה שלך במשכבך בשלום אח יקר
עזוב אחי הוא מקנא בידע נרחב שיש לך הוא מנסה להציק אל תתיחס ותמשיך לענות פה לאנשים בטוב טעם, בהצלחה חבר

החומרים עובדים 🤣🤣

@CycleTelephohe אל תיתחס אילו עם ידע כמו שלך אנחנו כבר לא עונים בפורום למה אתה לא עולה ניהול? חסר פה מנהל בנאדם כל היום אתה משקיע פה 🙌

מי ביקש ממך להתערב? עזוב אל תעזרו, תודה
אחי פשות תתלונן עם מישו מלכלך עליך
אל תיתחס אילו
מה אתה צוחק על השגיעות כתב שלי יענו? ישלי טורט ימגעייל
לפני שניסית להפליל אותי בייעוץ לסייקל שאם היית עושה אותו עם כל ה63 ק"ג שלך,
עדיף שתייאץ לו בתזונה נחונה קודם לא לקפוץ לחומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית