עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב אחי, הבן אדם אוצר מידע מהלך אבל בכל מה שקשור לעזור לאחרים הוא מתנשא, מה ביקשתי אישור לסייקל שעשיתי וקראתי פשוט פוסטים של המלצות שלן על סייקלים וחיברתי כמה ביחד, אז זה כן המלצות שלו,צ'שמעו אתם פשוט חלעות..בן אדם בה לפו לבקש עזרה,לא צריך להתנסות עליו
מבין אתך אח. גם אלי צחקו וברוך ה' בנץ פראס 100 קילו כברעזוב אחי, הבן אדם אוצר מידע מהלך אבל בכל מה שקשור לעזור לאחרים הוא מתנשא, מה ביקשתי אישור לסייקל שעשיתי וקראתי פשוט פוסטים של המלצות שלן על סייקלים וחיברתי כמה ביחד, אז זה כן המלצות שלו,
מתי שאתה מנהל אז נבצר ממך לשאול שאלות, מצופה ממך לדעת הכל ואני פה כדי ללמוד או לפחות ככה אני אומר לעצמי...@CycleTelephohe אל תיתחס אילו עם ידע כמו שלך אנחנו כבר לא עונים בפורום למה אתה לא עולה ניהול? חסר פה מנהל בנאדם כל היום אתה משקיע פה 🙌
עם אני מבין אשקר לך עם אגיד לא. אך לפעמעם אני לא חד אבל אתה אחלה כל הכבוד איש יקר. שתף מה הסייקל שלךמתי שאתה מנהל אז נבצר ממך לשאול שאלות, מצופה ממך לדעת הכל ואני פה כדי ללמוד או לפחות ככה אני אומר לעצמי...
מבין אחי?
נכון גם שאתה מכיר את חימקו הצלם הוא דוחק גם 100 קילו לשניה בקמשמבין אתך אח. גם אלי צחקו וברוך ה' בנץ פראס 100 קילו כבר
חימקו מהמתנס??? תנדור אתה מכיר אותונכון גם שאתה מכיר את חימקו הצלם הוא דוחק גם 100 קילו לשניה בקמש
שתף מה הסייקל שלך
מה הקשר? אתה חושב לפני שאתה מחבר מילים למשפט?הסייקל שלי זה טלפון אח יקר
איחלתה למישהו לנוח על משכבו על סייקל כזה אני יכול מאחל לך רק את הטוב תהיה בריא חבר
הסייקל שהוא הציע היה תירוץ להגיד את זהאיחלתה למישהו לנוח על משכבו על סייקל כזה אני יכול מאחל לך רק את הטוב תהיה בריא חבר