הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון מומלצת וביקורת myprotein

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
אהלן,

אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון חדשה וראיתי המון פרסומים על myprotein, רציתי לשאול האם זו חברה חדשה או ותיקה בשוק? האם היא עוברת בדיקות מעבדה? מהתנסות אישית שלכם, האם היא שווה משהו מבחינת הקוסט טו ואליו? האם היא גורמת לנפיחויות/ גזים כמו מס' מותגים אחרים בשוק?, יש לי בעיה קלה עם לקטוז כך שחשוב לי שהאבקה תהיה או נטולת לקטוז לחלוטין או יחסית קלילה מהבחינה הזו ולא תעשה לי בעיות בבטן.

האם יש טעמים מומלצים מבחינתכם במותג? אם לא אוהבים MP אשמח לשמוע הצעות למותגים אחרים במחירים סבירים.

תודה!

חברה ותיקה ומוכרת שעוברת את כל הבדיקות, חברה טובה בעצם כמו (כמעט) כל המוכרות אני מניח אבל עם מחיר מיוחד שהופכת אותה למשתלמת מאוד.
ונפיחויות או גזים? לא לי לפחות... מניח שזה אינדיבידואלי

נערך לאחרונה:
חברה ותיקה, ממה שידוע עוברת בדיקות ואיכותית, הטעמים קצת פחות מוצלחים מחברות אחרות אבל המחיר ללא תחרות.
מהתנסות אישית שלכם, האם היא שווה משהו מבחינת הקוסט טו ואליו?
לדעתי הכי שווה.
האם היא גורמת לנפיחויות/ גזים כמו מס' מותגים אחרים בשוק?
כנראה שזה אינדיוידואלי, לי לא.
יש לי בעיה קלה עם לקטוז כך שחשוב לי שהאבקה תהיה או נטולת לקטוז לחלוטין או יחסית קלילה מהבחינה הזו ולא תעשה לי בעיות בבטן.
יש להם גם ISOLATE אם אתה רוצה בלי לקטוז, יש להם נראה לי גם אבקת חלבון סויה
לגבי טעמים תעבור על זה:
אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים
בעיקרון ראיתי שמהטעם לאטה ומוקה כולם מרוצים חד משמעית, השאר יש דעות לכאן ולכאן

רק אוסיף על קודמיי, שאני קונה חלבון סויה אייסוליט בלי טעם.
זה לא גורם לי שום בעיות עיכול, אני שם אותו בשייק פירות.

בנוגע למוצרים הטבעוניים שלהם, שמתי חוות מורחבת על רובם בנעוץ נותן פה חוות דעת קצרה אם יעזורלך או לאחרים 😃

בגדול, החלבון סויה, הוא פשוט נפילה של החברה, בשנת 2017 האבקה הייתה מדהימה, טעם נייטרלי בתוספת של ממתיק עדין, ומרקם מעולה ביחס למחיר, לא מתוק בכלל, למי שרגיש למתיקות הוא היה מעולה.

2020 - זה אחד המוצרים הכי מסמיכים שיצא לי להכיר בכל התחום, אני כבר לא מנסה אפילו לשתות אותו, רק מכין אותו בצקים/פנקייק, שתבין את המצב..
(ישלי 2 קג אם באלך לנסות תבוא לקחת)

החלבון אפונה - (נקנה ב2017) טעם חזק מאוד, מרקם דביק, אבקתי נורא, לא היה מוצר שיכלתי לשתות, אבל בהחלט לבשל איתו מרקים..

חלבון אורז חום (נקנה ב2017) לדעתי מבין השלושה זה המנצח, אבל גם בגלל שאין תחרות, מדובר באבקה שלא כיף לשתות, ישלה טעם מריר מעט, וגרגיריות חולית חונקת, כדאי לנטרל את הטעם צריך להוסיף הרבה סילאן, וגם אס הטעם לא נעים לשתייה...
אבל היחיד שאפשר לפחות לשתות עם יד על האף 🤦‍♂️

ראיתי שהחלבון סויה שלהם מגיע רק ב3 טעמים והביקורות לגבי הטעם smooth Chocolate לא בשיא. ניסית את הטעמים באופן אישי?
יודע אולי אם החלבון ISO הרגיל שלהם גם נטול לקטוז?

תודה!
לצערי רק קניתי את החלבון בלי טעם, ואני מרוצה ממנו.
הוא הרבה יותר מוצלח מהחברה הקודמת שקניתי.

המרקם שלו יחסית סבבה לי.

אני חושב שISO נטול לקטוז, אבל אני לא בטוח.
בנוגע למוצרים הטבעוניים שלהם, שמתי חוות מורחבת על רובם בנעוץ נותן פה חוות דעת קצרה אם יעזורלך או לאחרים 😃

בגדול, החלבון סויה, הוא פשוט נפילה של החברה, בשנת 2017 האבקה הייתה מדהימה, טעם נייטרלי בתוספת של ממתיק עדין, ומרקם מעולה ביחס למחיר, לא מתוק בכלל, למי שרגיש למתיקות הוא היה מעולה.

2020 - זה אחד המוצרים הכי מסמיכים שיצא לי להכיר בכל התחום, אני כבר לא מנסה אפילו לשתות אותו, רק מכין אותו בצקים/פנקייק, שתבין את המצב..

החלבון אפונה - (נקנה ב2017) טעם חזק מאוד, מרקם דביק, אבקתי נורא, לא היה מוצר שיכלתי לשתות, אבל בהחלט לבשל איתו מרקים..

חלבון אורז חום (נקנה ב2017) לדעתי מבין השלושה זה המנצח, אבל גם בגלל שאין תחרות, מדובר באבקה שלא כיף לשתות, ישלה טעם מריר מעט, וגרגיריות חולית חונקת, כדאי לנטרל את הטעם צריך להוסיף הרבה סילאן, וגם אס הטעם לא נעים לשתייה...
מצער לשמוא כמה סבלת.
מה אתה צורך היום?

למזלי לא התרגלתי לחלבון טעים, כדי לדעת מה אני מפסיד.

• פותח/ת השרשור

הבנתי, מבדיקה שלי באינטרנט ראיתי שהחלבון ISO שלהם מכיך מעט לקטוז ככה שלא חושב שיהיו בעיות מיוחדות כל עוד אשתמש בחלב סויה בהכנת השייק. מחיר של 260 ש"ח ל5 קילו impact whey isolate הוא מחיר סביר? או שניתן למצוא ביותר זול?

קבצים מצורפים

• 86DAC019-C474-4455-BE47-2387DE726C68.png
    86DAC019-C474-4455-BE47-2387DE726C68.png
    KB 54.4 · צפיות: 135
לצערי רק קניתי את החלבון בלי טעם, ואני מרוצה ממנו.
הוא הרבה יותר מוצלח מהחברה הקודמת שקניתי.

המרקם שלו יחסית סבבה לי.

אני חושב שISO נטול לקטוז, אבל אני לא בטוח.

מצער לשמוא כמה סבלת.
מה אתה צורך היום?

למזלי לא התרגלתי לחלבון טעים, כדי לדעת מה אני מפסיד.

האמת שכרגע מי גבינה
אבל מחפש חלבון טבעוני לעבור אליו

מתלבט אם לקנות סופר אפקט סויה 🤦‍♂️
בכל מקרה אנצל את זה להגיד שאני פתוח להצעות 😃

זה רשום באתר הרשמי
אולי זה מלפני שהם קיבלו הכשר רישמי.
האמת שכרגע מי גבינה
אבל מחפש חלבון טבעוני לעבור אליו

מתלבט אם לקנות סופר אפקט סויה 🤦‍♂️
בכל מקרה אנצל את זה להגיד שאני פתוח להצעות 😃
אני אוכל את האבקות המגעילות ביותר, אז אני לא הוכחה.

אבל קניתי פעם את האבקה הזאת למשפחה שלי Orgain, Organic Protein Powder, Plant Based, Chocolate Peanut Butter, 2.03 lb (920 g), והם אמרו שזה היה מאוד טעים.

זה קצת יקר, אבל זה טבעוני וטעים וגם כשר.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, מבדיקה שלי באינטרנט ראיתי שהחלבון ISO שלהם מכיך מעט לקטוז ככה שלא חושב שיהיו בעיות מיוחדות כל עוד אשתמש בחלב סויה בהכנת השייק. מחיר של 260 ש"ח ל5 קילו impact whey isolate הוא מחיר סביר? או שניתן למצוא ביותר זול?
?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית