הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - סייקל שני.

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
ערב טוב לכולם, אני אחרי סייקל ראשון + PCT שעברו בהצלחה, הסייקל כלל טסט אנטט 500 בשבוע ופיסיטי של טמוקסיפן וכלומיד.
לסייקל שני:
טסט - 500
בולדנון של ביו בלאק - 400
Lgd של סיינס ביו - ב4 השבועות הראשונים 10 מג יום + 2 שבועות לאחר הזריקה האחרונה 10 מג ביום.

חשבתי להתארגן על עוד בקבוקון ולהעלות את מינון הבולדנון ל600, מומלץ ?
תודה!

אפשרי, עם בולד יש אנשים שעושים מינונים אפילו יותר גבוהים אבל אל תגזים..,
תמיד כדאי שיהיה לך חומר ספייר גם אם אתה לא מעלה מינונים כי הרבה פעמים יש 'איבודים' בשאיבה בכמה תכלס חומר היה בויאלה ועוד ועוד
ולהתארגן תוך כדי הסייקל על עוד חומר זה לא כיף

• פותח/ת השרשור
אפשרי, עם בולד יש אנשים שעושים מינונים אפילו יותר גבוהים אבל אל תגזים..,
תמיד כדאי שיהיה לך חומר ספייר גם אם אתה לא מעלה מינונים כי הרבה פעמים יש 'איבודים' בשאיבה בכמה תכלס חומר היה בויאלה ועוד ועוד
ולהתארגן תוך כדי הסייקל על עוד חומר זה לא כיף
עוד מספר שאלות :
1 - אני די חושש מהתופעות הקשות שמופיעות אחרי 400 בולדנון, היית ממליץ/לא ממליץ לעשות 600?
2 - אחרי מבט על הסייקל שכתבתי כאן למעלה, איזה PCT נצרך? האם רק טמוקסיפן יספיק?
@frozen
@שים @Pharmacist

עוד מספר שאלות :
1 - אני די חושש מהתופעות הקשות שמופיעות אחרי 400 בולדנון, היית ממליץ/לא ממליץ לעשות 600?
@frozen
@שים @Pharmacist
קשה לי להאמין שתרגיש בולד במינון 400

כבר ראית את דעתי על טמוקסיפן אני מאמין.
אני בכל אופן מסתפק תמיד ב3 שבועות טמוקסיפן.

לגבי בולדנון , מה אתה מנסה להשיג איתו? מתכון לצרות לדעתי האישית. מה המטרות שלך מהסייקל בכל אופן

• פותח/ת השרשור
כבר ראית את דעתי על טמוקסיפן אני מאמין.
אני בכל אופן מסתפק תמיד ב3 שבועות טמוקסיפן.

לגבי בולדנון , מה אתה מנסה להשיג איתו? מתכון לצרות לדעתי האישית. מה המטרות שלך מהסייקל בכל אופן
סייקל מסה, בעיקר הלכתי לפי מה שייעצו לי המקצוענים פה.
טסט 500, בולדנון 400, וליגנדרול של ביו סיינס כך שלא מדובר בחומר מפוקפק, מה דעתך ?

אני רוצה לסיים את הסייקל הזה ולעבור לחיטוב ישר.
קצת נתונים:
גיל - 21
משקל - 86
גובה - 1.87
אש - סביבות ה15

סייקל מסה, בעיקר הלכתי לפי מה שייעצו לי המקצוענים פה.
טסט 500, בולדנון 400, וליגנדרול של ביו סיינס כך שלא מדובר בחומר מפוקפק, מה דעתך ?

אני רוצה לסיים את הסייקל הזה ולעבור לחיטוב ישר.
קצת נתונים:
גיל - 21
משקל - 86
גובה - 1.87
אש - סביבות ה15
מסה עם בולדנון? כנראה הרבה מאוד השתנה בעולם חומרים מאז הסייקל האחרון שלי

דעתי מתחילה בזה שהמשפט שלך "הלכתי לפי מה שייעצו לי המקצוענים פה" הוא שגוי מהיסוד שלו.
אין פה מקצוענים,והבודדים שהיו כבר לא פה כלכך.
כל החלטה שלך בתחום צריכה להיות מבוססת על מאמרים מדעיים ומחקרים קלינים או לכל הפחות הבנה בסיסית של המכניזם של התרופות שברצונך לקחת. לאור כל אלו ומבלי להיכנס לדיון עמוק מדי אני חושב שזה תלוי בך לחקור קצת מה ולמה עדיף לך למסה.
על בולד לא הייתי הולך מ2 סיבות עיקריות.
1. אין לו אסטר נורמלי בדרך כלל,מה שיצריך מינון אסטרונומי
2. ההשפעה שלו על ייצור תאי דם אדומים היא פי כמה מסטרואידים אחרים. אתה יכול מהר מאוד למצוא את עצמך עם דם סמיך וrbc של חולה סרטן.
ואני אוסיף גם סיבה שלישית..הוא לא מספיק יעיל ומצדיק את התופעות לוואי שלו.

אתה רוצה לבנות מסה? טסטוסטרון עושה את זה יותר טוב מכולם,גם יותר מטרן לפי מחקרים אחרונים על חולדות

מסה עם בולדנון? כנראה הרבה מאוד השתנה בעולם חומרים מאז הסייקל האחרון שלי
אני אגיד משהו שכנראה הוא שנוי במחלוקת אצל רבים פה אבל אין כזה דבר סייקל חיטוב או סייקל מסה

בסופו של דבר מה שיקבע אם הסייקל מסה או חיטוב זה אם תחליט בתזונה שלך להיות בקלורי חיובי או קלורי שלילי

יש סטרואידים מועדפים לחיטוב ויש למסה בשל תכונות כאלה ואחרות אבל מסה וחיטוב זה בכלל פונקציה נטו של תזונה

ובולד זה די מחייב את הסייקל להיות ארוך...

בסייקל ארוך אתה מצפה לצבור קצת מסה אחרת למה שתעשה אותו ככה ארוך

כן, לפי מה שקראתי הוא בכלל לא רע למסה, בעיקר בקטע של התיאבון.
בהצלחה במסה עם בולד. בעיקר בהצלחה לתכולת הארנק שלך שתעשיר את הדילר שלך.
למה אתה צריך בסייקל מסה שני שלך משהו יותר מטסט, קח להתחלה משהו אורלי ותריץ עוד פעם טסט. תצרף משהו יותר כבד בסייקלים מתקדמים יותר.

• פותח/ת השרשור
בואו נגיד שאת הבולדנון אני יכול לשמור לסייקל הבא, ובגלל שכבר שילמתי עליו אני מעדיף שההוצאה הבאה שלי על חומרים תהיה כשאתקדם לסייקל הבא, כרגע, לאור הדברים שכתבתם פה, אני חושב להוציא את הבולדנון מהסייקל וללכת על טסט וLGD4033, יניב פירות ?

בואו נגיד שאת הבולדנון אני יכול לשמור לסייקל הבא, ובגלל שכבר שילמתי עליו אני מעדיף שההוצאה הבאה שלי על חומרים תהיה כשאתקדם לסייקל הבא, כרגע, לאור הדברים שכתבתם פה, אני חושב להוציא את הבולדנון מהסייקל וללכת על טסט וLGD4033, יניב פירות ?
אם אתה יודע לאכול, להתאמן ולהתאושש אז יהיה בסדר

Lgd4033 זה אחלה של pre workout, סופח קצת נוזלים, לא כמו דיבול לרמה שזה 'מכער' אותך בזמן השימוש אבל בהחלט מעלה במסה יפה, והונזלים האלה יוצאים שמפסיקים איתו, הליבידו איתו מאוד מאוד נחמד, לפעמים הליבידו שולט בך ולא אתה בו, אפשר ללמוד להנות מזה.
שילוב נחמד ביותר ביחד עם טסט
מרגיש יותר טוב מאשר rad מבחינת סיידס וכאלה, והרבה יותר מורגש מאשר Ostarine

תהנה סה"כ אח יקר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם, מאוד עזרתם לי.
הולך על טסט וlgd בלבד, אעדכן כשאתחיל ובמהלכו.
לילה טוב חברים, כל טוב 🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית