הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - סייקל שני.

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
ערב טוב לכולם, אני אחרי סייקל ראשון + PCT שעברו בהצלחה, הסייקל כלל טסט אנטט 500 בשבוע ופיסיטי של טמוקסיפן וכלומיד.
לסייקל שני:
טסט - 500
בולדנון של ביו בלאק - 400
Lgd של סיינס ביו - ב4 השבועות הראשונים 10 מג יום + 2 שבועות לאחר הזריקה האחרונה 10 מג ביום.

חשבתי להתארגן על עוד בקבוקון ולהעלות את מינון הבולדנון ל600, מומלץ ?
תודה!

מה הבעיה בו?
טסט vs בולדנון
הוא יותר 'בריא' עבור הכליות לפי מה שהבנתי משם
יש לי ניסיון יותר מחמש סייקלים עם בולד קצר וארוך (סיפ) אני יכול לומר לך שבולד פוגע בכליות יותר ממה שאתה חושב ורשום שם... לא חושב שיש למישהו בפורום ניסיון עם בולד יותר ממני במיוחד שניסיתי את כל האסטרים שלו..
מה שהתכוונתי ואתה לא יודע לקרוא! שהאסטר הכי ארוך פשוט לא שווה קניה... בולד עצמו אחלה חומר וכנראה גם מה שאתה מזריק לא מה שאתה חושב שאתה מזריק (יש לי גישה לציוד מעבדה לבדיקה אני לא אפרט יותר)

וכנראה גם מה שאתה מזריק לא מה שאתה חושב שאתה מזריק (יש לי גישה לציוד מעבדה לבדיקה אני לא אפרט יותר)

עם כל הכבוד, אם לא עשית בדיקה במעבדה לחומר שאני מזריק אז אתה לא באמת יודע מי נגד מי

יש חומר ויש לו מחצית חיים, ברגע שהצלחת להגיע לרמות יציבות בדם, זה לא משנה באיזה אסתר תבחר, ההבדל היחידי זה הזמן שייקח לך עד שתגיע לרמות יציבות והזמן שייקח לזה להתפנות מהדם

למה האסתר הכי ארוך לא שווה קנייה? כי יש בזה 40 אחוז הורמון או משהו כזה במקום יותר באסתרים אחרים? במה דברים אמורים, מהי כוונתך? נראלי שגם אני יכול להתארגן על גישה למעבדה ולבדוק כל מיני דברים, מה לבדוק? במידה ויתאפשר

וכנראה גם מה שאתה מזריק לא מה שאתה חושב שאתה מזריק (יש לי גישה לציוד מעבדה לבדיקה אני לא אפרט יותר)

עם כל הכבוד, אם לא עשית בדיקה במעבדה לחומר שאני מזריק אז אתה לא באמת יודע מי נגד מי

יש חומר ויש לו מחצית חיים, ברגע שהצלחת להגיע לרמות יציבות בדם, זה לא משנה באיזה אסתר תבחר, ההבדל היחידי זה הזמן שייקח לך עד שתגיע לרמות יציבות והזמן שייקח לזה להתפנות מהדם

למה האסתר הכי ארוך לא שווה קנייה? כי יש בזה 40 אחוז הורמון או משהו כזה במקום יותר באסתרים אחרים? במה דברים אמורים, מהי כוונתך? נראלי שגם אני יכול להתארגן על גישה למעבדה ולבדוק כל מיני דברים, מה לבדוק? במידה ויתאפשר
איזה מצחיק שאתה לא יודע עם מי אתה מדבר יש לי אנשים שעשו בדיקות לדאוס מדיקל (LCMS זה שאתה שואל מה לבדוק אומר שאתה אבוד) יא ליצן החומר שלך מדולל...
אתה ממש לא מבין מה אתה מדבר עוד ילד שבא לאגור מידע מהאינרנט ולזרוק אותו פה על אנשים.
כל פוסט שלך אני מתאפק לא לצחוק. מצידי תתן לי מוניטין רע לא כזה אכפת לי...

איזה מצחיק שאתה לא יודע עם מי אתה מדבר יש לי אנשים שעשו בדיקות לדאוס מדיקל (LCMS זה שאתה שואל מה לבדוק אומר שאתה אבוד) יא ליצן החומר שלך מדולל...
אתה ממש לא מבין מה אתה מדבר עוד ילד שבא לאגור מידע מהאינרנט ולזרוק אותו פה על אנשים.
כל פוסט שלך אני מתאפק לא לצחוק. מצידי תתן לי מוניטין רע לא כזה אכפת לי...
אני גם יכול לנסות לעשות hplc לחומר שיש לי, ואם אכן הוא מדולל, לשפר עמדות בהתאם
ושמע אחי, אתה יכול לקרוא לי ילד ואתה יכול לצחוק או לנסות להקניט, זה לא מפריע לי, אני בא ללמוד דברים חדשים ולפעמים לשאול שאלות טיפשיות, ואם אפילו עפתי על עצמי ונראלי שהבנתי באיזה משהו אז להעביר את הידע למישהו אחר, אין בזה רע, אם אמרתי משהו לא נכון, יותר מאשמח לתיקונים כדי ללמוד מטעויות ולא להתבוסס בהם, אף אחד לא נולד 'גאון'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית