הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מינון טסט

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
כרגע הולך עם 250 טסט ו600 בולד

יש עניין לעלות בטסט ל400?

כי בולד עושה AI ואין מספיק טסט או להשאיר ככה?

• פותח/ת השרשור
התכוונת 600 בולדון?
הייתי הולך על 400 טסטו לפחות
למה? מה אין מספיק אסטרוגן מ250?
אשמח להבהרה כדי לדעת על מנת לקבל החלטה מושכלת
הכוונה שלי היא לשים מספיק טסט על מנת לשמר את כל התפקידים שטסט עושה בגוף (כולל ארומטיזציה לאסטרוגן).
ולהוסיף בולדנון שפחות אנדרוגני מטסט על מנת לגדול.
מה דעתכם על זה?

הבנתי תכוונה אחי זה בעקרון נכון מה שאתה אומר.שתדע יש דיווחים של אנשים בחול שהגיע ל 0 אסטרוגן גם על 700 +טסט..אסטרוגן אפסי עם eq זה לא משו ביזארי אחי.
אישית הייתי הולך על יותר טסט .אם יש לך גישה לבדיקות הורמונאליות חופשי אז לך על 250 ותבדוק שאתה בנורמה של הכול והכול טוב
דא הייתי עושה פרונט לוד לeq ומוסיף איזה אוראלי במינון סביר להתחלה כדי באמת שתהנה גם ותקבל קיק ..כי טסט במינון כזה שאפשר להגיד שהוא trt גבוה והבולדון שזה חומר איטי מאד פשוט יכול ליאש אותך קצת
אין ספק שאתה מבין עניין לפי התגובות שלך בפורום ..אבל אין לי מושג לגבי הסטוריית הסייקלים שלך ומהנסיון המועט שלי עם בולדון זה היה לכיוון ה 20 שבועות וזה לא היה קל לשמור על מוטיבציה גבוהה במשך כמעט 5 חודשים קח את זה בחשבון זה סייקל שלא נגמר בנוסף יש סיכוי שתצטרך איפשהו לקראת הסוף של הסייקל לתרום דם לי אישית זה ממש הפריע היתה עליי עייפות וכאבי ראש מהעלייה של ההמוגלובין וה hct וכו אחרי ההקזה הרגשי ממש כמו חדש תוך יום

• פותח/ת השרשור
הבנתי תכוונה אחי זה בעקרון נכון מה שאתה אומר.שתדע יש דיווחים של אנשים בחול שהגיע ל 0 אסטרוגן גם על 700 +טסט..אסטרוגן אפסי עם eq זה לא משו ביזארי אחי.
אישית הייתי הולך על יותר טסט .אם יש לך גישה לבדיקות הורמונאליות חופשי אז לך על 250 ותבדוק שאתה בנורמה של הכול והכול טוב
דא הייתי עושה פרונט לוד לeq ומוסיף איזה אוראלי במינון סביר להתחלה כדי באמת שתהנה גם ותקבל קיק ..כי טסט במינון כזה שאפשר להגיד שהוא trt גבוה והבולדון שזה חומר איטי מאד פשוט יכול ליאש אותך קצת
אין ספק שאתה מבין עניין לפי התגובות שלך בפורום ..אבל אין לי מושג לגבי הסטוריית הסייקלים שלך ומהנסיון המועט שלי עם בולדון זה היה לכיוון ה 20 שבועות וזה לא היה קל לשמור על מוטיבציה גבוהה במשך כמעט 5 חודשים קח את זה בחשבון זה סייקל שלא נגמר בנוסף יש סיכוי שתצטרך איפשהו לקראת הסוף של הסייקל לתרום דם לי אישית זה ממש הפריע היתה עליי עייפות וכאבי ראש מהעלייה של ההמוגלובין וה hct וכו אחרי ההקזה הרגשי ממש כמו חדש תוך יום
עשיתי פרונט לואד לeq בהתחלה, כמובן, הרי מדובר באנדקילנט
בעצתך העלתי את המינון של הטסט ל500 וכן התחלתי עם אוראלי לקיק אח

נערך לאחרונה:
אחת הסיבות שאני לא אוהב בולדנון ולא תמיד ממליץ עליו זה אופן השימוש בו, פרונט לואד של בולדנון זה להזריק בשבוע הראשון 2 גרם בולדנון, שבוע שני 1.5 גרם, שבוע שלישי 1 גרם ומשם לרדת למינון אופטימלי של 600-800 מ״ג בשבוע ולא פחות מ16 שבועות, אתה יכול לשלב פרווירון עם מינון של 400 מ״ג טסט ולא תהייה לך שום בעייה כזאת או אחרת, מה שכן בתגובות מעלי הזכירו הקזת דם וזה מה שמקצוענים בד״כ עושים, עוד המלצה זה לקחת אספירין במהלך הסייקל, ועכשיו שאלה לי אלייך פותח הפוסט, מה אתה צריך את כל הכאב ראש הזה? בולדנון זה חומר עדין שלא נותן הרבה למעט מראה ווסקולרי שאפשר להגיע אליו עם חומרים אחרים בפרק זמן קצר יותר ופחות כאבי ראש מסביב.

• פותח/ת השרשור
אחת הסיבות שאני לא אוהב בולדנון ולא תמיד ממליץ עליו זה אופן השימוש בו, פרונט לואד של בולדנון זה להזריק בשבוע הראשון 2 גרם בולדנון, שבוע שני 1.5 גרם, שבוע שלישי 1 גרם ומשם לרדת למינון אופטימלי של 600-800 מ״ג בשבוע ולא פחות מ16 שבועות, אתה יכול לשלב פרווירון עם מינון של 400 מ״ג טסט ולא תהייה לך שום בעייה כזאת או אחרת, מה שכן בתגובות מעלי הזכירו הקזת דם וזה מה שמקצוענים בד״כ עושים, עוד המלצה זה לקחת אספירין במהלך הסייקל, ועכשיו שאלה לי אלייך פותח הפוסט, מה אתה צריך את כל הכאב ראש הזה? בולדנון זה חומר עדין שלא נותן הרבה למעט מראה ווסקולרי שאפשר להגיע אליו עם חומרים אחרים בפרק זמן קצר יותר ופחות כאבי ראש מסביב.
קצת off the charts אבל התכנון שלי הוא סייקל ארוך של 22 שבועות, כאשר ההישגים שאקבל ממנו זה נטו ע"פ השקעה בתזונה.., כאשר שבועות 7-16 מתווסף טרן במינון של 300 ובסוף שבוע 16 מסיים עם הבולד ועם הטרן
ושבועות 17-22 טסט ואולי מסטרון עד שהבולד יוצא מהדם

לגבי אספירין? זה לא מסוכן? קראתי עליו שביחד עם אלהוכול זה גזר דין מוות.. והאם סיאליס ונגזרותיו יכולים לתת אפקט דומה?
ואם כן אספירין אז מה פרוטוקול לדוגמא שאנשים עושים איתו? יש גם קנאביס ברקע אם זה יכול לעזור לאפקט גם, שמעתי שcbd עושה ניסים, וכמובן בצריכה שאיננה עישון..

אירובי והרבה נוזלים פה ושם תרומת דם (לא חוקית) אמור גם לעזור להבנתי..

אפשר להסתדר גם בלי פרווירון? כי ראיתי דעות חלוקות על כך שבולד משאיר את האסטרוגן למטה בסקאלה..

ושאלה נוספת האם סארמס או אוראלים אחרים יכולים להוות AI במידה מסויימת (חוץ מדיבול.. דיבול זה פתרון קסמים למתי שמתרסק האסטרוגן חחחחח) כמו שמייחסים לבולד תכונות כאלו ואחרות?

בולד חומר מעניין בגלל שאין לו ארומטזיציה יותר מדי והוא יחסית בטוח לשימוש ארוך מבחינת פרולקטין ארומטזיציה וכל מיני, חוץ מהאפקט הויזואלי היפה עם הוורידים.., וגם תיאבון כך אומרים אבל זה תכלס כל סטרואיד, אבל הוא פי 1.5 מטסט בלי אסטרוגן בעייתי , הפאק איתו בעיקר זה hct שעלול להיות גבוה

• פותח/ת השרשור
לכבות ל 22 שבועות נשמע לי כמו מסלול מהיר לפנסיה לאשכים
למה כלכך ארוך?
כי בולד זה 16 שבועות ואז יש את הזמן עד שהוא יוצא מהדם
במהלך הסייקל יהיה שימוש בhcg כדי שהכל יהיה בסדר

נתחיל מזה שאלכוהול זה רע מאוד בפני עצמו ועוד יותר רע בשילוב תרופות אנאבולויות, שמן cbd זה דבר מבורך בכל פרמטר ואני לא אכנס לפרטי פרטים, לגבי פרווירון תמיד טוב שיהיה dht גבוהה להרגשה הכללית( ליבידו וכו׳) לגבי סארמס היו עדויות של משתמשים שחוו עלייה בתפקודי כבד ופרולקטין (במיוחד מאיבוטמורן) והיו כאלה שלא התלוננו על כלום(אולי לא בדקו דם) ככה שהדבר עדיין שנוי במחלוקת אבל לגבי סטרואידים אוראליים אין חולק כי דיבול-אנדרול מהווים AI, אנאבר כמעט ולא טורינבול גם עדין מאוד אז אני הייתי מפעיל תשיקול דעת בעניין, לפי מה שרשמת בולדנון הוא חלק מהמרכיב של הסייקל שלך שבחלקו יש חומרים כמו טרן ומסטרון שדי להם לתת לך את התוצאה של הבולדנון (ורידים,וסקולריות) ופה נכנס שיקול הדעת של נזק לעומת תועלת, אני לא הייתי נכנס לסייקל של 22 שבועות שאני יכול להגיע לתוצאה זהה ב12-16 שבועות ועם פחות תרופה אחת בגוף, עצה שלי תחתוך את האקוויפוז ותכנס לסייקל של אסטרים ארוכים עד 12 שבועות ותעבור לאסטרים קצרים עד שבוע 16 לדוגמא:
טסט אנטט/סוסטנון 1-12
טרן אנטט -4-12
אנאבר 4-10
טסט פרופ 12-16
מסטרון פרופ 12-16
טרן אצטט 12-16
ואם כל כך בא לך להיות מודבק הייתי מקנח עם
וינסטרול 3 שבועות אחרונים, הזכרת גם שאתה משקיע בלתת דגש על תזונה ואימונים וזה הדבר הכי חשוב, אז כדאי שתשקיע יותר בזה ופחות בתרופות מהסיבה שאם באמת תשקיע מספיק לך 500 טסט לשבוע עם עוד איזה אוראלי נחמד בשביל לראות תוצאות מרשימות(:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית