הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עברתי בגידה

לימדת אותם לקלל כבר?

לצערי קוקטיילים לא ממש יכולים לדבר.... אבל לוקו (החתיכוש) מקרקר משהו שבמצלול שלו נשמע כמו "תוכי תוכי בוקר טוב" (גם אם זה 1 בלילה)
והוא שורק ממש יפה, ועושה צלצול טלפון, נביחה של כלב, חיקוי של צחוק מתגלגל (כמו כלב ים חחח עם "אי אי אי" כזה בסוף...) ותקיעה בשופר (אמיתי. טוטוטוטוטוטוטווווו כזה... משו מוזר.)
לפעמים אני חושבת שהתקלקל לי התוכי 😳

אף פעם לא חשבתי להאכיל ציפור אחד עם ציפור אחרת. את מספרת את זה כל כך בטבעיות, שזה מצא חן בעיני.

😆
אני נוראית.

לצערי קוקטיילים לא ממש יכולים לדבר.... אבל לוקו (החתיכוש) מקרקר משהו שבמצלול שלו נשמע כמו "תוכי תוכי בוקר טוב" (גם אם זה 1 בלילה)
והוא שורק ממש יפה, ועושה צלצול טלפון, נביחה של כלב, חיקוי של צחוק מתגלגל (כמו כלב ים חחח עם "אי אי אי" כזה בסוף...) ותקיעה בשופר (אמיתי. טוטוטוטוטוטוטווווו כזה... משו מוזר.)

😆
אני נוראית.
את בסדר

היה לי חבר עם תוכי מדבר, אלו חמודים ואפשר לפתח אליהם סימפתיה מסוימת. אבל אלו שחוזרים על הציף ציף בלי הפסקה, מזעזע.

אי אפשר שלא...
פשוט מתאהבים בהם. יש להם ממש אופי!!
ולמקרה ותהיתם איך זה נראה שהם גונבים אוכל - זה מה שקורה כשמנסים לאכול פתית קורנפלקס....

upload_2020-5-26_23-3-9.png

מימין לשמאל: לונה המג'נונה ולוקו הטרוריסט :>

😆
אני נוראית.
אשכרה התקלקל
מישו יכול להסביר לי את הבדיחה? 😕
לא מתים עליו פה בלשון המעטה

איך מורידים כאן מוניטין?
בחיים לא תתחתן.
"כולו היה נחמד, תספרי יותר", זה מה שגבר צריך לומר 🤦‍♂️

צחקתי בקול 🤣🤣
לא אבל די, נסחפתי קצת... 🙄

ת'אמת אנשים תמיד בשוק שהם רואים שתוכי יכול להיות אשכרה חיית מתחמד.
אז מה אם יש לזה מוח של ציפור - זה מה שהופך את זה לכלכך כיף :>

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית