הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי טסט סופסוף..

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
לגביי נושא המכסה שיוצר תחרות בין הנבחנים - אף פעם לא שמעתי על זה אבל לא אופתע אם זה נכון.
גם אם זה ככה, תכלס, זה לא כזה קשה להיות ה"נבחר" מתוך הצ'חצ'וחיה הישראלית הממוצעת (גם אם לא בפעם הראשונה). זה לא שאין פה אלמנט של מזל. בוודאי שיש. יש אלף ואחד דברים קטנים, דביליים ולא חשובים שמאוד קל להכשל בהם. אבל בשורה התחתונה, כל מה שצריך זה ביטחון עצמי, קור רוח ומינימום קוארדינציה בשביל לעבור ראשון, שני או אפילו שלישי. לי למשל היה ברור שאני הולך לעבור ראשון, ככה התנהגתי, זה מה ששידרתי, לא נתתי סיבה להפיל אותי וזה עשה את העבודה. אותו דבר לגביי כל המושבניקים מהאיזור שלי שנהגו בטרקטורים טוסטוסים וטרקטורונים מגיל 12. גם אצלם הייתה מכסה וטסטרים מניאקים והולכי רגל טמבלים וכו' אבל הם היו בטוחים בעצמם, שידרו את זה, לא נתנו סיבה להפיל אותם וכמעט כולם (אלה שאני מכיר, משכבות הגיל שלי) עברו ראשון. ואם לא אז שני.

זו לפחות דעתי אבל מה זה מעניין אותך עברת וזה מה שחשוב תהנה מהרישיון ושלום על ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית