הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי טסט סופסוף..

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
בשעה טובה טסט שישי לצערי אבל יאללה זה נגמר 😃) קולולוש:bananaparty:

טסט שישי? DAMN... טוב העיקר שעברת 😃
שתיהיה בעניין אתה עכשיו מתחיל את השלושה חודשים הכי ארוכים בחיים שלך (במידה ותשמור על החוק).

מזל טוב אחשלי מאחל לך שהמלווה יגמר מהר..לי נשאר עוד חודש וזה לא זז :D

• פותח/ת השרשור
חחח טסט שישי 😲:O אחי מזה אתה נהג שודים רציני !

טסט שישי? DAMN... טוב העיקר שעברת 😃
שתיהיה בעניין אתה עכשיו מתחיל את השלושה חודשים הכי ארוכים בחיים שלך (במידה ותשמור על החוק).
חחח הטסט שישי בגלל שכנראה לא הולך לי טוב בטסטים מן הסתם שאם לא הייתי נוהג טוב ולא הייתי מוכן המורה לא היה מגיש אותי לטסט ראשון אפילו..
וגם זה עניין של טסטרים חראות בכפ"ס .. ברביעי הכשיל אותי שלא חזרתי לימין
וזה לא חשוב 3 חודשים חמישה חודשים אבא שלי לא יעשה ביטוח חחחחחחחחחחח

לא בכוונה לפגוע אבל אם הייתי עובר שישי... בוא נגיד שלא הייתי מתגאה בזה ובטח ובטח שלא מפרסם את זה ככה
אה ומאיפה הונפץ החישוב של "טסטים זה 80% מזל"? גם לא בכוונה לפגוע, אבל זה קשקוש

בכל מקרה שיהיה במזל טוב 🤩

זה כן מזל,אלא עם אתה נהג ממש גרוע.

טסט ראשון 15 דקות נהיגה מושלמת,הכשיל אותי על זה שהיתי קרוב מדי למדרכה בחניה. לא נגעתי בה,פשוט טמטום.
טסט שני 8 דקות בלי חניה ועברתי.
ואני בטוח שבטסט הראשון נהגתי יותר טוב.

בהתחשב בעובדה שיש כאלו טסטרים חראות, יש פרמטר של מזל...
טסט שני, טסטר דרוזי מסטול הכשיל אותי בסיבה שהוא בלם אותי במעבר חצייה,
שלא הבאתי להולך רגל שכבר בא לחצות את הכביש, זכות. חארטה! הטסט הלך חלק בלי שום בלימות או התערבות... פלוס קולות נחירה מצד הבוחן.
למזלי המורה שלי היה נוכח בטסט ואחרי עירעור שהתקבל (בגלל הרבה תלונות על אותו בוחן ) ניתן לי טסט חינם,
מנחם...בעובדה שעושקים אותנו במחיר הגשה לטסט ( ו-וואחד חפירה, לא נורא :] )

בכל מקרה, זה הרגשה כיפית שאתה עובר. שישי..שביעי..מה זה חשוב, העיקר שעברת!
הכי חשוב שתנהג בטוח ובזהירות!מזל טוב אחונה!

כבר היו מספיק כתבות, שמועות והוכחות שזה עניין של מכסה טסטים בין היתר. יש X טסטים שניתן לעבור ביום וכל השאר ממציאים טעויות בשביל שתעשו שוב.
זה גם עסק לא רע, הן למורים והן לטסטרים ומשרד הרישוי.

כבר היו מספיק כתבות, שמועות והוכחות שזה עניין של מכסה טסטים בין היתר. יש X טסטים שניתן לעבור ביום וכל השאר ממציאים טעויות בשביל שתעשו שוב.
זה גם עסק לא רע, הן למורים והן לטסטרים ומשרד הרישוי.

יש לך הוכחה אחת לזה איפשהו?

מכסה\מצב רוח של הטסטר\אי הבנה\הולך רגל\מישהו שחותך אותך ואתה פשוט לא יכול להגיב לפני הטסטר כי הטסטר לא יקח תסיכון יכולים להכשיל אותך. והם ממלאים בערך 80% מהמקרים.

• פותח/ת השרשור
לא בכוונה לפגוע אבל אם הייתי עובר שישי... בוא נגיד שלא הייתי מתגאה בזה ובטח ובטח שלא מפרסם את זה ככה
אה ומאיפה הונפץ החישוב של "טסטים זה 80% מזל"? גם לא בכוונה לפגוע, אבל זה קשקוש

בכל מקרה שיהיה במזל טוב 🤩
מתגאה לא מתגאה לא חושב שיש מה להסתיר זה לא בושה שלי אלא של משרד הרישוי שהטסטרים שם לא מאופסים על עצמם.
שוב אם מורה הגיש אותי לטסט זה אומר שאני נוהג כמו שצריך ומוכן.. הרי הוא זה שיושב לידי כשאני נוהג ויודע אם אני נוהג כמו שצריך או לא..
זה הרבה עניין של מזל כמו שהזכירו.. יצא לי טסט ארוך מאוד שהשגיאה היחידה שלי הייתה בדקה האחרונה.. באחד הייתב חניה בירידה מה שמאוד מקשה על שליטה במהירות.. בעוד אחד הטסטר היה אחד שממציא שקרים וכל הדוח היה שקרי.. למרות שעכשיו בשישי עהרתי אצל אותו אחד

ברור שזה קישקוש מי שנוהג טוב יעבור מי שלא לא יעבור
אהי חולק עליך גם לנהג מעולה יש שגיאות קטנות שיכשילו עליהם בטסט אם זה כניסה לא נכונה לכביש או חוסר תשומת לב להולך רגל שמחכה לעבור את הכביש ועוד ועוד..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית