עברתי בגידה

עצוב ומקומם לקרוא את זה.
כל מה שהיה לי להגיד נאמר פה כבר.
רק להדגיש שוב - זה לא שלך. זה שלה. אין להתנהגות המכוערת הזו שהיית קורבן אליה שום קשר אליך.

מן הסתם שאת הפקת הלקחים שלך אתה עושה, לא שאפשר למנוע דברים כאלו לחלוטין, אבל ברמת ההבנה המתחדדת של דגלים אדומים והתנהגויות שאתה לא ממש אמור לקבל.
עשית את זה מהר וניצלת, ביג טיים.
ברכות.

זה הולך להיות ארוך, אז מי שיקרא באמת תודה רבה, מעריך ביותר!! וגם מי שיקרא חלק
לפני קרוב לחודשיים, דרך אתר היכרויות פגשתי בחורה נחמדה.. הרגשתי שהיה בינינו קליק ושאנחנו משדרים על אותו התדר ודומים.. שלושה ימים אחרי נהיינו ביחד באופן רשמי.. מוצאי שבת החלטתי להיפרד ממנה בגלל כמה סיבות, היא יצרה קשר יום אחרי ונתנה לי את הרושם שמאוד פגעתי בה.. ביום שלישי בערב דיברנו בוואצפ, והיא דיברה פשוט מגעיל, ברמה דוחה, כאלה סימנים שהדליקו לי נורה אדומה שהיתה בגידה במהלך הקשר.. כתבה לי "אני מבטיחה לך שהניסיון המיני שלי הרבה יותר גדול משלך" - וזאת לאחר שבמהלך הקשר כתבה לי שהיתה אך ורק עם האקס שלה, והודתה ביום שלישי בערב שלא היתה רק איתו..עכשיו, זה לא שאני שופט או משהו.. זה באמת לא ענייני אם היא שכבה עם אחרים כשלא היתה איתי.. אני מספר את זה כי זו הקדמה רצינית למה שקרה אחר כך. יצרתי קשר עם האקס שלה (היא סיפרה לי לאורך כל תקופת הקשר שהאקס שלה שיקר לה, בגד בה עם חברה טובה שלה, ובמהלך הקשר לפעמים היו פעמים שהיתה משווה אותי אליו ואמרה לי שאני מתנהג כמוהו והיתה עושה לי סצנות לפעמים של קנאה שאני בוגד בה. במהלך הקשר גם סיפרה לי שהיא פוחדת שהאקס שלה יפגע בה, ולא היתה מוכנה לספק לי שום פרטים עליו חוץ מאת השם הפרטי שלו..) אבל מאחר והרגשתי שמאוד מאוד פגעתי בה - החלטתי ליצור איתו קשר.. עשיתי לו עוקב ושלחתי לו הודעה באינסטגרם, בבקשה שיחזור אליי כי פגעתי במישהי שהוא מכיר טוב מאוד, שפגעתי בה קשה ואני צריך שהוא יעזור לי.. הוא התקשר אליי אחרי כמה דקות מחסום.. סיפרתי לו עליה, שהיינו בקשר, ונפרדתי ממנה, והיא פגועה מאוד וביקשתי ממנו שידבר איתה שתעבור ותמשיך הלאה.. למה עשיתי את זה למרות כל הפחדים שלה ממנו? כי הבנאדם הזה מלכתחילה נראה לי בן אדם זהב, מרגע שראיתי אותו, וגם כי תפסתי אותה בחלק מהשקרים שלה (שקרים קטנים אמנם, אבל לא היתה לה באמת סיבה לשקר. היא משקרת על כל דבר, כל דבר.. גם אם היא תגיד לי שהיום יום שישי אני לא אאמין לה) במהלך הקשר (היא אפילו לא מודעת לכך, כנראה) שגרמו לי קצת להטיל ספק במה שמספרת עליו.. אולי גם זו הסיבה שיצרתי איתו קשר מלכתחילה, לראות האם היא שיקרה לגבי מה שסיפרה.. (אבל אם עשיתי את זה גם בגלל זה זה כנראה היה באופן לא מודע). הגענו לשיחה של 40 דקות, במהלכה הוא סיפר לי שבמהלך הקשר שלהם (8 חודשים) היא יצאה ובגדה בו עם עוד 3 גברים שונים, ושכבה עם כל אחד מהם. הוא סיפר לי דברים מאוד חזקים, אמינים ודומים למה שקרו לי במהלך הקשר איתה!! סיפרתי לו שהכרתי אותה דרך האתר היכרויות הזה והוא אמר "כן, כל החיים שלה היא באתר הזה" ואז אמרתי לו "מה זאת אומרת? בתחילת הקשר אמרה לי שהיא שם חודשיים" והוא עשה חישוב ואמר שהיא שם שנתיים וחצי.. ופתאום הוא אמר כל מיני דברים שקרו לי איתה במהלך הקשר!! שחבר שלו מצא אותה באתר היכרויות הזה כשהיו ביחד, וזה קרה גם לי! והיא תירצה לו את אותו התירוץ שתירצה לי! תפסנו אותה בבת אחת על מלא מלא שקרים.. זה לא שתגידו שרק אמרתי לו "היא עשתה כך וכך" והוא אמר "גם לי!!".. הוא סיפר לי דברים שקרו לו במהלך הקשר לפני שאני סיפרתי לו שגם לי הם קרו!! סיפר שכל הזמן היתה מבטלת פגישות בגלל שלא יכולה, וכשגילה על הבגידות תיאם עם הבחור השני (שגם הוא נבגד, ולא ידע על זה) וראה שבאותם תאריכים שהיא ביטלה עם האקס היא הלכה להיפגש עם הבחור השני, וגם לי היא ביטלה כל הזמן.. סיפר שסיפרה לו שסבתא שלה מורדמת ומונשמת והיא צריכה ללכת לבית חולים, וגם לי היא סיפרה סיפורים דומים.. בתחילת השיחה - הבנאדם נשבע לי בקבר של אבא שלו שמה שהוא אומר נכון... קבעתי איתו (אתמול) להיפגש.. כמה שעות אחרי שעשיתי לו עוקב באינסטגרם היא שלחה לי הודעה בוואצפ בלבלה לי את המוח למה עשיתי לו עוקב... חסמתי אותה כי התחילה לדבר לא יפה, וכתבתי לה שהחסימה הזו היא זמנית - ליומיים. אחרי שלוש שעות (4 וחצי בבוקר!) מתקשרת אליי מחסום ושאלה "מה הוא אמר לך?" ואז שאלתי אותה אם נראה לה הגיוני שהיא מתקשרת אליי ב4 וחצי בבוקר והיא אמרה לי "זה נראה לי מאוד הגיוני" ואז אמרה שתגיש עליי ועליו תלונה במשטרה..שאלתי אותה "על מה?" ענתה "על הוצאת דיבה".. אז כתבתי לה שהיא מוזמנת לעשות זאת.. נפגשנו, גם החברה שלו באה ( "החברה הבוגדת" לטענת האקסית שלי) וסיפרו לי כל מה שהיה, והכל הסתדר.. התקשרתי אליה, היא היתה לא זמינה.. שלחתי לה הודעה שתחזור אליי, שאני צריך לדבר איתה.. והיא הודתה שבגדה בו במהלך הקשר בגלל שהוא בגד בה קודם (לא מפסיקה לשקר) ואמרה "זה נכון שדילגתי על כל מיני פרטים אבל מה, איזה מין בנאדם יספר דבר כזה על עצמו?" אמרתי לה שאני לא מאמין לאף מילה שיוצאת לה מהפה, שהיא האשימה אותי שאני שקרן פתלוגי ושאני בוגד בה והטרידה את האקסית שלי בהודעות אבל מסתבר שהיא השקרנית הפתלוגית והבוגדת... היא העלתה את הנבגד (לא האקס) לשיחה כדי לנסות להוכיח לי שהם לא היו ביחד את כמות הזמן שהאקס שלה טוען שהיו, ובתוך שנייה אחת הוא הסגיר את עצמו.. אמר לי "אתה אפילו לא בן 23, אתה בן 20" ושאלתי אותו "איך אתה יודע שאני בן 20?" ואז אמר "אני יודע.. הספקתי לקרוא עליך מספיק לפני השיחה הזו".. ואז אמרתי לו "אז השיחה הזו מתוכננת" אחרי זה האקסית שלי שאלה אותו "הוא אומר ששכבנו.. שכבנו?" והוא אמר "מי אומר דבר כזה?" ואז היא אמרה "*****" (השם של האקס שלה) והוא אמר שזה לא קרה (ברור שזה קרה, וברור שהם תיאמו גרסאות לפני כן).. אחרי זה סיפרתי לאקס שלה מה קרה, והוא אמר שהנה אחרי כל מה שהיה הם עדיין בקשר אז הם עדיין שוכבים.. מפה ידעתי שהיא בגדה בי במהלך הקשר, ועוד האשימה אותי שאני בגדתי בה, שאני שיקרתי לה, ושאני לא נותן בה מספיק אמון אחרי שפעמיים מצאתי אותה באתרי היכרויות, ועוד רקדה לי על המצפון לאורך כל הקשר על זה שאני לא סומך עליה מספיק או על זה שאני בוגד בה.. היא נראית כל כך חמודה, נשמעת כל כך חמודה... מי שיראה אותה לראשונה יחשוב שמדובר בבחורה חמודה שלא מסוגלת לפגוע באף אחד... מה עשה לה האקס שלה והחברה שלו, שלא רק שהיא בגדה באקס שלה עם עוד 3 גברים שונים, היא גם מעלילה עליו עלילות ומשווה אותי אליו במהלך הקשר, בטענה שאני בוגד בה, או שאני שקרן כמוהו? הבגדת וגם ירשת?
זאת בחורה שלא בנויה לקשר רציני, היא רק רוצה *** ולעבור הלאה.
יש פעמים שלבן אדם נראה שהוא מצא את "האחת", אבל זה רק דימיון...
המציאות מכתיבה את הכל:)
אל תיקח את זה קשה, אתה תמצא מישהי נורמלית בסופו של דבר

לצערי בגידות הפכו לדבר שבשגרה בחברה שלנו
זה דבר שדי בשיגרה ונפוץ כיום
אולי אני די תמים, אבל אתם באמת חושבים שזה דבר בשיגרה, וזה הרוב המוחלט?
חשבתי לעצמי שמדובר במיעוט מסכן, או משהו כזה.

זה לא דבר תקין לדעתי, וקשה להאמין שזה אפילו נורמלי. אבל מה אני יודע.

אני חושב שיש מספיק אנשים טובים בעולם, ואין צורך להתפשר בשום פנים ואופן על אנשים שלא יודעים להעריך.
די מגעיל אותי לחשוב שזה הרוב או דבר נורמלי היום.

אני מאוד מקווה שאתם טועים, למען האנושות.

@Ron.cohen13
@אני=]
@biker
@nlr666
איבדתי כל רגש אליה... הדבר היחיד שמפריע לי כרגע זה כאילו האגו שלי נפגע... שבזמן שהיתה איתי שכבה עם אחרים.. זה מגעיל אותי
ותודה שקראתם והגבתם !
עזוב אגו, אתה לא בעייתי, היא בעייתית.
קרה כבר, לא צריך לאכול את הלב על שטויות, תגיד לעצמך ברוך שפטרנו ותגיד תודה שלא התחתנת איתה.
היית מוצא את עצמך משלם מזונות על ילדים של אחרים

• פותח/ת השרשור
@שיר1 בהחלט שמח שהחלטתי לשלוח הודעה לאקס שלה. גילוי נאות: דקות ספורות אחרי ששלחתי לו את ההודעה השבתתי את החשבון שלי באינסטגרם כדי שלא יקרא.. לא רציתי לעורר את השדים... אבל למזלי, ברוך השם, הוא כבר ראה את ההודעה, את המספר שלי והתקשר אליי.. השאר היסטוריה .
בהחלט ניצלתי. ברוך השם. תודה רבה, מעריך מאוד.
@זאב אולן "אמרתי ימים ידברו ורוב שנים יודיעו חכמה". תודה רבה, מעריך מאוד.
@biker צודק לגמרי. היא בהחלט לחוצת חתונה, באופן מעורר חשד. האקס שלה אמר לי אתמול שהיא לחוצת חתונה ושהיא תהיה מוכנה להתחתן עם ילד בן 17 רק כדי לברוח מהבית... כי אמא שלה מרביצה לה

אני חושב שיש מספיק אנשים טובים בעולם, ואין צורך להתפשר בשום פנים ואופן על אנשים שלא יודעים להעריך.

להגיד שרוב האנשים בוגדים זה קצת מוגזם לדעתי אבל ממה שאני רואה סביבי לצערי זה נפוץ והכי עצוב מבחינתי זה שהחברה לא מתייחסת לנושא הזה ברצינות, זה הפך לסוג של "מעידה" שיכולה לקרות לכל אחד וזה לא נכון.
זה אחד המעשים המחליאים ביותר שאדם יכול לעשות, ואני באופן אישי סולד מאוד מאנשים כאלה וסולד מליצור אינטרקציה עם אנשים כאלה גם אם לי הם לא עשו כלום, זאת תכונת אופי דוחה ומעשה שאי אפשר לסלוח עליו בעיניי.

אני חושב שהיום זה מאוד נפוץ בזכות הרבה מאוד כלים ורעיונות שמשתלבים באופן מושלם אחד בשני ומאפשרים את זה כמו המהפכה המינית, רשתות חברתיות, היכרויות און-ליין, אמצעי מניעה מתקדמים, פמניזם, אל-הוריות, וצרכים ביולוגיים שהיו פה מאז ומתמיד ועוד. בשביל אנשים שחושבים במונחים של "העידן הישן" זו בגידה אבל היום זה כולה "in-exclusive dating".

בכל אופן, אני לא רוצה להיכנס לזה מכמה סיבות:
א. התחלתי להתעניין בנושא הזה לא לפני הרבה זמן אז מבחינתי אני לא יודע כלום ועדיף שלא אדבר על נושא שאני לא לגמרי מבין בו.
ב. אני לא רוצה לפתוח דיון רעיל על מגדר, זוגיות ונושאים נפיצים אחרים בשרשור שמטרתו לתמוך בחבר שחטף כווייה.

מה שכן, כבר הרבה זמן אני אישית מרגיש שיש שינויים מעניינים בדינמיקה החברתית וזה ניסוי חברתי מרתק שבינתיים אני נהנה לראות מהצד. ומי שמעניין אותו מוזמן לחקור ולחפש מקורות שתומכים בכל הצדדים השונים, להתעלם מקיצוניים ולהסיק מסקנות לעצמו.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהיום זה מאוד נפוץ בזכות הרבה מאוד כלים ורעיונות שמשתלבים באופן מושלם אחד בשני ומאפשרים את זה כמו המהפכה המינית, רשתות חברתיות, היכרויות און-ליין, אמצעי מניעה מתקדמים, פמניזם, אל-הוריות, וצרכים ביולוגיים שהיו פה מאז ומתמיד ועוד. בשביל אנשים שחושבים במונחים של "העידן הישן" זו בגידה אבל היום זה כולה "in-exclusive dating".

א. התחלתי להתעניין בנושא הזה לא לפני הרבה זמן אז מבחינתי אני לא יודע כלום ועדיף שלא אדבר על נושא שאני לא לגמרי מבין בו.
ב. אני לא רוצה לפתוח דיון רעיל על מגדר, זוגיות ונושאים נפיצים אחרים בשרשור שמטרתו לתמוך בחבר שחטף כווייה.

מה שכן, כבר הרבה זמן אני אישית מרגיש שיש שינויים מעניינים בדינמיקה החברתית וזה ניסוי חברתי מרתק שבינתיים אני נהנה לראות מהצד. ומי שמעניין אותו מוזמן לחקור ולחפש מקורות שתומכים בכל הצדדים השונים, להתעלם מקיצוניים ולהסיק מסקנות לעצמו.
אני לא מבין. אתה לא רואה בבגידות דבר פסול?

כמו שאמרת, כאן זה לא המקום לדיון על הדרך הלגטימית לקיים יחסים.

אבל לדעתי יש ניסויים חברתיים שלעולם אסור להיות חלק מהנורמה. כמו פדופיליה והתעללות בבעלי חיים.
ובאותו נשימה, בן או בת זוג שנותנים את הרושם שהם נאמנים ומחוייבים לבן או בת הזוג, זה פסול בכל דרך ללכת ולבגוד.

אפשר להתגרש, אפשר לדבר על פתיחות. אבל בגידה זה פסול מהיסוד.

אם הבחורה המדוברת הייתה אומרת לבחורים שהיא יוצאת איתם שיש עוד כמה, הם לא היו יוצאים איתה, וכאן זה השחיתות שלה ששיחקה להם ברגשות.

זה מאוד שונה בין פתיחות מינית.

לכן אני מאמין שיש הרבה אנשים עם הגדרות ותחביבים מיניים שונים, אבל מכאן ושהמושג בגידה תיכנס לנורמה, קיוויתי שאולי זה לא כך.

אבל יש מצב שהפתיחות המינית סוחף גם אנשים שמחוייבים בזוגיות לרעות בשדות זרים לצערי בלי להודיע או להיפרד קודם.

היא בהחלט לחוצת חתונה, באופן מעורר חשד. האקס שלה אמר לי אתמול שהיא לחוצת חתונה ושהיא תהיה מוכנה להתחתן עם ילד בן 17 רק כדי לברוח מהבית... כי אמא שלה מרביצה לה

פה קבור הכלב 🙄
הבחורה עם הפרעות...

קצת ברזלים ואתה כמו חדש, סך הכל שיעור לחיים.
והתעללות בבעלי חיים.

יש כאן כשל לוגי חמור

אתה מבין שאתה ממן את תעשיית הבשר בכך שאתה קונה עופות ושאר הדברים הנחמדים הללו, כן? שחיטה כשרה לא כשרה
לפני שהתרנגולות או הפרות / לא משנה מה מגיעות אליך, הן עוברות יופי יופי של התעללות. אני ואתה חלק מהתעשייה שמתעללת בחיות, לא ניתן להכחשה.
ככה שאם אתה רוצה להוציא את זה אל מחוץ לנורמה, אל תממן את התעשייה ותהיה טבעוני, לא ככה? אתה אומר שאתה נגד התעללות בבעלי חיים
תוך כדי שאתה זורק כספים בסופר על עוף או לא יודע מה שקשור לתעשיית הבשר? אבסורד

ובהמשך לא ישיר אליך:

אגב התעללות בבעלי חיים. אם אנשים יראו מישהו מתעלל בחתול / כלב חמוד וחסר ישע ברחוב או מצידי חיה של אותו אדם, הם יגידו שזה הדבר הכי נוראי בעולם ומי הפסיכופת שמסוגל לעשות כזה דבר. 20 דקות לאחר מכן הם אוכלים בפה פתוח מלא ברוק חיה שעברה התעללות מאסיבית בתאים קטנטנים מלאים בחרא. וכל זה בשביל טובת הטעם האישי שלהם בפה. אנשים מסוגלים לומר דברים כאלו עם שניצל בפה!

אני באמת לא מבין אנשים שמביעים דעה נגד התעללות בבעלי חיים ובאותה נשימה הם ממנים בכספם את תעשיית הבשר. אם זה לטובת הטעם אז זה בסדר? ואם בא לי לאכול בן אנוש, זה מותר? כי זה לטובת הטעם. או שכאן זה כבר מוגזם, ואם זה מוגזם, למה עם חיות זה בסדר כשאתה נגד התעללות.

אבל לא רוצה להרוס את הפריקה, זו פריקה על פריקה.

נערך לאחרונה:
קצת ברזלים ואתה כמו חדש, סך הכל שיעור לחיים.

יש כאן כשל לוגי חמור

אתה מבין שאתה ממן את תעשיית הבשר בכך שאתה קונה עופות ושאר הדברים הנחמדים הללו, כן? שחיטה כשרה לא כשרה
לפני שהתרנגולות או הפרות / לא משנה מה מגיעות אליך, הן עוברות יופי יופי של התעללות. אני ואתה חלק מהתעשייה שמתעללת בחיות, לא ניתן להכחשה.
ככה שאם אתה רוצה להוציא את זה אל מחוץ לנורמה, אל תממן את התעשייה ותהיה טבעוני, לא ככה? אתה אומר שאתה נגד התעללות בבעלי חיים
תוך כדי שאתה זורק כספים בסופר על עוף או לא יודע מה שקשור לתעשיית הבשר? אבסורד

ובהמשך לא ישיר אליך:

אגב התעללות בבעלי חיים. אם אנשים יראו מישהו מתעלל בחתול / כלב חמוד וחסר ישע ברחוב או מצידי חיה של אותו אדם, הם יגידו שזה הדבר הכי נוראי בעולם ומי הפסיכופת שמסוגל לעשות כזה דבר. 20 דקות לאחר מכן הם אוכלים בפה פתוח מלא ברוק חיה שעברה התעללות מאסיבית בתאים קטנטנים מלאים בחרא. וכל זה בשביל טובת הטעם האישי שלהם בפה. אנשים מסוגלים לומר דברים כאלו עם שניצל בפה!

אני באמת לא מבין אנשים שמביעים דעה נגד התעללות בבעלי חיים ובאותה נשימה הם ממנים בכספם את תעשיית הבשר. אם זה לטובת הטעם אז זה בסדר? ואם בא לי לאכול בן אנוש, זה מותר? כי זה לטובת הטעם. או שכאן זה כבר מוגזם, ואם זה מוגזם, למה עם חיות זה בסדר.

אבל לא רוצה להרוס את הפריקה, זו פריקה על פריקה.
התכוונתי לסוג אחר של התעללות.

נושא הבשר, זה נושא טעון אצלי, אבל בערב שבת לא אוכל להאריך לצערי.

התכוונתי לסוג אחר של התעללות.

נושא הבשר, זה נושא טעון אצלי, אבל בערב שבת לא אוכל להאריך לצערי.

סוג אחר של התעללות? נניח מותר לי להתעלל בבן אדם חף מפשע ברחוב על ידי כך שאביא לו אגרופים לפנים, אבל סטירות אסור לי?
אפשר להמתין עם זה לצאת שבת, מסקרן אותי איך אפשר לשמור על העמדה הזו מבלי להישמע פסיכופת / צבוע / חסר היגיון.

נערך לאחרונה:
סוג אחר של התעללות? נניח מותר לי להתעלל בבן אדם חף מפשע ברחוב על ידי כך שאביא לו אגרופים לפנים, אבל סטירות אסור לי?
אפשר להמתין עם זה לצאת שבת, מסקרן אותי איך אפשר לשמור על העמדה הזו מבלי להישמע פסיכופת או חסר היגיון.

אי אפשר ממש.

אפשר להמתין עם זה לצאת שבת, מסקרן אותי איך אפשר לשמור על העמדה הזו מבלי להישמע פסיכופת / צבוע / חסר היגיון.
בוודאי שאסור להרביץ לחף מפשע שעומד מולך חסר אונים ואינו יכול להתגונן! לא אגרופים ולא סטירות!

* אלא אם אתה רוצח אותו לאחר מכן, מבתר את גופתו לחתיכות קטנות, מצפה אותן בפירורי לחם, מטגן בשמן זית ואוכל בהנאה עם צ'יפס וקטשופ בצד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית