הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עברתי בגידה

זה לא משנה גם אם היו ביחסים כל עוד הוא האבא. אולי אם יוכיח שהיא נכנסה להריון במרמה או משהו. כנראה שאו שזה באמת מה שקרה, או שהיא לא רוצה שום קשר עם הבחור או שהוא בכלל לא האבא...
הכל נכון. נתתי לה פתרון פשוט לסוגיה. בעיה שלה ( של החברה) אם תשתמש או לא. הכי קל לבכות שאף אחד לא עוזר , פשוט אנשים לא פונים לעזרה

זה לא משנה גם אם היו ביחסים כל עוד הוא האבא. אולי אם יוכיח שהיא נכנסה להריון במרמה או משהו. כנראה שאו שזה באמת מה שקרה, או שהיא לא רוצה שום קשר עם הבחור או שהוא בכלל לא האבא...

ישמצב שהיא לא רוצה שום קשר איתו. הוא פגע בה קשות 🤦‍♂️
  • "מה שאינני רוצה שיצטטו, אינני אומר." ~ בתגובה לשאלתו של כתב האם הוא יכול לצטט את מה שהרבי אומר לו ב"יחידות"
הרבי מילובביץ' ,גדול האומה, אמר את זה
נקודה למחשבה. @אני=]

אוהחח, בוא תתפוס אותי עכשיו על כל מילה. איף.
תאמינו לי אם הייתי חושבת שכל הגברים הם חארות, לא הייתי פה.
לא בפורום ולא בגלקסיה.

כמה קלישאות, נשמע כמו סיסמאות מסרטים רומנטיים
אם אני זוכר נכון, זה מ"גברים ממאדים, נשים מנוגה".

מדהים איך משפטים מטומטמים התחילו דיון שנראה רציני למדי.
מעולם לא חשבתי שיתחילו לצטט ולהתווכח כאן על הנושא הזה.

@yujinius יש משהו שאתה רוצה לספר לנו? הכל בסדר בבית? 😉

תקלה :>

בכל מקרה, אני חושבת שאלחץ עליה שתפנה למישהו שיעזור לה.... זה לא הגיוני שהאיש הזה מסתובב בעולם ומפקיר את הבת שלו ואת אמא שלה.

אחי למה אתה גולש לפסים אישיים
זה אחלה של ספר ומומלץ לכל אחד לקרוא אותו, גילוי נאות, מעולם לא קראתי אותו, רק לימדו אותי ציטוטים ואנקדוטות ממנו אם כי הייתי מאוד רוצה לקרוא אותו כמו בנאדם מן המניין יום אחד

זה אחלה של ספר ומומלץ לכל אחד לקרוא אותו, גילוי נאות, מעולם לא קראתי אותו, רק לימדו אותי ציטוטים ואנקדוטות ממנו אם כי הייתי מאוד רוצה לקרוא אותו כמו בנאדם מן המניין יום אחד
אחלה ספר מבן אדם עם הרבה נסיון, נראה לי שהוא גרוש כמה פעמים.
אבל תכלס ספר עם הרבה תובנות.

אחלה ספר! ממליצה.

אצלי זה התחיל לא ממך אלא מהגברת עם הסטנדרטים הכפולים.
לא שהמצב אצלי בבית זה עניינך או עניינו של מישהו או קשור לכאן באיזושהי צורה, אבל אצלי הכל מעולה בלי עין הרע, אתה יודע למה? כי אנחנו לא מחפשים כל אחד לשלוט ולקבוע יותר אלא הולכים לפי העיקרון הזה:
אבל זוגיות איכותית היא זו בו הגבר מנסה להפוך או לתת לאישה להרגיש כמלכה
ובו האישה מנסה להפוך או לתת לגבר להרגיש כמלך

אצלי זה התחיל לא ממך אלא מהגברת עם הסטנדרטים הכפולים.
היא בחורה רווקה צעירה, ברור שיהיה לה סטנדרטים כפולים.
תן לזמן לעשות את שלו.
לא שהמצב אצלי בבית זה עניינך או עניינו של מישהו או קשור לכאן באיזושהי צורה, אבל אצלי הכל מעולה בלי עין הרע, אתה יודע למה? כי אנחנו לא מחפשים כל אחד לשלוט ולקבוע יותר אלא הולכים לפי העיקרון הזה:
ברוך ה', זה היה בצחוק.

מהגברת עם הסטנדרטים הכפולים.

זאת אני, כמובן 🤣
תראה, יש לי סטנדרטים, אבל הם לא כפולים :>
זה קצת יומרני להגיד ועוד יותר קשה לבצע

אבל זוגיות איכותית היא זו בו הגבר מנסה להפוך או לתת לאישה להרגיש כמלכה
ובו האישה מנסה להפוך או לתת לגבר להרגיש כמלך

ברגע שכל אחד דואג לעכוז שלו, זה אמנם זוגיות ושניהם ביחד אבל הם ביחד אבל לבד..לבד.
הי, אני גם בעד זה.
והרבה יותר נמחד לקרוא אותו כשהוא כותב דברים כאלה מאשר להפוך נשים לנחשים.
אבל שוב, הוא לא התכוון להכניס את כל נשות העולם לשק הזה, אז הכל טוב.
היא בחורה רווקה צעירה, ברור שיהיה לה סטנדרטים כפולים.
תן לזמן לעשות את שלו.

הייי!!! 😆😆🤣🤣🤣🤣🤣
למה ככה? 🤣🤣🤣🤣

זאת אני, כמובן 🤣
תראה, יש לי סטנדרטים, אבל הם לא כפולים :>

הי, אני גם בעד זה.
והרבה יותר נמחד לקרוא אותו כשהוא כותב דברים כאלה מאשר להפוך נשים לנחשים.
אבל שוב, הוא לא התכוון להכניס את כל נשות העולם לשק הזה, אז הכל טוב.

הייי!!! 😆😆🤣🤣🤣🤣🤣
למה ככה? 🤣🤣🤣🤣
בדרך כלל נושא סטנדרטים מתאזן עם נסיון

הייי!!! 😆😆🤣🤣🤣🤣🤣
למה ככה? 🤣🤣🤣🤣
זה בקטע טוב, אפשר להרים משקולות בתאוריה, אבל זה אף פעם לא כמו במציאות.
אני הייתי פרופסור לנשים כשהייתי רווק.
כשהתחתנתי הבנתי שזה לא שלא הבנתי נשים, פשוט אין כזה דבר נשים או גברים, יש את אשתי וזה כל מה שאני צריך ללמוד להבין.

כל הסיסמאות החמודות, והטיפים הנחמדים לא יעזרו בשום דרך, כי כל אחד שונה.

אם תלמדי להיות בן אדם, ותהיי סובלנית ללמוד את בן זוגך, את תביני לא בנישואין בכללי, אבל בנישואין האישי שלך.

כל הדיבור על נשים הם כאלה או אחרת זה מצחיק וחמוד, אבל זה בדיוק כמו בדיחות על בלונדניות, זה לא באמת משקף את המציאות.

כשהתחתנתי הבנתי שזה לא שלא הבנתי נשים, פשוט אין כזה דבר נשים או גברים, יש את אשתי וזה כל מה שאני צריך ללמוד להבין.

אם תלמדי להיות בן אדם, ותהיי סובלנית ללמוד את בן זוגך, את תביני לא בנישואין בכללי, אבל בנישואין האישי שלך.

כל הדיבור על נשים הם כאלה או אחרת זה מצחיק וחמוד, אבל זה בדיוק כמו בדיחות על בלונדניות, זה לא באמת משקף את המציאות.
מוניטין (בכאילו כי אין מוניטין באוף טופיק)
100%

אני חושבת שזה ככה עם כל דבר בחיים. 🥷
מנהסתם שאיך שאני מתנהגת בלימודים שונה מאיך שאני מתנהגת עם תלמידים/ בעבודה / משפחה / חברות. וגם עם כל חוג חברות אני מתנהגת באופן שונה. אז מן הסתם גם הזוגיות שלי תהיה שונה, בהתאם לאדם שיהיה איתי.
וזה לא מתוך צביעות אומשו, זה מתוך זה שאני יודעת לקרוא את הסיטואציה ואת האנשים שעומדים מולי ויודעת להוציא מתוכי את הצדדים היעילים יותר.

אני חושבת שזה ככה עם כל דבר בחיים. 🥷
מנהסתם שאיך שאני מתנהגת בלימודים שונה מאיך שאני מתנהגת עם תלמידים/ בעבודה / משפחה / חברות. וגם עם כל חוג חברות אני מתנהגת באופן שונה. אז מן הסתם גם הזוגיות שלי תהיה שונה, בהתאם לאדם שיהיה איתי.
וזה לא מתוך צביעות אומשו, זה מתוך זה שאני יודעת לקרוא את הסיטואציה ואת האנשים שעומדים מולי ויודעת להוציא מתוכי את הצדדים היעילים יותר.
בת כמה את?

מהזהמשנה? :>
למה ששואלים נשים בת כמה את, מה הגובה שלך או מה הצבע עיניים שלך
בלאט הם אף פעם לא יענו, תמיד יעקצו או ישאלו שאלה בחזרה כמו יהודיות חוץ משאלת כמה את שוקלת, זה לחטוף בחזרה צעקות, אף בחורה בחיים לא תענה לשאלה הזאת חחחחח
בטח התשובה לשאלת הלמה הזאת מופיעה בספר דברים מנוגה ונשים ממאדים
או שאפשר ללחוץ על הפרופיל שלך ולגלות שאת 23 אבל זה עדיין לא עונה לנו מה הגובה והצבע עיניים שלך

אבל היי... זה בסה"כ פריקה על נחשים וכל מיני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית