הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניה מחו״ל

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
רציתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי ומכאן תעשו מה שאתם חושבים.
לפני כשבועיים (בערך) רכשתי כמה מוצרים (ממש מעט לעצמי בלבד) ממישהו שהגיע אליי דרך הרשתות החברתיות ופרסם מוצרים ובשיחה פרטית איתו הציג לי מחירון של כל החברות המוכרות והלא מוכרות והמחירים כמובן שהיו פיתוי אחד גדול והשתלמו לכיס, לאחר שביצעתי את ההזמנה הבחור הביא לי מס׳ מעקב והכל ממש כאילו הזמנתי באליאקספרס שנשלחה אליי למייל ודרך האתר ראיתי שהחבילה באמת בדרך, אחרי יומיים נשלח אליי עוד מייל שדרש ממני סכום מופקע שהובטח שיוחזר אליי אחרי שאקבל את החבילה למטרת ביטוח החבילה, שאלתי אותו מה זה והוא מסר שילך לבדוק מול המשרדים שדרכם הוא שולח וחזר אליי עם אותה תשובה, כל הסיפור הזה היה נראה לי הזוי והמחיר שדרש עוד יותר, הבנתי שמדובר בנוכל ודרך בירור עם כמה אנשים ששיתפתי אותם צחקו ואמרו שהם מכירים אותו וגם עליהם ניסה לעבוד. הבחור מן הסתם מסנן ולא עונה והכסף הלך, המזל הגדול שלי הוא ששילמתי סכום יחסית קטן לכמה פריטים ולא את כל הסכום שדרש ל״ביטוח״ ואז באמת הייתי נעקץ באלפי שקלים. עצה שלי אישית ומכאן תעשי מה שאתם רוצים ומה שנראה לכם לנכון, עדיף שתשלמו קצת יותר בארץ ותלכו על בטוח מאשר להזמין מחו״ל ולהמר שאולי זה יגיע ואולי לא. אני אישית למדתי לקח ומכאן מנסה להעביר הלאה שאנשים לא ייעקצו וייפלו למלכודת דבש הזו כמוני.
שבת שלום ומבורכת

מסקנה מתבקשת-קנה מחו"ל ממקומות מוכרים ואמינים, לא יודע איך היית תמים מידיי בשביל ליפול לכזה עוקץ שקוף אבל לקח להבא

• פותח/ת השרשור
רמת תמימות מדהימה בעיני
יכול לקרות לכל אחד, אתר ופירוט מעכב מפוברק..
את הלקח למדתי להבא ולמען יראו וייראו פירסמתי את זה ולא בשביל לקבל דעות וביקורות שלא תורמות לאף אחד.

יכול לקרות לכל אחד, אתר ופירוט מעכב מפוברק..
את הלקח למדתי להבא ולמען יראו וייראו פירסמתי את זה ולא בשביל לקבל דעות וביקורות שלא תורמות לאף אחד.
סורי שיצאתי מציק ברצינות לא איבדת את האמון בבני אדם וזה מרשים אותי

הכל בסדר גם בפורום הזה ממזמן איבדנו את האמון ובמיוחד במשפט ובחוק שאומר "אין לדון על זה בפורום" אני רציני לגמריי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית