הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מעוניין להתייעץ ליפני קניה או לקיחה של סטרואידים

Dark-Side

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום רב.
אני בחור בן 22 גובה 180 ומשקל 48 מיזה שנים רבות אני באותו המשקל ולא משנה כמה אני אוכל ואני לא מתברבר באוכל ואוכל בכמויות גדולות מאוד בין אם זה בשר או ירקות בקיצור אוכל בריא נכון והרבה ולא עולה במשקל אולי בקילו או שניים בלחץ אבל לא מעבר לכך.
אני חפשתי בכמה אתרים סטרואידים על מנת לעלות במשקל ומהר כי זה כבר מתחיל להיות מגוחך אני לא מעוניין לחכות לגיל 50 שרק אז הגוף יחשוב על לגדל כרס ורציתי לדעת מה הממולץ ביותר מבחינת כדורים ולא מבחינת זריקות.

עוד דבר קטנטן ראיתי באתר לאחר חיפוש בגוגל את המוצר הזה "ANADROL" רציתי לדעת מה הן תופעות הלוואי שלו וכמובן האם הוא מומלץ לקחת

בתודה עידו.

• פותח/ת השרשור
עוד לא ניסתי אבל אני לא רוצה להתחיל להתאמן ולראות תוצאות בעוד חצי שנה או יותר אני רוצה פתרון מהיר ויעיל

חביבי אתה הבנאדם האחרון שאמור לקחת סטרואידים. אתה חי באשליות אם אתה חושב שאתה אוכל הרבה ותקוע על 48 קילו. תתחיל לאכול ולהתאמן כמו שצריך ותעלה במשקל בכיף. חומרים לא יעזרו לך במצב הנוכחי שלך.

להתאמן חזק ולאכול הרבה (אני בטוח שאתה חושב שאתה אוכל הרבה, אבל אתה לא). אם אין לך בעיה הורמונלית שמצריכה טיפול (ואז כדאי לפנות לרופא ולא לפורום), על תת משקל לא מתעסקים עם שטויות חוץ מאימונים ואוכל.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין אין לי בעיות
אני אוכל 3 ארוחות גדולות ביום ועוד כמה נישנושים בהמשך היום
הרגלי איכלה יש לי אבל לא לרעה אלה לטובה ועדיין לא עולה במשקל אני רואה אנשים שאוכלים חצי מימני ומשמינים ואני שחיפון

הרגלי איכלה יש לי אבל לא לרעה אלה לטובה ועדיין לא עולה במשקל אני רואה אנשים שאוכלים חצי מימני ומשמינים ואני שחיפון

זה תלוי בגנטיקה. יש מתאמנים שאוכלים 3000 קלוריות ליום ועולים במשקל, יש כאלה שצריכים לאכול 5-6 אלף קלוריות רק בשביל להזיז את המשקל. המשקל שלך מרמז על כך שאתה לא אוכל מספיק בשביל לעלות, עם סטרואידים זה יהיה עוד יותר גרוע כי התזונה שם היא אולי הדבר החשוב ביותר מלבד האימונים.

מה זה אצלך 3 ארוחות גדולות ביום, תרשום מה אתה אוכל ואיזה כמויות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית