הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד שאלות בנוגע לסייקל

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי שבת שלום מצטער שלא ריכזתי את כול השאלות לאשכול קודם שפתחתי...בכול מקרה אשמח לתשובות.

1.יש לי טסט אננתת 10 מל בויאל,רשום each ml contain 250mg test e אז למיטב הבנתי אני פשוט ממלא במזרק 1ml ומזריק את זה וזה שווה ל250 מג טסט נכון?

2. מידות המזרקים הם 18g לשאיבה ו23/21g להזרקה נכון? אני מתכנן להזריק בכתף או בישבן מה הכי נוח מבחינת כאב שכמה שפחות יכאב ? תודה

1 כן
כל ml מכיל 250mg חומר זה הכוונה ב250mg/ml
וזה שיש בו ויאלה 10ml אומר שיש 2500mg סה"כ
2300 ככה אם נתחשב ב'איבודים'
מה שהלך לאיבוד בשאיבה, נשאר במזרק, מחט וכל מיני כאלה

2. יש כל מיני דעות לזה בהתבסס על אחוז שומן וכל מיני, אישית אני משתמש ב21 לשאיבה נראלי ירוקה ו23 להזרקה נראלי תכלת

כן מיששתי את התחת והכתף והכתף חזקה נראה שיותר מורגש בה לעומת הישבן שהוא רך חח
מידת המזרק הטובה ביותר לישבן זה..?
ה'שמועה' אומרת שרוב האנשים מזריקים בישבן יותר מדי למטה מאשר צריך
צריך ברביע העליון החיצוני
כל שריר שאתה מזריק אליו כדאי מאוד שהוא יהיה במצב 'רך'/רפוי לפני שאתה מזריק

• פותח/ת השרשור
ה'שמועה' אומרת שרוב האנשים מזריקים בישבן יותר מדי למטה מאשר צריך
צריך ברביע העליון החיצוני
כל שריר שאתה מזריק אליו כדאי מאוד שהוא יהיה במצב 'רך'/רפוי לפני שאתה מזריק
כן אני יודע היכן להזריק באיזור הישבן...רק מה המידה הרצויה?

כן אני יודע היכן להזריק באיזור הישבן...רק מה המידה הרצויה?
מצטט לך מהאשכול של השו"ת

שאלה: היכן ניתן להזריק במהלך סייקל וכיצד מתבצעת ההזרקה?
תשובה: אתרי ההזרקה הנפוצים ביותר הם בישבן, בירך ובכתף. אתר ההזרקה בישבן נחשב הגדול והבטוח ביותר ועל כן ניתן להסתפק בו לסייקל ראשון. ההזרקה תבוצע לרביע העליון החיצוני של הישבן באופן הבא:

מחט 21G (מחט ירוקה) תותאם למזרק של 2.5-3ml (נפוץ) לצורך שאיבה נוחה מהויאל.
טרם השאיבה יחוטא פתח הויאל באמצעות פד אלכוהול ולאחר השאיבה תוחלף המחט במחט 23G (מחט תכלת) באורך 1.25-1.5 אינץ' (לישבן כדאי להזריק עם 1.5 אינץ אם כי זה לא קריטי). יש לחטות את פתח הויאל שוב לאחר סיום השאיבה.

• פותח/ת השרשור
מצטט לך מהאשכול של השו"ת

שאלה: היכן ניתן להזריק במהלך סייקל וכיצד מתבצעת ההזרקה?
תשובה: אתרי ההזרקה הנפוצים ביותר הם בישבן, בירך ובכתף. אתר ההזרקה בישבן נחשב הגדול והבטוח ביותר ועל כן ניתן להסתפק בו לסייקל ראשון. ההזרקה תבוצע לרביע העליון החיצוני של הישבן באופן הבא:

מחט 21G (מחט ירוקה) תותאם למזרק של 2.5-3ml (נפוץ) לצורך שאיבה נוחה מהויאל.
טרם השאיבה יחוטא פתח הויאל באמצעות פד אלכוהול ולאחר השאיבה תוחלף המחט במחט 23G (מחט תכלת) באורך 1.25-1.5 אינץ' (לישבן כדאי להזריק עם 1.5 אינץ אם כי זה לא קריטי). יש לחטות את פתח הויאל שוב לאחר סיום השאיבה.
תודה,איפה אני מוצא את האשכול הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית