הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לפני סייקל ראשון

Coalbrook

משתמש מתחיל
13
8
נק' מוניטין:
8
13
8
שלום לכולם,

אני קורא כבר זמן מה בפורום וחושב על הרעיון של להתחיל סייקל ראשון מזה כבר כמה חודשים... עשיתי את המחקר וקראתי את המאמרים ואת ההודעות פה בפורום הנכבד, אבל הייתי שמח לקבל דעה ומענה ספציפי על התכנית שלי לפני שאני מתחיל ומתארגן על כל החומרים והכל.

מתכנן להתחיל את הסייקל עוד כ-3-4 שבועות - לצערי בגלל הסגר של הקורונה ימ"ש נמנע ממני להתאמן בצורה ראויה ועליתי טיפה באחוז שומן, אז אני רוצה "לחזור לכושר" ולעצימות שהייתה מלפני הסגר בשבועות הקרובים ואז להיכנס לסייקל (מסה).
אז ככה - אני בן 28, גובה 1.70 משקל 71, אחוז שומן בערך 15, מתאמן כבר כ-4 שנים.

הסייקל יהיה כמובן טסט בלבד, 500 מ"ג/שבוע, למשך 10 שבועות, PCT של 4 שבועות (20 יום לאחר סיום הטסט) - טמוקסיפן (40-40-20-20) וכלומיד (100-100-50-50)

עכשיו לשאלות:
1. לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה האם בסייקל כזה צריך לקחת AI (ארימידקס) כבר מההזרקה הראשונה, או פשוט שיהיה בצד למקרה שאצטרך? קראתי איפהשהו שאם לוקחים חצי טבליה (של 0.5 מ"ג) כל שלושה וחצי ימים זה מונע תופעות של ארומטיזציה מצד אחד ולא פוגע בסייקל מצד שני... האם נכון?

2. HCG - הבנתי שמומלץ לשלב כבר מהשבוע ה-3 ועד סוף הסייקל, במינון של 500iu/שבוע. השאלה שלי היא האם לפצל ל-2 מנות של 250iu, והאם המנות צריכות להיות בימים נפרדים מהימים של הטסט?

3. יש ימים/שעות מומלצות לקחת את הטסט / HCG?

4. הבנתי שהטסט של Alpha Pharm הוא באיכות טובה, מישהו התנסה עם PCT של Alpha ויכול להמליץ? (מקווה שלא חורג מהכללים, אם כן אערוך ואמחק)

סליחה על החפירה ותודה רבה מראש על המענה והעזרה!

1. Estrogen Blocking: The REAL Reason Why Competitive & Amateur Bodybuilders Are Dying - JayCCampbell.com
2. פיצול ל2 מנות, זריקב באותו יום של הטסט כלומר כל 3.5 ימים.
3. מה שנוח לך.
4. אל תקנה בארץ לא שווה הרוב פה יקר ויותר מדי מהפעמים מדולל עדיף להשקיע זמן למצוא מקור אמין באינטרנט.

עכשיו לאחר שעניתי על שאלותיך... אני לא ממליץ לך להתחיל סייקל במשקל הזה... תעלה לפחות ל76-78 טבעי על אותו אחוז שומן בשביל ההטבות היותר גדולות שטסט יביא לך בסייקל ראשון...

• פותח/ת השרשור
תודה רבה!

לגבי שאלה 1 - אז אני מבין שעדיף שלא להשתמש ב-AI בסייקל אבל האם לא כדאי להצטייד בו בכל זאת למקרה שיהיו תופעות שכן ארצה למנוע (ג'ינו חס וחלילה וכד')? שאז השימוש כן עדיף ביחס עלות תועלת?
ולגב י שאלה 4 - כן, מצאתי מקור אמין בחו"ל שמוכר Alpha pharma במחירים שפויים השאלה היא האם מישהו התנסה ב-PCT שלהם כי אני לא רוצה לשחק עם זה.. או שעדיף להשקיע ולקנות רפואי בלבד?

ותודה אני בינתיים רק מצטייד (בידע ובחומרים) לקראת סייקל עתידי אז אשקול לדחות אותו עוד טיפה בהתאם להמלצתך

תודה רבה!

לגבי שאלה 1 - אז אני מבין שעדיף שלא להשתמש ב-AI בסייקל אבל האם לא כדאי להצטייד בו בכל זאת למקרה שיהיו תופעות שכן ארצה למנוע (ג'ינו חס וחלילה וכד')? שאז השימוש כן עדיף ביחס עלות תועלת?
ולגב י שאלה 4 - כן, מצאתי מקור אמין בחו"ל שמוכר Alpha pharma במחירים שפויים השאלה היא האם מישהו התנסה ב-PCT שלהם כי אני לא רוצה לשחק עם זה.. או שעדיף להשקיע ולקנות רפואי בלבד?

ותודה אני בינתיים רק מצטייד (בידע ובחומרים) לקראת סייקל עתידי אז אשקול לדחות אותו עוד טיפה בהתאם להמלצתך
קראת את הסקירה עד הסוף? אם זה יעשה לך כיף לקנות קופסא ולשים במגירה עדיין יבוא היום שתרגיש משהו בפטמה וישר תרוץ לקחת ומשם תמשיך לקחת גם שלא יהיה תסמינים... מפה לשם הכולסטרול שלך ירוסק (כן זה בגלל אסטרו נמוך!) העצמות שלך יכאבו (אם ריסקת את האסטרו) והחשק המיני שלך יפגע... אה כן והכי חשוב לנושא.... אתה לא תגדל! בלי אסטרו אין גדילה כי אסטרו ממדל IGF1...

PCT אני הייתי בזמנו קונה רק רפואי.

• פותח/ת השרשור
מודה שבתחילה רק רפרפתי אבל אחרי שקראתי עכשיו עד הסוף הבנתי את הנקודה - אז אם אני מבין נכון פשוט אז הנקודה היא פשוט לא לרוץ לקחת ארימידקס כשמרגישים טיפה שינוי אלא רק אם מדובר במשהו מתמשך שלא נפתר מההסתגלות של הגוף לטסט, וגם אז לתקופה מוגבלת וכמוצא אחרון. אני צודק? אם כן אז אזכור זאת היטב אם וכאשר יתחילו התסמינים

ותודה, אבדוק להתארגן על רפואי - בכל מקרה אם יש מישהו מהפורום הנכבד שהתנסה ב-PCT לא רפואי, בין היתר של Alpha' ושיכול להמליץ עליו אשמח לשמוע..

שבוע טוב!

מודה שבתחילה רק רפרפתי אבל אחרי שקראתי עכשיו עד הסוף הבנתי את הנקודה - אז אם אני מבין נכון פשוט אז הנקודה היא פשוט לא לרוץ לקחת ארימידקס כשמרגישים טיפה שינוי אלא רק אם מדובר במשהו מתמשך שלא נפתר מההסתגלות של הגוף לטסט, וגם אז לתקופה מוגבלת וכמוצא אחרון. אני צודק? אם כן אז אזכור זאת היטב אם וכאשר יתחילו התסמינים

ותודה, אבדוק להתארגן על רפואי - בכל מקרה אם יש מישהו מהפורום הנכבד שהתנסה ב-PCT לא רפואי, בין היתר של Alpha' ושיכול להמליץ עליו אשמח לשמוע..

שבוע טוב!
אני לא חושב שיש מקום למעכב ארומטאז מתחת ל750 מג טסט... אלא אם כן יש לך דיספוזיציה גנטית לייצר יותר אסטרו כלומר יש לך יצירה מוגברת של ארומטאז וזה מגלים תוך כדי הסייקל... איך? קוראים וקוראים יותר מהפורום הזה מה התסמינים וגם זה לא מספיק צריך להתייעץ עם מישהו שחווה תסמינים... אישית אני ריסקתי את האסטרו שלוש פעמים בחיי. אין ליבידו זין לא עומד לא משנה מה ואתה עצבני כל הזמן... לא עולה במסה כלום... אני כבר שנתיים לא נגעתי במעכב ארומטאז.

• פותח/ת השרשור
וואלה טוב להשכיל ולשמוע, תודה רבה על השיתוף - מקווה ללמוד מזה אז, וקיבלתי את עצתך ואהיה גם קשוב לתסמינים האלה במהלך הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית