הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pre workout

omer3020

משתמש מתחיל
103
4
נק' מוניטין:
4
103
4
אהלן..
ראיתי איזה תגובה של @kotzer בפוסט הבא :
ייעוץ - לגבי pre jym או משהו אחר
על pre workout של muscle bomb. נכנסתי לבדוק את המחיר שלו, שהוא בערך 150 שח..

עד כמה הוא מועיל ומשפר את אימון? (קראתי דיי הרבה על ציטרולין ובטא אלנין אבל לא מצאתי באמת את הסיוע שלהם מלבד תחושת פאמפ ותחושות נוספות)
אני לוקח לסירוגין קפאין (עם הפסקות בשביל שתיהיה רלוונטיות להשפעה) האם לקנות את הפרי ווקאט הזה יכול לסייע יותר באימון ואיך?

תודה רבה לעוזרים 😃

זה האתר
Muscle Bomb® with Caffeine

נערך לאחרונה:
לי הוא נתן יותר אנרגיה באימון, בדרך כלל הייתי מגיע לאימון עייף אחרי יום שלם של לימודים וזה בהחלט נתן לי בוסט.
אני רואה שהפאונד כרגע בשפל רציני אז המחיר שווה לדעתי

• פותח/ת השרשור
לי הוא נתן יותר אנרגיה באימון, בדרך כלל הייתי מגיע לאימון עייף אחרי יום שלם של לימודים וזה בהחלט נתן לי בוסט.
אני רואה שהפאונד כרגע בשפל רציני אז המחיר שווה לדעתי
רשום אבל שהוא רק ל20 מנות.. נראה לי מחרי הזוי קצת לא? הדאחה אם אפשר להתגבר על עייפות עם קפאין או שלהפרי ווקאוט הזה יש ערך מוסך שכדאי להשתמש בו

רשום אבל שהוא רק ל20 מנות.. נראה לי מחרי הזוי קצת לא? הדאחה אם אפשר להתגבר על עייפות עם קפאין או שלהפרי ווקאוט הזה יש ערך מוסך שכדאי להשתמש בו
אני ראיתי עלי שאני יותר עירני מרק קפאין בכמויות זהות, אבל זה מאוד אינדיבידואלי, ויכול להיות גם פלצבו ברמה מסויימת.
אתה יכול לקנות פעם אחת ולראות האם זה שווה לך את ההשקעה לעתיד ביחס לקפאין

• פותח/ת השרשור
אני ראיתי עלי שאני יותר עירני מרק קפאין בכמויות זהות, אבל זה מאוד אינדיבידואלי, ויכול להיות גם פלצבו ברמה מסויימת.
אתה יכול לקנות פעם אחת ולראות האם זה שווה לך את ההשקעה לעתיד ביחס לקפאין
בפוסט ההוא רשמת המלצה או על זה או על פרי של מיי פרוטאין, איזה מהם היה לך יותר יעיל?

בפוסט ההוא רשמת המלצה או על זה או על פרי של מיי פרוטאין, איזה מהם היה לך יותר יעיל?
אני אהבתי יותר את המאסל בומב, אבל אם יש הבדל גדול במחירים הוא לא שווה את זה.
בזמנו קניתי אותם באותו מחיר, והמאסל בומב היה אפילו יותר זול, אז זה השתלם לי

• פותח/ת השרשור
אני אהבתי יותר את המאסל בומב, אבל אם יש הבדל גדול במחירים הוא לא שווה את זה.
בזמנו קניתי אותם באותו מחיר, והמאסל בומב היה אפילו יותר זול, אז זה השתלם לי
מאיפה קנית את המאסל בומב? אולי זה סתם אתר יקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית