הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בילדר, טבעי ויותר חזק ממך....

• פותח/ת השרשור Ka4ok
  • פורסם בתאריך
יפה. לא נראה שאתה מתאמץ בכלל. סוף התוכנית 230? 😛

אני חושב להוסיף עוד שבועיים לתוכנית....אני מרגיש שבפרס , סקוואט עוד לא מיציתי....
אם אעשה 205 אקרוס, 215 לשלישיה בודדת - אהיה מסופק כי זה 20 ק"ג יותר מהפעם הקודמת....(לפני חודשיים וחצי)
ל-230 לא נראה לי שאגיע...אולי ל-5 פלטות (220).

נסיים קודם את השבוע ....

אני חושב להוסיף עוד שבועיים לתוכנית....אני מרגיש שבפרס , סקוואט עוד לא מיציתי....
אם אעשה 205 אקרוס, 215 לשלישיה בודדת - אהיה מסופק כי זה 20 ק"ג יותר מהפעם הקודמת....(לפני חודשיים וחצי)
ל-230 לא נראה לי שאגיע...אולי ל-5 פלטות (220).

נסיים קודם את השבוע ....

יאללה, תן בראש. הסקוואט נראה ממש לא כבד.

מצטער יוסי, אבל זה לא נראה שאתה שובר מקביל.

בכל מקרה - כל הכבוד על המשקל, ומקווה שתשתיק אותי בסרטון הבא, עם זווית שתראה בבירור שאתה שובר. שיהיה בהצלחה.

מצטער יוסי, אבל זה לא נראה שאתה שובר מקביל.

בכל מקרה - כל הכבוד על המשקל, ומקווה שתשתיק אותי בסרטון הבא, עם זווית שתראה בבירור שאתה שובר. שיהיה בהצלחה.

1. עם רגשות לא מתווכחים 😃.
2. אני אביא מזווית יותר ברורה בשבילך, אבל ברור לי כי זה לא ישתיק אותך ( אתה תגיד כל הכבוד 😃)

בכל מקרה , זה אחד מהסרטונים הקודמים, שבו כל הפורום אמר שאני עושה אחלה סקוואט, אם תשים לב הוא מצולם יותר מלמטה. כמוכן הגובה של כל חזרה כמעט זהה לסקוואט של ה195, ככה אני פשוט עושה סקוואט. זאת הנקודה שאני כמעט תמיד מגיע אליה.
כמוכן בשני הסרטונים החזרה הראשונה גבולית.
אני מאוד ביקורתי עם עצמי....DONT WORRY.
ותודה בכל מקרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד 😛

בכל מקרה, תשתדל לצלם פעם הבאה מזווית יותר ברורה, שלא יגיע איזה משתמש סורר ויפקפק בעומק הסקוואט שלך 😈

די כבר לעלות סרטוני חימום בסקוואט!!
כל הכבוד אחי משקל מטורף ואתה מעיף את זה כמו מים.

אגב יוסי, עברת את השיא של ריפטו בבנצ' פרס. תתבייש 😡

עם כל הכבוד ליוסי, לא חוכמה לשפוט בנץ' של תחרות מול בנץ' באימונים. למרות שאני בטוח שהוא יעבור אותו גם בבנץ' תחרותי.

חחחחח איזה מבטים דפקו כולם כשצעקת 😃 סחתיין על המשקל

עם כל הכבוד ליוסי, לא חוכמה לשפוט בנץ' של תחרות מול בנץ' באימונים. למרות שאני בטוח שהוא יעבור אותו גם בבנץ' תחרותי.

זה נכון...
השמועות אומרות גם שהרמתי את התחת מהספסל....לכן נפסלתי בתחרות מול ריפפטו...
אבל אני מבטיח לא לאכזב.

לא קשור יוסי, אמרתי שזה לא בא לזלזל בך, אבל תנאי תחרות ותנאי אימון הם שונים. גם סקוואט וגם דדליפט,לא רק בנץ'. חוץ מזה שבבנץ' את חייב לעצור בתחתית לזמן מה. תלוי בארגון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית