הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמירת מסת שריר

FeakSaveg

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
אם מאיזה שהיא סיבה מישהו מפסיק להתאמן בחדר כושר אחרי שפיתח מסה גדולה וממשיך לעשות בחודשים הקרובים קצת אימונים של משקל גוף. המסת שריר תשאר לו במידה והוא יאכל את הכמות חלבונים שהוא צריך לצרוך ביום בשביל לא לאבד יותר מדיי מסת שריר?

אתה תהיה בסדר כל עוד זה לא קבוע או נמשך יותר מידי זמן כנראה שלא תהיה ירידה משמעותית של מסת שריר.

במידה ואתה יודע את העקרונות החיוניים באימוני משקל גוף אתה אפילו יכול לבנות מסת שריר תוך כדי.
השתמשתי הרבה באימוני משקל גוף (בעיקר בטבעות) כשהייתי מטייל (לרוב מס' חודשים ברצף), ולמרות שהייתי הולך הרבה ומן הסתם נמצא בגירעון קלורי לא איבדתי מסת שריר כלל ואף כאשר הייתי חוזר למשקולות לאחר מכן היה לוקח לי הרבה פחות זמן לחזור לביצועים הקודמים (משום שהעצימות נשארה יחסית דומה).
אני אפילו משתמש בתרגילי משקל גוף כחלק מתכנית האימונים על מנת לשפר תרגילי משקולות כמו דדליפט ובנץ'.

מסכים עם מה שאמרו
אם האימוני משקל גוף שלך יהיו מספיק ״רציניים״ , עם טכניקה טובה, תרגילים שיספקו את הגוף שלך כלומר תתחזק מאימון לאימון ותיצור מספיק התנגדות על השרירים, תקפיד על תזונה נכונה ומספיק שעות שינה אתה אפילו תתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית