הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct מוזר

Avilif9990

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם עשיתי סייקל ראשון שהיה לא משהו בגלל הקורונה ובגללי ,
התחיל מ 500 טסט לשבוע אחרי זה ירד ל 375 אחרי זה ל 250 והוספתי מאסטרון 600 מג ,
גם אנאבר 30 מג , ופרווירון 2 כדורים ביום ,המאסטרון נמשך רק שבועיים מסוף הסייקל ,וכמובן לקחתי ארימידקס מתי שהרגשתי שהאסטרוגן גבוה,הסייקל נמשך 10 שבועות
עכשיו הpct הוא נולבה 40 מג ליום וארומסין 25 מג ליום ולא יודע למה אני מרגיש את הפטמות ,ואגב הכוח הפיזי גבוה
בבקשה תעזרו לי ניראה לי דפקתי משהו
ניסיתי כלומיד 50 מג ביום ל5 ימים והתפוצצתי מאקנה

מי הליצן שאמר לך לעשות את זה? אני לא יכול להתחיל לתאר בכלל מה שגוי בכל מה שכתבת פה. חבל שהדילר/מדריך שלך מנצל אותך ככה.
תעבור פה על כמה פוסטים רציניים ותבין מה לא בסדר

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם עשיתי סייקל ראשון שהיה לא משהו בגלל הקורונה ובגללי ,
התחיל מ 500 טסט לשבוע אחרי זה ירד ל 375 אחרי זה ל 250 והוספתי מאסטרון 600 מג ,
גם אנאבר 30 מג , ופרווירון 2 כדורים ביום ,המאסטרון נמשך רק שבועיים מסוף הסייקל ,וכמובן לקחתי ארימידקס מתי שהרגשתי שהאסטרוגן גבוה,הסייקל נמשך 10 שבועות
עכשיו הpct הוא נולבה 40 מג ליום וארומסין 25 מג ליום ולא יודע למה אני מרגיש את הפטמות ,ואגב הכוח הפיזי גבוה
בבקשה תעזרו לי ניראה לי דפקתי משהו
ניסיתי כלומיד 50 מג ביום ל5 ימים והתפוצצתי מאקנה
יש לי ממש רגישות לאסטרוגן ועברתי על הפוסטים וכן אני מדבר על ה pct מה לא בסדר ?

וכן אני מדבר על ה pct מה לא בסדר ?
בן כמה אתה,מה הרקע שלך בתחום? מה גרם להכניס פי 3 מאסטרון מטסט?
למה לכל השדים והרוחות אתה לוקח ארומסין בpct? אתה גורם לעצמך נזק בלי לקרוא ובלי להבין שום דבר.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן עבר מהזריקה האחרונה? יכול להיות נשאר לך חומר בדם
עברו 3 שבועות ,אני בן 22 מתאמן כבר 9 שנים
בן כמה אתה,מה הרקע שלך בתחום? מה גרם להכניס פי 3 מאסטרון מטסט?
למה לכל השדים והרוחות אתה לוקח ארומסין בpct? אתה גורם לעצמך נזק בלי לקרוא ובלי להבין שום דבר.
יש לי ארומטיזציה גבוה לאסטרוגן ונולבה לא מספיק
אני יודע שיש הרבה טעויות אבל אני צריך לדעת מה לעשות

• פותח/ת השרשור
למה נראה לך? עשית בדיקות דם? אל תמציא בעיות בשביל להצדיק שטויות שעשית..

"אני לא שמן יש לי עצמות כבדות".

איזה טמוקסיפן יש לך?
של חברת טבע , אני 1.74 ומשקל 92 קילו על 12 אחוז שומן אז אני לא אפס אחי אז אל תדבר אליי כאחד,כולה ביקשתי עזרה ,אני יודע שטעיתי ולגבי הארומטיזציה לפי הפטמות אני יודע ,ובצבירת נוזלים
בדיקות אסטרוגן זה שטויות ,אסטרוגן עושה ארומטיזציה ובתאים אז מה שזורם בדם זה רק העודף ,תבדוק את זה

אני לא חושב שהאקנה הגיע מכלומיד אלא מהמסטרון, באופן כללי יש כאן סלט שלם וירידה לא מובנת במינון הטסט

כפרע אתה נשמע ממש מבוהל על סף התקף חרדה
קח נשימה ותירגע
עשית סלט ורכבת הרים הורמונאלית בגוף ,
תעשה פיסיטי לפי הספר והרגישות בפטמות תרד לך עם הזמן.
אתה אומר שיש לך ארומטיזציה מוגברת אבל כרגע אתה לא מכניס טסט ממקור חיצוני אז כנראה לא המתנת מספיק עד למועד פיסיטי

ודרך אגב מסטרון לא עובר ארומטיזציה ומעבר לכך מונע ארומטיזציה בין היתר.
לדעתי דפקו אותך עם חומר שהוא בכלל לא מסטרון ואולי עלה לך הפרולקטין בכלל וזו הסיבה לרגישות בפטמות

נערך לאחרונה:
סייקל דבילי תסלח לי על התגובה ,
טסט תמיד הוא השולט בסייקל בכל סייקל זה דבר ראשון ,
פיסיטי על הפרצוף וציין כמו שכתבו כאן מעליי איזה סוג טסטרון לקחת כדי שנדע מתי הוא יצא מהדם בכל מקרה כמו שציינו מעליי תעשה פרופיל הורמנאלי תבדוק את רמת ההתאוששות שלך ולהבא אל תקשיב לכל דביל בחדכ .

• פותח/ת השרשור
סייקל דבילי תסלח לי על התגובה ,
טסט תמיד הוא השולט בסייקל בכל סייקל זה דבר ראשון ,
פיסיטי על הפרצוף וציין כמו שכתבו כאן מעליי איזה סוג טסטרון לקחת כדי שנדע מתי הוא יצא מהדם בכל מקרה כמו שציינו מעליי תעשה פרופיל הורמנאלי תבדוק את רמת ההתאוששות שלך ולהבא אל תקשיב לכל דביל בחדכ .[/QUOTE
טסט אנטט משך רוב הסייקל עד שבוע 8 וטסט פרופ משבוע 7 עד 10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית