הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיית אחיזה בדדליפט

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני אומנם כבר פתחתי נושא כזה בעבר, אבל אני עדיין לא מצליח לפתור אותו...אולי יש משהו שפספסתי
אני כרגע עומד על 110 קילו דדליפט, שהוא די כבד לי, אבל די בטוח שאני יכול להרים הרבה יותר מזה, רק שהאחיזה שלי פשוט על הפנים (באחיזה רגילה אני לא מצליח להרים את המוט בגרוש, ובאחיזה משולבת סגרתי 5 חזרות, אבל המוט מחליק ואני מרגיש שהאחיזה שלי כל כך חלשה)

לפי מה שהבנתי, עבודה על האמות לא משפרת את האחיזה
אני כרגע עושה SS עם מתח במקום PC, אין לי אפשרות לקנות גריפרים מחו"ל...יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את האחיזה?(מבחינת זיעה או כול, במכון שלי יש מין ספוגים כאלה שאפשר להחזיק, והם ממש ממש עוזרים...כך שלפחות לעכשיו אני יכול להימנע ממגנזיום

תקנה פאקינג מגנזיום ! לא מזינים זונה בלי קנדום ולא עושים דדליפט בלי מגנזיום

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
אחלה, אבל, איך בדיוק משתמשים? לוקחים קוביה(?) משפשפים על היד ומרימים עם המוט? איך הלכלוך? לא נשאר על המוט \ נופלט על הריצפה? צריך לנקות אחריך או משהו כזה...באמת לא יודע
זה קובייה, אתה משפשף על היד ומרים את המוט.
אני שמתי את הקובייה בקופסא כזאת כי זה עושה לכלוך.
אבל בסוף הסט ראיתי ולא היה מגנזיום על המוט, רק על היד שלי.

• פותח/ת השרשור
זה קובייה, אתה משפשף על היד ומרים את המוט.
אני שמתי את הקובייה בקופסא כזאת כי זה עושה לכלוך.
אבל בסוף הסט ראיתי ולא היה מגנזיום על המוט, רק על היד שלי.
זה ירגיש כל כך מוזר להיות הראשון במכון שהולך להשתמש במגנזיום באמצע ח"כ...חח 😛

זה ירגיש כל כך מוזר להיות הראשון במכון שהולך להשתמש במגנזיום באמצע ח"כ...חח 😛
פאק מוזר, אני בעצמי כבר ב-97 קילו בSS והמוט כבר מתחיל להחליק... אז אם המגנזיום הזה הולך לפתור לי את הבעיות בחיים, אין לי בעיה להיות היחיד במכון שמשתמש בו

האחיזה מונעת ממני לסגור 3 פלטות בכל צד בדדליפט, אני משתמש במגנזיום ועם אחיזה משולבת ואני מרגיש שרק האחיזה מונעת ממני להוסיף משקל, מעצבן לאללה פשוט קורע את עור בידיים ומחליק

האחיזה מונעת ממני לסגור 3 פלטות בכל צד בדדליפט, אני משתמש במגנזיום ועם אחיזה משולבת ואני מרגיש שרק האחיזה מונעת ממני להוסיף משקל, מעצבן לאללה פשוט קורע את עור בידיים ומחליק
זה כי אתה צריך לשים את המגנזיום על הידיים, לא לפזר על הרצפה! כמה בלאגן עשית שבוע שעבר עם זה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית