לוג SS הולנדי

לא יצא לי לבדוק בפרס, בפעם הקודמת שהיו לי את הכאבים לא ממש העזתי לנסות פרס.
כרגע הכאבים הם די קיצוניים כן, אני הולך\יושב\מרים את הרגליים ומרגיש כאבים די חזקים.

אני אחכה כמה יימים ואראה את השינוי, אחרי הכל אם אני לא טועה, גם הרופאים לא ממש יכולים להגיד לי הרבה חוץ מ'תנוח', לא?

אלא אם זה משהו קצת יותר רציני מ"תנוח"... זו יכולה להיות גם מתיחה חזקה מאוד באיזור הזה, היה את זה למכר שלי. זה עבר רק על ידי הימנעות מסקוואט למשך חודשיים. בכל אופן, תנוח כמה ימים ותראה אם יש שיפור.

• פותח/ת השרשור
כן אנסה את זה, תודה רבה
יש בעיות עם להמשיך את SS בפרס ובנץ פרס כל עוד אני לא מרגיש כאב?
או שעדיף לחכות עד שאוכל לעשות הכל בייחד?

הממ... בוא נגיד שזה לא יהיה בדיוק SS, אבל אני לא רואה מניעה להתקדם במה שאתה כן יכול להתקדם.

• פותח/ת השרשור
חח כן, זה לא בדיוק SS..טוב תודה, נראה מה יצפה לי מחר בבוקר.

• פותח/ת השרשור
האימון של היום B:
Standing Barbell Press 3X5 50K
Pullups 3X5

היה קל, פעם הבאה אני אנסה ללכת יותר מ5 חזרות במתח.

למרבה הפלא הגב לא הפריע לי כלל, בעצם אני מרגיש הרבה יותר טוב משילשום.
המוזר הוא שממש כאב לי הגב שילשום, חשבתי שזה ישבית אותי גם מפרסים.
מי יודע, אולי אצליח לעשות סקוואט ודדליפט קצת קלים עוד השבוע.

כניראה החלב עוזר 😆

נערך לאחרונה:
האימון של היום B:
Standing Barbell Press 3X5 50K
Pullups 3X5

היה קל, פעם הבאה אני אנסה ללכת יותר מ5 חזרות במתח.

למרבה הפלא הגב לא הפריע לי כלל, בעצם אני מרגיש הרבה יותר טוב משילשום.
המוזר הוא שממש כאב לי הגב שילשום, חשבתי שזה ישבית אותי גם מפרסים.

כניראה החלב עוזר 😆

שמח לשמוע ✌️

בהצלחה עם ההחלמה. אם אתה מתכנן לנסות להמשיך להתקדם עם הפרס ובנצ' אני הייתי במקומך גם מקצץ דיי הרבה בכמות הקלוריות. בלי לעשות סקוואטים כבדים אין ממש צורך לדחוף אוכל.

• פותח/ת השרשור
צודק, אני אבל עדיין על הגבול של 300~400 ק"ל מעל התחזוקה בכל מיקרה, ככה שזה לא הרבה.
אם אני אראה שאתקשה יותר מדי אז אתחיל להעלות יותר.
לדעתך יש בעיה עם זה?

ותודה רבה לשנייכם

אוכלים בשביל להתאושש, בלי הסקוואטים הכמויות אוכל שאתה צריך בשביל להתאושש יורדות בצורה משמעותית. לכן, אם לא בא לך סתם להשמין בשביל הכיף שלך, אין שום סיבה לאכול את אותה כמות אוכל שאתה אוכל בזמן שאתה שובר שיאים בסקוואט 2-3 פעמים בשבוע כמו מתי שאתה לא עושה בכלל.

בכל מקרה, אני במקומך הייתי אוכל בתחזוקה או קצת מעל. המקרה הכי גרוע הוא שתתקע לאימון בגלל שלא הכנסת מספיק אוכל ואז תעלה קצת את הכמות קלוריות. לי זה נשמע יותר הגיוני מאשר לצבור שומן סתם, אבל תיכף אחד מהילדים הגדולים יבוא ויגיד שאני אנורקס.

• פותח/ת השרשור
כן אתה צודק, אני אכניס 200~500 קלוריות מעל התחזוקה, בלי שום קשר לזה שאני שמן לעד ואני צריך להיזהר בכל מיקרה על מה שאני אוכל.

כל מיקרה אני מרגיש שאני יכול להוציא שיאים ייפים בלחיצות עד שהגב יתאושש לגמרי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון A:
BENCH PRESS 3X5- 90 kilo
DIPS 2X8- BW
היה קל, חוץ מהדיפס שתמיד מציק לעשות בגלל חוסר הגמישות המעצבנת.

שיחקתי קצת עם פשיטות וכפיפות ברכיים במכונה, אם אני לא יכול לעשות בנתיים סקוואט ודדליפט אז לפחות שאעשה משהו עם הרגליים.
למזלי לא כאב

גם לי יש את הכאב הזה בגב תחתון שנגרם מHYPER EXTENSTION :|
שנפצעתי בהתחלה, המשכתי להתאמן אחרי שנחתי 4 ימים, ואז הכאב נחלש עם הזמן
אבל עדיין קיים
לפני שבוע וחצי קרה לי משהו עם הכתף, ולא יכולתי להתאמן (עכשיו אני חושב שאני יכול)
אבל מה שמדליק אותי, שאחרי הפציעה בכתף החלימה, חזר כאב חד בגב תחתון (בצד שמאל וגם קצת ביישבן, גם מצד שמאל) ולא יודע מה לעשות, זה כבר חודש!
אני הולך לרופא ביום ראשון בפעם הראשונה, נראה מה יגיד!
אבל אני חוזר להתאמן בשני/שלישי !
גם אם הוא יגיד לי, לא להתאמן אני לא מקשיב לו ... אני חייב להתאמן חזק ב 20 הימים הקרובים ! מסיבה אישית!
קיצר נראה מה יגיד לי ואני אעדכן אותך, אולי יעזור לך איכשהו!

יש לציין, כשנפצעתי בגב ממש בהתחלה, עשיתי כל מיני מתיחות ששיפרו לי מאווד את הגמישות! במיוחד בהאמסטרינגס! אבל גם בכתפיים (בקטנה)
אני מגייע לרצפה בקלות (עם רגליים ישרות) ולמרות שנפצעתי זה גם הביא לי יתרון בזה שעשיתי כל מיני מתיחות והשפתרתי בגמישות..

לגביך, אל תנטוש את הרגליים, עדיף פשיטות וכפיפות ברכיים במכונה מאשר כלום!
תנסה לנצל את הבעיה שיש לך לשפר גמישות וגם לשפר בנץ'. תנצל את זה באמת, למרות שגם ככה יש לך בנץ' מכובד!

שיהיה לך בהצלחה, והחלמה מהירה חבר! ✌️

---------- התגובה התווספה ב 00:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:14 ----------

הנה לך תדפדף פה קצת
תמצא כמה תרגילים טובים לכאב בגב תחתון ..
http://www.youtube.com/results?search_query=back+pain+exercises&aq=f

• פותח/ת השרשור
בנץ היה משתפר בין כה וכה אם הייתי נישאר בתוכנית האורגינלית האמת.
אבל תודה רבה, אשמח לעידכון לגבי התשובה מהרופא. (למרות שיכול להיות שיש לנו פציעה שונה ולכן דרכי הטיפול יוכלו להישתנות)

לגבי גמישות- כן אני באמת אנסה להישתפר בגמישות, גם ככה רציתי בזמן האחרון, אני ממש לא גמיש שזה מעצבן.

גם אני לא הייתי גמיש בכלל וניצלתי את ההפסקה מאימונים לשפר את זה - עזר מאוד 😃
ולגבי הבעיה בגב, אני אברר מהרופא מה הבעייה בדיוק (שם או משהו) אולי זה יעזור לך ..

אתה מקפיד על עלייה במשקלי עבודה בבנץ' ודיפס או שאתה נשאר על המשקלים שלך לבנתיים?

• פותח/ת השרשור
עולה כמובן, השיא שלי היה 5X5 110K בבנץ פרס, אז יש לי עוד זמן שזה יהיה קשה.
בדיפס אני בנתיים נישאר בלי תוספת משקל, גם ככה קשה לי עם הגמישות.
בנתיים אני מתרכז בפרס ובנץ פרס, יש לי מה לתת שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית