הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השפעת סייקל במצב של המוליזה.

• פותח/ת השרשור shz
  • פורסם בתאריך

shz

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי, שאלה לבעלי רקע רפואי.

האם בגלל המוליזה של תאי הדם האדומים והמוגלובין נמוך יש לצפות כי הסייקל ישפיע ברמה נמוכה?

זאת אומרת, האם השינוי במאזן החנקתי המושג בסייקל יהיה פחות יעיל במצב של המוגלובין נמוך.
ולכן, האם בגלל זה הסייקל יהיה פחות יעיל?

נערך לאחרונה:
אחי פשוט אל!
במצבך לא הייתי מסתכן במשחק עם הציר ההורמונלי... ומערכת הדם.
במידה ואתה נחוש לעשות זאת הייתי ממליץ לך להתייעץ עם אנדוקרינולוג ממומחה באופן פרטי.

רפואה שלמה.

לא מאמין שמישהו פה בפורום ימליץ לך לקחת חומרים כאשר אתה חולה במחלה כרונית,
את כל השאלות האלו במקומך הייתי שואל רק רופא מומחה ולא אנשים רנדומלים בפורומים.
בהצלחה שמור על עצמך

• פותח/ת השרשור
בלי שום כוונה לפגוע ואני באמת מעריך כל תשובה אבל, השאלה שלי מכוונת לאנשים ספציפיים פה בפורום שאני מאוד מעריך את דעתם ומקווה שיענו. לצערי אין באפשרותי לפנות אליהם באופן פרטי ולקחתי בחשבון את השיימינג וגם את הנטיה של אנשים להגיב באופן לא רלוונטי.

ולכן:

תומר, אדגיש שוב, בלי שום כוונה לפגוע, לא שאלתי שאלה שבתחום האמונה, שאלתי שאלה מאד ספציפית אם אין לך את הידע הנדרש לענות אז פשוט אל תענה.
לא שאלתי אם כדאי לי לעשות סייקל ולא מעונין בתשובות של כדאי לא כדאי.

כנ"ל דארק סול, אף רופא לא יענה על השאלה משום שאף רופא לא מעונין לעזור למישהו לפתח גוף. האוריינטציה של הרפואה היא לטפל בבעיות ספציפיות ולא בשאיפות שלי בתחום פיתוח הגוף.

יש לי נסיון של 25 שנות אימון ו- 45 שנות מעקב ואני עושה כל דבר תחת פיקוח, בדיקות דם קבועות ומעקב אמפירי.
אשמח לתשובות ענייניות.
תודה לעונים.

נערך לאחרונה:
המוליזה היא לא מחלה, היא מצב קליני שיכול להיווצר מהרבה סיבות ומחלות, ולכן אי אפשר להמליץ על שימוש כזה או אחר של חומרים בשילוב אותו מצב קליני בלי לדעת את הסיבה, ואף אחד פה, ממש אף אחד, לא יכול לייעץ לך על הנושא כי דרוש פה לא רק ידע בתחום החומרים, אלא גם בתחום הרפואה ברמת המומחה עם הרבה ניסיון.
אתה פשוט לא תמצא תשובה טובה בנושא, לא פה ולא במרפאה, כנראה תצטרך לפנות לרופאים מובילים בתחום, או פשוט לוותר על העניין

• פותח/ת השרשור
ראשית תודה על ההתייחסות.
א. לא טענתי שהמוליזה היא מחלה. ואני גם לא שואל מה הסיבה לכך. אני מודע למצב הרפואי.
ב. לרופאים מומחים אין ידע בחומרים ולכן הם לא יודעים לענות.
ג. גם לא ביקשתי המלצה על חומרים או שימוש בהם.
ד. כל מה ששאלתי הוא האם השינוי במאזן החנקתי המושג בסייקל יהיה פחות יעיל במצב של המוגלובין נמוך.
זאת אומרת האם בגלל זה הסייקל יהיה פחות יעיל?

אפשר גם לענות ברמה התיאורטית ולא לקחת את זה לפן האישי.

אנשים פה שואלים שאלות הרבה היותר בנאליות ומקבלים תשובות רציניות

כנראה כיוונתי גבוה מדי.

נערך לאחרונה:
ראשית תודה על ההתייחסות.
א. לא טענתי שהמוליזה היא מחלה. ואני גם לא שואל מה הסיבה לכך. אני מודע למצב הרפואי.
ב. לרופאים מומחים אין ידע בחומרים ולכן הם לא יודעים לענות.
ג. גם לא ביקשתי המלצה על חומרים או שימוש בהם.
ד. כל מה ששאלתי הוא האם השינוי במאזן החנקתי המושג בסייקל יהיה פחות יעיל במצב של המוגלובין נמוך.
זאת אומרת האם בגלל זה הסייקל יהיה פחות יעיל?

אפשר גם לענות ברמה התיאורטית ולא לקחת את זה לפן האישי.

אנשים פה שואלים שאלות הרבה היותר בנאליות ומקבלים תשובות רציניות

כנראה כיוונתי גבוה מדי.
אתה נותן לאנשים חלק קטן מהמצב הבריאותי שלך ומצפה למצוא תשובה פשוטה, אבל במציאות זה לא עובד ככה, אי אפשר לפרק מחלה למרכיביה ואז להתייחס רק לחלק הקטן בנפרד.
צריך להתייחס גם לסיבה למחלה.
בכל מקרה יש רופאים מומחים שיודעים להתעסק גם עם סטרואידים, אבל אתה צריך לדעת למצוא אותם, וזה קצת בעיה

תנסה את מזלך בבית חולים מאיר,
הם כרגע בשלבי מחקר והשפעות בריאותיות על משתמשי סטרואידים בעבר ובהווה. מניח שיש שם רופא מומחה שיוכל פחות או יותר להבין אותך

לדעתי השאלה היותר מתאימה היא אם אחרי הסייקל תצליח לשמר חלק מהתוצאות במידה והוא יעבור בהצלחה או שהכל ירד ואז בזבזת גם כסף וגם בריאות כמו שתיארת עם האנאבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית