הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pre workout כשר

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
Pre workout מאוד מאוד דוחף אותי באימון, הפאמפ העיקצוצים וכמובן הקפאין..
עד כה השתמשתי ב combat pre workout, הוא עשה את העבודה, אבל לצערי הרב הפסיקו לייצר אותו ולא ניתן להשיג יותר.

מאיפה ניתן לקנות pre workout כשר וטוב?
בiherb יש רק אחד עם חומר פעיל וכתבו בביקורות שהוא לא טוב, יש גם את הpre של מיי פרוטאין, אבל יחד עם חלבון זה עובר את ה75$..

טעם,מרקם צבע וכו לא אכפת לי בכלל.. מצידי שיהיה דוחה,
למישהו יש המלצה מאיפה להשיג אחד טוב ולא מאוד יקר?

אגב, המלצות למתכון pre workout ביתי יתקבלו בברכה!

נערך לאחרונה:
אה אם מצדך שיהיה דוחה אז NUTRABIO אבל יש כמה ישראליים כשרים

ויש לך גם אפשרות להכין קפה שחור חזק עם בטא אלנין שזה תכלס מה שעובד

מאיפה משיגים אותו? ומה המחיר?
bodybuilding.com אבל אני דיי בטוח שיש כשרים חדשים וטעימים צריך לבדוק, לאמינושופ אני דיי בטוח שיש ואתה יכול לשלוח הודעה לקרין זרדז בפייסבוק יש להם אחד כשר וטעים (מנסיון)

בכל מקרה כדורי קפאין/קפה שחור/הרבה נס קפה ומנת בטא אלנין זה אותו דבר

NUTRABIO קיימת בהרבה אתרים ואני אישית השתמשתי בה מטעמי כשרות, רק חבל שהיא מגעילה כמו לא יודע מה בגלל שהכל שם טבעוני:

https://www.koshervitamins.com/NutraBio-Kosher-PRE-Workout-V5-Natural-Green-Apple-1-55-LB
NutraBio PRE at Bodybuilding.com - Best Prices on PRE!

יש לך את זאת, נראית טעימה, 30 גרם פחמימה למנת הגשה, פשוט רשמתי בגוגל Kosher preworkout, נכנסתי לעמוד כלשהו ומצאתי:
https://www.koshervitamins.com/MPS-Supplements-Kosher-Pre-Workout-8-99-Oz

עד כה השתמשתי ב combat pre workout, הוא עשה את העבודה, אבל לצערי הרב הפסיקו לייצר אותו ולא ניתן להשיג יותר.
של מאסל פארם? הוא עדיין זמין באתר שלהם, לא נראה לי שהם הפסיקו ייצור

לאמינושופ אני דיי בטוח שיש ואתה יכול לשלוח הודעה לקרין זרדז בפייסבוק יש להם אחד כשר וטעים (מנסיון)
אמינושופ פשטו רגל לפני שנים

בכל מקרה חותמת כשרות זו סתם שטות שעולה כסף למפעלים הרבה כסף ללא שום סיבה. פרה-וורקאוט כמעט בלתי אפשרי שיהיה שם משהו לא כשר, כמו שלא תצטרך חותמת כשרות לבקבוק מים

• פותח/ת השרשור
של מאסל פארם? הוא עדיין זמין באתר שלהם, לא נראה לי שהם הפסיקו ייצור

תוכל לשלוח קישור? אני רואה שבiherb. הפסיקו למכור, בארץ מוכרים ב150 יחידה, ובאתר של קומבט לא עושים משלוחים לארץ.

אם יש לך הצעות גם לפשוט מינון וסוג תוספים שיתנו לי את התחושה של pre workout אז ממש יעזור לי, אני פשוט מת על כל החוויה, הקפאין הפאמפ העקצוצים.

אגב בנושא הכשרות, אין בכלל מה להשוות בין זה לבין בקבוק מים.חומרי הטעם וריח בpre workout מאוד בעייתיים, ובנוסף, מי שכל פעם עושה את החישוב ״מה כבר יש בזה״, לא באמת שומר כשרות לפי ההלכה.

תוכל לשלוח קישור? אני רואה שבiherb. הפסיקו למכור, בארץ מוכרים ב150 יחידה, ובאתר של קומבט לא עושים משלוחים לארץ.
זה שאין ב-IHERB לא אומר שלא מייצרים אותו יותר, רק שהם לא מוכרים אותו יותר.

אם יש לך הצעות גם לפשוט מינון וסוג תוספים שיתנו לי את התחושה של pre workout אז ממש יעזור לי, אני פשוט מת על כל החוויה, הקפאין הפאמפ העקצוצים.
החומרים העיקריים שנמצאים בפרה-וורקאוט הם קפאין, בטא אלאנין, וציטרולין.
אתה יכול להסתכל על רשימת המרכיבים של קומבט ולהכין פרה וורקאוט עם המרכיבים האלה במינונים שיש שם.
יכול להיות שיהיו עוד מרכיבים כמו ארגינין אבל הם מעט פחות משמעותיים

אגב בנושא הכשרות, אין בכלל מה להשוות בין זה לבין בקבוק מים.חומרי הטעם וריח בpre workout מאוד בעייתיים, ובנוסף, מי שכל פעם עושה את החישוב ״מה כבר יש בזה״, לא באמת שומר כשרות לפי ההלכה.
יכול להיות, אני לא חזק בכשרות

בכל מקרה חותמת כשרות זו סתם שטות שעולה כסף למפעלים הרבה כסף ללא שום סיבה. פרה-וורקאוט כמעט בלתי אפשרי שיהיה שם משהו לא כשר, כמו שלא תצטרך חותמת כשרות לבקבוק מים
כל דבר שיש לו טעם טעון כשרות. כדורי בליעה או אבקה כמו קריאטין ללא טעם כנראה שלא צריך כשרות, אבל גם כאן יש שיטות שונות והבדלים בין אשכנזים וספרדים ואנשים פרטיים שרוצים להחמיר על עצמם.

בכל אופן, פרי ווארקאווט טעון כשרות מכיוון שיש לו טעם.

כל דבר שיש לו טעם טעון כשרות. כדורי בליעה או אבקה כמו קריאטין ללא טעם כנראה שלא צריך כשרות, אבל גם כאן יש שיטות שונות והבדלים בין אשכנזים וספרדים ואנשים פרטיים שרוצים להחמיר על עצמם.

בכל אופן, פרי ווארקאווט טעון כשרות מכיוון שיש לו טעם.
טוב לדעת.
למרות שאם אני יודע איזה חומרים יש בפנים, ואני יודע למשל שהם כשרים, עדיין צריך את החותמת, או שזה כבר יותר עניין דקדקני?

טוב לדעת.
למרות שאם אני יודע איזה חומרים יש בפנים, ואני יודע למשל שהם כשרים, עדיין צריך את החותמת, או שזה כבר יותר עניין דקדקני?
צריך לוודאות שאין בישול עכו"ם, תרומות ומעשרות בארץ ישראל, או שאין חשש חמץ שעבר עליו הפסח מלבד הרכיבים עצמם. הכשר גם מעיד שלא נעשה חילול שבת על ידי יהודים.

יש הכשרים שבאמת רק מסתכלים על דברים בסיסיים, ולכן רק אנשים מסורתיים יאכלו מהם, אל אנשים דתיים באמת בדרך כלל יחפשו הכשר שמוכר שמקפיד על הדברים האחרים גם כן.

בחו"ל, שאין את הנושא של תרומות ומעשרות, יש יותר מקום להקל, אבל עדיין זה מאוד חשוב. לדברים כמו חלב או ביצים, ואפילו קפה, שאין בו שוק לחלב בעלי חיים אחרים מלבד פרות, כמעט כולם לא דרושים הכשר, אבל ברגע שמדובר במאכלים עם רכיבים רבים יותר, זה כבר יותר מורכב.

• פותח/ת השרשור
החומרים העיקריים שנמצאים בפרה-וורקאוט הם קפאין, בטא אלאנין, וציטרולין.
אתה יכול להסתכל על רשימת המרכיבים של קומבט ולהכין פרה וורקאוט עם המרכיבים האלה במינונים שיש שם.
יכול להיות שיהיו עוד מרכיבים כמו ארגינין אבל הם מעט פחות משמעותיים

אוקיי אז אם אני מזמין קפאין בטא אלנין וציטרולין אני אקבל את הפאמפ והעיקצוצים? אם כן ממש ממש יעזור לי אם תכווין אותי לחברה אמינה בiherb שאוכל להזמין ממנה, וגם כמה לקחת לפני האימון מכל מרכיב

אגב, יש לי pre workout סגור לא כשר שהזמנתי בטעות, כי חשבתי (בטמטום רב) שכל מוצרי mp כשרים.
אם מישהו רוצה לבוא לקחת בחינם אין בעיה, בטעם fruit punch

אוקיי אז אם אני מזמין קפאין בטא אלנין וציטרולין אני אקבל את הפאמפ והעיקצוצים? אם כן ממש ממש יעזור לי אם תכווין אותי לחברה אמינה בiherb שאוכל להזמין ממנה, וגם כמה לקחת לפני האימון מכל מרכיב
אמנם לא שאלת אותי, אבל אם אתה קונה כדורים לבליעה, אתה לא צריך שום הכשר, אלא אם כן אתה אשכנזי וגם אז תשאל את הרב שלך.

חברת NOW FOODS היא הכשר מאוד בסיסי, כמו רבנות. ככה שגם לדעת האשכנזים המחמירים אתה יכול לקנות את החברה הזאת בתנאי שזה רק כדורים לבליעה.

יש שם חברות כשרות גם כן כמו BLUEBONNET שהם בהכשר OU.

לגבי מינון, לדעתי תעשה מה שרשום על המוצר שאתה קונה.

אני אישית קונה חומרי גלם ללא טעם וריח, כמובן יש את הטעם החמוץ שיש לזה כחומר גלם לרוב
ומרכיב לי לפי צרכיי, יותר זול, פחות זבל להכניס לגוף כי אתה שולט במרכיבים

הבעיה במוכנים שזה בא עם תוספת חומרים של טעם וריח שיכולים לעשות בעיות עם הכשרות

לגבי הטעם, קצת קפה וקינמון וכל טעם נהיה נסבל, זה פרו טיפ ממני

• פותח/ת השרשור
אמנם לא שאלת אותי, אבל אם אתה קונה כדורים לבליעה, אתה לא צריך שום הכשר, אלא אם כן אתה אשכנזי וגם אז תשאל את הרב שלך.

חברת NOW FOODS היא הכשר מאוד בסיסי, כמו רבנות. ככה שגם לדעת האשכנזים המחמירים אתה יכול לקנות את החברה הזאת בתנאי שזה רק כדורים לבליעה.

יש שם חברות כשרות גם כן כמו BLUEBONNET שהם בהכשר OU.

לגבי מינון, לדעתי תעשה מה שרשום על המוצר שאתה קונה.
אני אישית קונה חומרי גלם ללא טעם וריח, כמובן יש את הטעם החמוץ שיש לזה כחומר גלם לרוב
ומרכיב לי לפי צרכיי, יותר זול, פחות זבל להכניס לגוף כי אתה שולט במרכיבים

הבעיה במוכנים שזה בא עם תוספת חומרים של טעם וריח שיכולים לעשות בעיות עם הכשרות

לגבי הטעם, קצת קפה וקינמון וכל טעם נהיה נסבל, זה פרו טיפ ממני

תודה על העזרה, לגבי הכשר בכדורים אני לא חושש, אני חושש מאיכות המוצר.
בiherb יש בערך אלף חברות אם מישהו יוכל להמליץ על חברה אמינה וזולה אשמח מאוד.

אגב ציטרולין, בטא אלנין וקפאין יספקו לי את כל מה שנותן pre workout?

תודה על העזרה, לגבי הכשר בכדורים אני לא חושש, אני חושש מאיכות המוצר.
בiherb יש בערך אלף חברות אם מישהו יוכל להמליץ על חברה אמינה וזולה אשמח מאוד.

אגב ציטרולין, בטא אלנין וקפאין יספקו לי את כל מה שנותן pre workout?
אני לא נוטל דברים כאלו באופן אישי, אז אין לי מה להמליץ לך. אבל בגדול NOW FOODS חברה זולה ודי איכותית.

יש אופציה ממש טובה שנקראת לקנות כדורי קפאין

אבל ששש

בטא אלנין לפני אימון לא יעשה כלום חוץ מעיקצוצים שמניסיוני זה לא כיף(יש כאלה שלהם זה כן אז שיהנו..) עם ציטרולין אין לי ניסיון אבל המחקר עליו קטנצ׳יק

יש אופציה ממש טובה שנקראת לקנות כדורי קפאין

אבל ששש

בטא אלנין לפני אימון לא יעשה כלום חוץ מעיקצוצים שמניסיוני זה לא כיף(יש כאלה שלהם זה כן אז שיהנו..) עם ציטרולין אין לי ניסיון אבל המחקר עליו קטנצ׳יק
Beta alenine ע"פ המחקרים עוזר עם החומצות חלב באימונים ארוכים, לי אישית זה מה שהפך את האימון של 4 שעות מאימון שהייתי שבור אחרי שעתיים לאימון שגם אחרי 3 שעות תפקדתי כיאות
תקרא את המחקרים עליו ובמה הוא טוב לכאורה

Beta alenine ע"פ המחקרים עוזר עם החומצות חלב באימונים ארוכים, לי אישית זה מה שהפך את האימון של 4 שעות מאימון שהייתי שבור אחרי שעתיים לאימון שגם אחרי 3 שעות תפקדתי כיאות
תקרא את המחקרים עליו ובמה הוא טוב לכאורה
גם לקחתי בטא אלנין וגם חקרתי עליו הרבה, הוא לא רחוק מיוזלס לליפטרים בפורום
הוא לא עושה כלום מלקחת לפני אימון אלא מכל יום 4-6 גרם
והפלציבו שאתה חווה לא מוכיח כלום לגבי שום תוסף

עם זאת זה נחמד למי שמגיע לאיזה 20 חזרות או עובר את ה40 שניות סט/מנוחות קצרות גם לאימון ארוך זה יכול טיפונת לעזור
אבל כמו קריאטין אתה לא תרגיש את זה כמו שאתה טוען

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית