הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pre workout כשר

• פותח/ת השרשור
בעיקרון כן

תודה! רק שאלה נוספת אם עדיין לא נגמרה לך הסבלנות,
כאשר אני צורך pre workout רגיל במשקה, בערך 20-25 דקות, לא לפני האימון אלא לפני הסט הכבד הראשון, זה הזמן שבו עבורי הכי אפקטיבי לקחת את הקדם אימון.

האם בכדורים החומרים מתפרקים באותה המהירות או שצריך לקחת שעה ומשהו לפני? או בכלל כמה דקות.. אין לי מושג

ושאלה נוספת, האם ניתן לקחת את כל הכדורים במכה ואין בעיה עם זה? וכשכתבת ציטרולין, הכוונה גם ל L citrulline? זה אותו דבר?

EEA7AB82-FFD1-429B-9E60-ABADEE4DB4FF.png

ואיך המוצרים שהזמנתי? נראה בסדר?
@kotzer
@elchonon

נערך לאחרונה:
כאשר אני צורך pre workout רגיל במשקה, בערך 20-25 דקות, לא לפני האימון אלא לפני הסט הכבד הראשון, זה הזמן שבו עבורי הכי אפקטיבי לקחת את הקדם אימון.

האם בכדורים החומרים מתפרקים באותה המהירות או שצריך לקחת שעה ומשהו לפני? או בכלל כמה דקות.. אין לי מושג

ושאלה נוספת, האם ניתן לקחת את כל הכדורים במכה ואין בעיה עם זה? וכשכתבת ציטרולין, הכוונה גם ל L citrulline? זה אותו דבר?

צפה בקובץ המצורף 55542

@kotzer
@elchonon
אם זה קפסולות אז תוסיף עוד בערך 10-20 דקות שהקפסולות יתפרקו מספיק.
לגבי החברות, NOW היא מעולה, השאר אני לא מכיר אז לא יודע לתת עליהן דעה, אבל עם קפאין קשה לטעות, ציטרולין אני מאמין שגם, אבל אני לא בטוח
ואולי עדיף דווקא ציטרולין מאלאט, אבל לא קריטי מאוד

נראה לי שאם אתה מתאמן ארבע שעות יהיו לך בעיות יותר גדולות מחומצת חלב

צפה בקובץ המצורף 55542

@kotzer
@elchonon
אגיד שוב, בטא אלנין לא עושה כלום כקדם אימון

אם זה קפסולות אז תוסיף עוד בערך 10-20 דקות שהקפסולות יתפרקו מספיק.
לגבי החברות, NOW היא מעולה, השאר אני לא מכיר אז לא יודע לתת עליהן דעה, אבל עם קפאין קשה לטעות, ציטרולין אני מאמין שגם, אבל אני לא בטוח
ואולי עדיף דווקא ציטרולין מאלאט, אבל לא קריטי מאוד
ציטרולין גורם לגוף שלך לייצר בעצמו ארגינין ואילו ארגינין מדלג על תהליך הייצור ומביא לך את האורגנין בעצמו, על כן אחשלי היקר עדיף ציטרולין בכמה תכלס הגןף 'מופעל'

ציטרולין גורם לגוף שלך לייצר בעצמו ארגינין ואילו ארגינין מדלג על תהליך הייצור ומביא לך את האורגנין בעצמו, על כן אחשלי היקר עדיף ציטרולין בכמה תכלס הגןף 'מופעל'
למרות שמחקרים מראים שציטרולין כנראה יעיל יותר בלהעלות את רמות הארגינין בדם מתיסוף ארגינין

אוקיי וארגינין עוזר ב? פלצבו ו"פאמפ"
אחלה מרכיב חשוב תקנו בהמוניכם

אוקיי וארגינין עוזר ב? פלצבו ו"פאמפ"
אחלה מרכיב חשוב תקנו בהמוניכם
עוזר ל positive nitrogen balance שתורם לסנתוז חלבון יותר טוב מה שמתבטא ביותר ווסקולריות ועם תזונה נכונה ליותר תוצאות, תקרא מחקרים בנושא
בגדול יש שקוראים לזה 'ויאגרה חוקית' עקב ההשפעה על הווסקולריות

עוזר ל positive nitrogen balance שתורם לסנתוז חלבון יותר טוב מה שמתבטא ביותר ווסקולריות ועם תזונה נכונה ליותר תוצאות, תקרא מחקרים בנושא
בגדול יש שקוראים לזה 'ויאגרה חוקית' עקב ההשפעה על הווסקולריות
קראתי, ראיתי מעט מאוד מחקרים, הראו תוצאות חמודות לטובה אבל שוב הם מעטים מידי ועם תיסוף מומלץ של איזה 18 גרם בזמן שזה מעמיד חאנשים תזין לכל היום עם 6 אז בעייתי קצת הייתי אומר

טעיתי במספרים** צריך לקחת 8 מג בשביל שיפורים ספורטיבים לעומת העמדת הזית ב3מג

Citrulline Malate Enhances Athletic Anaerobic Performance and Relieves Muscle Soreness - PubMed זה נניח מחקר נחמד שמראה תוצאות נחמדות אבל הוא היחיד שהראה את זה כרגע (תקנו אותי אם אני טועה)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז איזה ציטרולין להזמין?
@kotzer לבור שכמותי תוכל פשוט לרשום חברה + סוג ציטרולין באנגלית?
אגב, ציטרולין הוא האחראי לפאמפ?

אז איזה ציטרולין להזמין?
@kotzer לבור שכמותי תוכל פשוט לרשום חברה + סוג ציטרולין באנגלית?
אגב, ציטרולין הוא האחראי לפאמפ?
חברות אני פחות מכיר, והסוג באמת לא משמעותי, אבל אם אתה מוצא malate עדיף.
והוא אחראי בין השאר לפאמפ

גם לקחתי בטא אלנין וגם חקרתי עליו הרבה, הוא לא רחוק מיוזלס לליפטרים בפורום
הוא לא עושה כלום מלקחת לפני אימון אלא מכל יום 4-6 גרם
והפלציבו שאתה חווה לא מוכיח כלום לגבי שום תוסף

עם זאת זה נחמד למי שמגיע לאיזה 20 חזרות או עובר את ה40 שניות סט/מנוחות קצרות גם לאימון ארוך זה יכול טיפונת לעזור
אבל כמו קריאטין אתה לא תרגיש את זה כמו שאתה טוען

חולק עליך, בשבילי בטא אלנין זה כמעט כמו לעשות חימום ומתיחות לרגליים לפני האימון

הייתי תפוס, לקחתי בטא אלנין לפני האימון רגליים, ובדרך לחדר כושר הייתי צריך לקפוץ מעל גדר, הרמתי רגל ופתאום שמתי לב שכמעט כל התפיסות שהייתה לי נעלמה, זה משחרר שרירים תפוסים כמו קסם ועושה אותך גמיש יותר כמו קסם

• פותח/ת השרשור
@kotzer האם זה בסדר לקחת את כל הכדורים במכה? אגב חשבתי לקחת 45 דק לפני האימון (ציטרולין מהסוג שאמרת, בטא אלנין וקפאין) זה להערכתך פרק זמן סביר?

@kotzer האם זה בסדר לקחת את כל הכדורים במכה? אגב חשבתי לקחת 45 דק לפני האימון (ציטרולין מהסוג שאמרת, בטא אלנין וקפאין) זה להערכתך פרק זמן סביר?
מניסיוני האישי 20 דקות לפני זה יוצא הכי טוב, עם זאת אתה לא באמת תרגיש הבדל בטח שלא משמעותי

מניסיוני האישי 20 דקות לפני זה יוצא הכי טוב, עם זאת אתה לא באמת תרגיש הבדל בטח שלא משמעותי
אני הייתי ממליץ ללכת על 40 דקות דווקא
ככה אין מצב שיש לך קריאה לאסלה באמצע אימון, מנסיון אישי, מי שמנוסה עם פרהוורקאאוט יבין במה מדובר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית