הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK-677 במהלך/לפניי PCT

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
בוקר טוב,
נתקלתי בסרטון יוטיוב של גרג בו הוא מציע שימוש ב MK-677 מיד אחריי הסייקל בטענה שזה יעזור לשמור על תוצאות הסייקל היות והגוף מקבל גירוי חדש לאחר תום השימוש בחומרים. בנוסף 3 ת׳רדים בסגנון נפתחו ב reddit וכולם משכו תשומת לב ודעות חלוקות בנושא הנ״ל.

האם מישהו ניסה ללכת הכיוון הזה? מה דעתכם בנושא הנ״ל?

@frozen @שים @Pharmacist

יש אתר מעולה שמקבלים כרטיס אשראי. לא יודע אם לתת פרטים בפורום. זה לא אחד מהאתרים שראיתי שמוזכרים פה.
רק הם קצת מבולגנים ולפעמים שולחים את אותה הזמנה פעמיים...
אני נוטה לסלוח להם על זה...
ולפעמים שולחים את אותה הזמנה פעמיים...

שמע, להגיד את זה לישראלים, גם אם זה לא נכון

זה השיטת שיווק הכי גאונית שיש

יאלה שחררו מהזבל הזה שקוראים לו סארמס, אין ישראלים ראש בקיר אוהבים לחטוף מכות כדי להבין, עד שלא תוציאו 5000 שקל על סארמס ותיכוו לא תפסיקו לגעת בזה
קחו סטרואידים או אל תגעו בכלום תישארו טבעיים, חלאס לחפש את "תרופת הפלא" לא תמצאו אותה

יאלה שחררו מהזבל הזה שקוראים לו סארמס, אין ישראלים ראש בקיר אוהבים לחטוף מכות כדי להבין, עד שלא תוציאו 5000 שקל על סארמס ותיכוו לא תפסיקו לגעת בזה
קחו סטרואידים או אל תגעו בכלום תישארו טבעיים, חלאס לחפש את "תרופת הפלא" לא תמצאו אותה
ניסית חברה אמינה או שאתה סתם אנטי כמו כל החבר'ה מהקהילה ? ככה זה גם פחות או יותר בחול.

יכול להגיד על זה כמה דברים

1. לא יודע איך אפשר להוציא על זה 5000 ש"ח... סביב 150 דולר מספיק לחודשיים וליותר מחומר אחד.
2. ברור שאם תקנה משהו מזויף - לא תקבל תוצאות. זה רלוונטי לכל חומר.
3. חודשיים על LGD = עוד 50 קילו בבנץ' ובערך 10 קילו משקל גוף (נכון שבמקרה הטוב זה 6 נקי, אבל גם 4 קילו נקי בחודשיים זה ממש לא משהו לזלזל בו).
4. MK677 - למי שיש בעיות תיאבון - זה פותר אותן ב - 200%. כנ"ל לגבי בעיות שינה. כנ"ל לגבי בעיות במפרקים (זה לא יחליף ניתוח למי שצריך אבל בהחלט אוגר נוזלים, בעיקר במפרקים שזה טוב).
5. חומרים כמו GW (קארדרין) - אין לך (למיטב ידיעתי) שום חומר סטרואידי שנותן את אותה התוצאה. מישהו בפורום השווה את זה לריאה שלישית... אהבתי מאוד. שאפו (סליחה שלא זוכר מי רשם).

נכון ש 4 ו-5 זה לא סארמס, אבל אני מניח שמי שאנטי, כולל גם את החומרים האלה. בכל מקרה, סטרואידים זה לא. ואין תחליף סטרואידי - ולגבי 4 - אל תגיד הורמון גדילה, כי זה ממש ממש ממש ועוד פעם ממש - לא אותו סדר גודל של מחיר. אולי לא נותן אותו דבר בדיוק כמו GH, אבל יחס עלות תועלת - אקספוננציאלי לטובת ה MK.

ולגבי הסארמס:

קודם כל, מי שמוציא על זה 5,000 ש"ח פראייר או ממש לא יודע מה הוא עושה. במקרה כזה, יש סיכוי לא רע, שדוחפים לו חומר אחר, או אפילו שום חומר, כי פראיירים לא מתים... הם רק קונים ב 5,000 ש"ח משהו שאפשר להזמין בעשירית מחיר...

אני לא מכיר אף אתר בעולם, שהמחיר שם אפילו מתקרב למספרים האלה (אלא אם כן בא לך לקנות את זה מיליגרם מליגרם, מחברות כימיה כמו סיגמא...)

אבל - זה ממש לא יהיה נכון להגיד שזה תרופת פלא, או שהכל טוב. לחלק מהם יש תופעות לוואי לא רחוקות מסטרואידים - לחלק ממש פחות. והכי חשוב - אין לרפואה ניסיון ומחקרים כמו שיש לגבי סטרואידים, לטוב ולרע. ככה שמי שלוקח סארמס, לוקח סיכון - אבל מה - גם מי שלוקח סטרואידים. לגבי רוב החומרים, יש ניסיון של כמה שנים טובות, של מאות אלפים שניסו על עצמם - וגם אם לא מדובר במחקר מסודר, אין איזה דיווח מטורף על תופעות לוואי.

ודבר לפני אחרון - יש סיכוי לא רע, שלפחות חלק מהסארמס, הם ה"סטרואידים של העתיד". פשוט מדובר בחומרים חדשים, שעוד לא סיימו את שלב המחקר. למיטב ידיעתי, LGD ממשיך במחקר קליני שלב 2.

וממש אחרון - אם החומרים האלה לא היו נותנים דחיפה מאסיבית קדימה - למה לדעתך כל ארגוני הספורט בעולם פחות או יותר, פסלו אותם לשימוש ביחד עם הסטרואידים? בטח לא בגלל שהם רוצים לשמור על ישראלים שלא ייכוו ב 5,000 ש"ח...

וסתם מעניין אותי - לגבי החברה שמוציאים 5,000 ש"ח על סארמס - כמה הם מוציאים על סייקל? רבע מיליון?🤪

ועוד משהו ממש לא קשור - כשכל העניין רק התחיל כאן (לפני 30 שנה בערך), לפחות חצי מבתי המרקחת בארץ היו מוכרים לך מה שאתה רוצה, בלי לבדוק מרשם (אנדרוקסון, דקה). שלם וקח. כמה לא הערכנו את זה בזמנו. עוד התלוננו שהקופה לא משתתפת.... 🤣

מקווה שהאיסור על סארמס בסין, לא יהפוך את הסארמס למשהו שאי אפשר להשיג, או שמיוצר במעבדות שכונתיות - ונתגעגע לתקופה שהיה פשוט אפשר להזמין מחו"ל במחיר סביר ובאיכות טובה (בדר"כ).

אני פשוט מחזיק את כל המפעלים שמייצרים את זה בסין, ככה שיש לי אינטרס למכור כאן סיפורי סבתא...

אבל נכניס קצת קונטקסט -

זה לא בדיוק עליה מ - 200 ל - 250... יותר כמו עליה מ - 60 ל - 110...

רוצה קונטקסט מלא?

חזרה לאימונים אחרי עשרות שנים שלא. בעבר הרחוק מאוד - PR1 מעל 200.

אחרי בערך חודשיים של חזרה לחדר כושר - אחרי מחקר קצר מאוד - הוספה של LGD...

ברור שזה לא נכון/חכם. הקטע של המחקר הקצר מאוד - אולי זה בגלל שפעם קודמת (לפני יותר מ - 20 שנה) לא היה כל כך מה ואיך לחקור. מי שמספיק מבוגר, זוכר שהייתה תקופה בלי אינטרנט/פורומים...

ברור שגם ככה, NEWBIE GAINS + MUSCLE MEMORY - אני מניח שבלי כלום הייתי מתקרב ל - 80 או 90 תוך חודשיים.

לא חושב שהייתי מגיע ל - 100 או 110.

בכל מקרה, הדרך ל - 200 עוד ארוכה. בפעם הקודמת זה לקח 5 שנים + 2 סייקלים. בפעם הקודמת מדובר בגיל 14 עד 19.

הפעם יותר קרוב לגיל 50...

לא יודע למה לייחס עליה כל כך מהירה. מניח שהתשובה היא ALL OF THE ABOVE.

ומצד המבוגר האחראי - ממש לא ממליץ על SARMS, או על כל דבר אחר.

בטח לא לפני 4 - 5 שנים טבעיות.

מזכיר ששריר מתחזק הרבה יותר מהר ממפרקים/גידים וכיו"ב - והסיכוי לפציעה הרבה יותר גדול.

אחרי הקונטקסט - הנקודה הייתה פשוטה - אי אפשר לזלזל ב SARMS. בתור מישהו שניסה גם וגם (גם אם לפני לא מעט שנים) -

LGD לא שונה מאוד מסייקל. לא בהרגשה ולא בתוצאות. מזכיר חומרים רטובים. הייתי משווה לדקה.

בטח לא "לזרוק 5,000 ש"ח".

בכל מקרה - YMMV.

כרגע בכיוון של לקחת 4 - 6 שבועות הפסקה. מניח שיהיה סיבוב נוסף. אולי LGD + YK ל - 8 שבועות, כשה YK שבועיים כן שבועיים לא.

אמשיך לדווח, אם זה מעניין מישהו. היעד הוא עד סוף השנה (קודם כל לא להיפצע ואח"כ) - 160KG BENCH ועד סוף שנה הבאה 200...

כל זה רק עם SARMS + TRT...

אולי מתישהו יהיה מספיק אומץ להעלות תמונות...

לספר עוד משהו על תרופת הפלא? או שהובן?

.

חבר שאיתי בחדר כושר עלה במשקל גוף מ96 ל114 עם LGD
סוף הסייקל ירד נוזלים במהירות באיזה שבועיים ל106 ..
זה אומר שנשאר עליו 10 קילו שלו 🏋️😅
כמובן זה בן אדם ענק עם מסת שריר מכובדת
106 קילו על 15% שומן

נערך לאחרונה:
יותר מכובד מרוב הסטרואידים המוכרים....
למישהו מנוסה, זה יותר טוב מטוב.

ולגבי MK677 - זה פתרון פלא לאלה שהבעיה שלהם היא לא להוריד משקל אלא להעלות.

מה לעשות אבל חלק מאיתנו לא אוהבים לאכול ומתקשים לעלות במשקל. לא כולם במלחמה לרדת במשקל.

ולמי שלא אוהב לאכול, כשעולים במאסה נהיה עוד יותר קשה, כי פתאום צריך כמה אלפי קלוריות טובות רק לשמור על המשקל...

נכון שבסייקל כמעט לאף אחד אין בעיות תיאבון, אבל בניגוד לסטרואידים (ולרוב הסארמס), MK677 אפשר (להבנתי הצנועה) לקחת רצוף זמן די ארוך.

נכון שזה מחזיק הרבה מים - אבל לא כולם חותרים למראה של BODY BUILDER יום לפני תחרות...

יש כאלה שלא אכפת להם מראה יותר "רטוב"...

ולמי שבעניין POWER LIFTING זה עוד יותר לא משנה...

בקיצור - לא מבין איזה סיבה יש לרדת על הסארמס.... בפרט שלדעתי הרבה יותר קל להשיג והמחירים יותר זולים משמעותית.

ולא - אין לי מושג איך קונים בארץ ואין לי "דילר" מקומי. אבל די פשוט להזמין מחו"ל. לא?
8

אני מאוד אוהב את הlgd, אבל יש גבול לכמה אפשר לשבח אותו. אני עליתי 10 או 15 קילו איתו אולי בבנץ' איתו.

וזה לא יותר טוב או לפחות שווה לסייקל?

לא יודע כמה זמן אתה מתאמן, אבל אצלי לפחות (בעבר הרחוק) אחרי 4 או 5 שנים, לעלות 10 או 15 קילו, היה ממש לא דבר של מה בכך...

כרגע, עליה של 50 קילו, ל"מתחיל" שהיה פעם די מקצועי, נראה לי ממש לא רע.

הבנתי ש RAD עוזר אפילו יותר לכח - למרות שלא כל כך רואים עליה במאסת שריר...

בכל מקרה, זה לדעתי אלטרנטיבה לא פחות טובה לסייקל, ככל הנראה פחות מזיקה ובטח יותר זולה.

לא יודע לגבי הזמנה של סטרואידים אמיתיים מחו"ל - אבל חושש (אם אני טועה, תקנו אותי), שאם זה נעצר במכס, התוצאות עלולות להיות יותר שליליות משמעותית...

לא יודע לגבי הזמנה של סטרואידים אמיתיים מחו"ל - אבל חושש (אם אני טועה, תקנו אותי), שאם זה נעצר במכס, התוצאות עלולות להיות יותר שליליות משמעותית...
אין הבדל...גם הסארמס הם תרופות (נכון..עדיין לא..אבל מי אמר שדיאנבול או ויסטרול הם כן)שאסור לך להזמין ללא אישור ומרשם
וודאי שהתוצאות יכולות להיות מאוד שליליות אם מדובר בכמות מסחרית וגם אם לא, אם ימצאו יחרימו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית