הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לכבוד יום ההולדת של לסוקוב.

מצב
השרשור נעול

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1

נולד ב 1988 6 למאי היום הוא בן 22

12325_116806928338320_112197712132575_214624_80415  63_n.jpg
🎉🎊🎈

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
עם מנה כזו על השולחן...מי לא היה מחייך ככה =]

נראה כמו מאט דיימון מוגדל בשקל תשעים.

הוא בן 22 והוא נראה ככה? הוא הולך להיות אחד המפחידים איזו גופה אני מת להיות רבע ממנו

שוב פעם לדבר כזה אין בעיה להגיע זה לא משהו מפחיד כי לפי דעתי הוא התחיל להשתמש בחומרים מאז גיל16 ובכמויות לא קטנות

נערך לאחרונה:
שוב פעם לדבר כזה אין בעיה להגיע זה לא משהו מפחיד כי לפי דעתי הוא התחיל להשתמש בחומרים מאז גיל16 ובכמויות לא קטנות

אם אין בעיה להגיע אז למה לא רואים הרבה כמותו?

יש סיכוי שלרמת הטפשות שהפגנת יותר קשה אפילו להגיע...

וגם החתימה שלך באנגלית לא נכונה (איות/תחביר)

יש סיכוי שלרמת הטפשות שהפגנת יותר קשה אפילו להגיע...

וגם החתימה שלך באנגלית לא נכונה (איות/תחביר)

כן אז תסביר לי אתה מה קורה איתו שהוא רק ב22 והוא כזה מנופח מזה ניראה לך טבעי אם כן סימן שאתה לא מבין שום דבר וגם אני בכלל לא אהבתי את הגנטיקה שלו כי אין לו בכלל צורה לשריר משהו מגעיל פרופורציות אין וגם לא אסטתי יש לי הסבר לגודל שלו: התחיל לקחת סטרואידים מגיל 16-18 ובכמויות ענקיות

אתה חושב שאין BB כיום שהתחילו לקחת סטרואידים בגילאיים 16~18 ובמנות גדולות ?
עמרי יודע שלוסקוב משתמש, הוא לא אמר שהוא לא משתמש.

העיניין הוא כזה, בפשטות:
סטרואידים בלבד לא עושים אותך גדול, נקודה.

אתה חושב שאין BB כיום שהתחילו לקחת סטרואידים בגילאיים 16~18 ובמנות גדולות ?
עמרי יודע שלוסקוב משתמש, הוא לא אמר שהוא לא משתמש.

העיניין הוא כזה, בפשטות:
סטרואידים בלבד לא עושים אותך גדול, נקודה.
פשוט אני לא מבין את האנשים האלו שאומרים שהוא ענק למרות שזה נכון
בכמויות כאלו שהוא משתמש בהם גם בן אדם נורקס יגדל לדבר כזה
חוצמזה תאמין לי שמתי שאתה משתמש בסטרואידים הגוף מכל דבר יוצר שריר לא משנה מה תוכל וכמה
וכמובן צריך להתאמן שזה ברור

כן אז תסביר לי אתה מה קורה איתו שהוא רק ב22 והוא כזה מנופח מזה ניראה לך טבעי אם כן סימן שאתה לא מבין שום דבר וגם אני בכלל לא אהבתי את הגנטיקה שלו כי אין לו בכלל צורה לשריר משהו מגעיל פרופורציות אין וגם לא אסטתי יש לי הסבר לגודל שלו: התחיל לקחת סטרואידים מגיל 16-18 ובכמויות ענקיות

שמעת פעם על סימני פיסוק?

אף אחד לא טען שהוא טבעי, אבל מכאן ועד לייחוס המראה שלו כתרומה בלעדית של תוספים כימיים הדרך ארוכה. אלא אם אתה יכול להוכיח דברייך, הייתי מציע שלא תצהיר נחרצות על מה שאתה לא יודע.

מאוד קל לומר דברים כאלה על פיתוח הגוף, בעוד שצריכת כימיקלים היא תופעה רווחת בכל ענפי הספורט.

חוצמזה תאמין לי שמתי שאתה משתמש בסטרואידים הגוף מכל דבר יוצר שריר לא משנה מה תוכל וכמה

הפוך, הוא צריך להיתאמן יותר מאשר בן אדם טבעי+צריך לאכול יותר הרבה

מה יש לא להבין? הוא נראה ענק, ואתה אפילו מסכים עם זה.

שוב, אין לך מושג מה הוא צורך, ואיך הוא מתאמן. ובהתאם אתה מפזר הצהרה שגוייה וחסרת בסיס. האוכל או הכימיקלים שאתה תצרוך לא יגרמו לך לגדול, אלא אם אתה שואף להיות הר של מסה לא מוגדרת על שתי רגליים.

אם כל הכבוד אני בעד כל הסמים בספורט של בודי בילדרים וכיום אין דבר כזה בודי בילדר שלא השתמש בסטרואידים .
אני בתור מישהו שהולך להתחרות אולי עוד מעט אין לי בעיה נגד זה פשוט אני רוצה להוציא את האנשים מהזיות שכל זה טבעי

אף אחד כאן לא טען שהוא טבעי

אם כל הכבוד אני בעד כל הסמים בספורט של בודי בילדרים וכיום אין דבר כזה בודי בילדר שלא השתמש בסטרואידים .
אני בתור מישהו שהולך להתחרות אולי עוד מעט אין לי בעיה נגד זה פשוט אני רוצה להוציא את האנשים מהזיות שכל זה טבעי

כיום כמעט ואין מתחרה בתחום הדורש מסה וכח (כולל מרימי משקלות) שלא משתמש בכימיקלים. אתה לא ממש מחדש. 😃

אני מתנצל על זה שאני מקפיץ אשכול ישן יחסית אבל אני מוכרח להגיב (הרבה זמן לא הגבתי ולכן האורך)...

כמה שזה נחמד מצדך להאיר את עיננו. ובנימה יותר רצינית, על אילו אנשים אתה מדבר? כי זה שאתה חושב שאנחנו, חברי הפורום טיפשים ברמה שנחשוב שהבחור טבעי... גורם לך להיראות די טיפש, כמו עוד מספר הודעות מעת Androxon שבהן נתקלתי. אני לא נגדך, האמת שאותי הנוכחות של גולשים כמוך די מבדרת, אני פשוט לא חושב שאתה נהנה מזה שעושים ממך צחוק, שזאת תגובה די טבעית מאנשים שרואים אדם שמגיע לפורום ומתנהג כאילו חברי הפורום בורים ברמה בלתי נתפסת. מה שאני אומר זה שכדאי בשבילך שתשנה את הגישה, או שתמשיך לבדר אותי ואת שאר האנשים שנהינים מהקרקס.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית