עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שוב פעם לדבר כזה אין בעיה להגיע זה לא משהו מפחיד כי לפי דעתי הוא התחיל להשתמש בחומרים מאז גיל16 ובכמויות לא קטנות
שוב פעם לדבר כזה אין בעיה להגיע זה לא משהו מפחיד כי לפי דעתי הוא התחיל להשתמש בחומרים מאז גיל16 ובכמויות לא קטנות
יש סיכוי שלרמת הטפשות שהפגנת יותר קשה אפילו להגיע...
וגם החתימה שלך באנגלית לא נכונה (איות/תחביר)
פשוט אני לא מבין את האנשים האלו שאומרים שהוא ענק למרות שזה נכוןאתה חושב שאין BB כיום שהתחילו לקחת סטרואידים בגילאיים 16~18 ובמנות גדולות ?
עמרי יודע שלוסקוב משתמש, הוא לא אמר שהוא לא משתמש.
העיניין הוא כזה, בפשטות:
סטרואידים בלבד לא עושים אותך גדול, נקודה.
כן אז תסביר לי אתה מה קורה איתו שהוא רק ב22 והוא כזה מנופח מזה ניראה לך טבעי אם כן סימן שאתה לא מבין שום דבר וגם אני בכלל לא אהבתי את הגנטיקה שלו כי אין לו בכלל צורה לשריר משהו מגעיל פרופורציות אין וגם לא אסטתי יש לי הסבר לגודל שלו: התחיל לקחת סטרואידים מגיל 16-18 ובכמויות ענקיות
פשוט אני לא מבין את האנשים האלו שאומרים שהוא ענק למרות שזה נכון
בכמויות כאלו שהוא משתמש בהם גם בן אדם נורקס יגדל לדבר כזה
חוצמזה תאמין לי שמתי שאתה משתמש בסטרואידים הגוף מכל דבר יוצר שריר לא משנה מה תוכל וכמה
וכמובן צריך להתאמן שזה ברור
פשוט אני לא מבין את האנשים האלו שאומרים שהוא ענק למרות שזה נכון
בכמויות כאלו שהוא משתמש בהם גם בן אדם נורקס יגדל לדבר כזה
חוצמזה תאמין לי שמתי שאתה משתמש בסטרואידים הגוף מכל דבר יוצר שריר לא משנה מה תוכל וכמה
וכמובן צריך להתאמן שזה ברור
אם כל הכבוד אני בעד כל הסמים בספורט של בודי בילדרים וכיום אין דבר כזה בודי בילדר שלא השתמש בסטרואידים .
אני בתור מישהו שהולך להתחרות אולי עוד מעט אין לי בעיה נגד זה פשוט אני רוצה להוציא את האנשים מהזיות שכל זה טבעי
אם כל הכבוד אני בעד כל הסמים בספורט של בודי בילדרים וכיום אין דבר כזה בודי בילדר שלא השתמש בסטרואידים .
אני בתור מישהו שהולך להתחרות אולי עוד מעט אין לי בעיה נגד זה פשוט אני רוצה להוציא את האנשים מהזיות שכל זה טבעי