הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמות פחממות בחיטוב

• פותח/ת השרשור חיי
  • פורסם בתאריך

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
אני כרגע בחיטוב אחרי שלוש וחצי שבועות, החיטוב מתקדם די טוב, אני על פחממה של בערך 180 גרם אני יכול לרדת ל 150 ולהישאר על אותם קלוריות לעשות את זה ? אם הקלוריות אותו דבר והפחממה יותר נמוכה זה יכול לתרום לחיטוב ?

• פותח/ת השרשור
אז בנאדם יכול לעשות חיטוב גם עם פחממה גבוהה? הורדת פחממה לא תורמת לחיטוב?
כי יש אנשים שבזמן החיטוב מורידים פחממה ומעלים קצת חלבון ושומן (בשביל להגיע לאותם קלוריות ) אבל השאלה אם זה תורם?

אז בנאדם יכול לעשות חיטוב גם עם פחממה גבוהה? הורדת פחממה לא תורמת לחיטוב?
כי יש אנשים שבזמן החיטוב מורידים פחממה ומעלים קצת חלבון ושומן (בשביל להגיע לאותם קלוריות ) אבל השאלה אם זה תורם?
זה יכול לתרום רק לדברים קטנים, כמו אולי מראה יבש יותר (לא פרקטי אלא אם אתה כבר על אחוז שומן נמוך וכמות הפחמימה באמת נמוכה ולא רק יחסית), ולרמות הרעב, כי חלבון משביע יותר מפחמימה.
חוץ מזה אין שום יתרונות נוספים

לא ממש, אפשר להתחטב גם עם 300 פחמימה, הכל תלוי בחילוף חומרים שלך וכמה אתה פעיל.
אם אתה מתקדם טוב ויורד בין 0.5-1 אחוז מהמשקל גוף בשבוע תמשיך ככה לא צריך להוריד.
אם הגעת לתקיעה אתה יכול גם להוסיף קצת אירובי בסוף אימון במכון או להעלות את כמות הצעדים היומיומית.

וכמות הפחמימה באמת נמוכה ולא רק יחסית),
למה בעצם לא יחסית?
לדוגמה במסה לא יהיה הבדל בצבירת נוזלים בין 250 גרם פחמימה ל350 גרם ל500 גרם?

כאילו יש גבול מסויים של פחמימות שמעליו כבר לא תיהיה צריכת נוזלים מוגברת?

למה בעצם לא יחסית?
לדוגמה במסה לא יהיה הבדל בצבירת נוזלים בין 250 גרם פחמימה ל350 גרם ל500 גרם?

כאילו יש גבול מסויים של פחמימות שמעליו כבר לא תיהיה צריכת נוזלים מוגברת?
זה לא יהיה משמעותי.
ההבדל ניתן לראות אותו בעיקר בין כמויות נמוכות נמוכות מאוד לבינוניות והלאה, כי הנמוכות מגבילות את כמות הפחמימה האגורה בגוף, אבל ברגע שהיא לא מוגבלת, ההבדלים הם מינוריים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית