הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי SARMS

• פותח/ת השרשור joe456
  • פורסם בתאריך

joe456

משתמש מתחיל
120
95
נק' מוניטין:
237
120
95
מתנצל מראש אם זה לא מתאים לפורום - ואבין אם יימחק, למרות שלדעתי אין בעיה ממש עם השאלה.

להבנתי לא אמורה להיות בעיה עם כמות קטנה לצרכי מחקר.

הזמנה שנשלחה בפדקס נעצרה במכס. התקשרו מפדקס להודיע שצריך למלא הצהרה ושאלו אותי אם מדובר בתרופה או תוסף מזון, שישלחו את הטופס המתאים.

בפעמים הקודמות שנשלח מחו"ל (גם בפדקס וגם בדואר), ראיתי שהשולח סיווג כחומרי מעבדה.

פעמים קודמות לא הייתה בעיה ופשוט עבר (גם בדואר, גם בפדקס).

המשלוח הוא מארה"ב (גם כן, כמו בעבר).

מישהו יודע מה עדיף למלא? תרופה? תוסף מזון? חומרי מעבדה?

מדובר ב YK-LGD-GW.... כמות קטנה מאוד. נוזל 1 מכל סוג.

מה דעתכם?

חוסר מזל סך הכל, תמיד יש סיכוי שיקרה פשוט את החבילה שלך החליטו לבדוק. תמלא חומרי מעבדה תגיד שזה לצורך מחקרי

• פותח/ת השרשור
ואז אמור לעבור?
לא יודע למה פדקס החליטו לשאול אם זה תוסף מזון או תרופה... השולח ממלא בטפסים סיווג של חומרי מעבדה.
יש 2 חבילות. אחת אפילו עדיין לא בארץ ושלחו לגבי שתיהן...

דבר איתם על לחתום מרחוק חבל לנסוע עד אליהם .
וכן מה שתמלא הכל בסדר .
העיקר שזה לא מסחרי .

• פותח/ת השרשור
לא ביקשו לסוע אליהם. שלחו מייל. שלחתי בחזרה שזה בכלל חומרי מעבדה.

נראה מה יהיה ביום ראשון. אעדכן...

תודה לכולם על התגובות.

עשית פרוטוקול של שבועיים?
אני מניח שאם קיבלת את החומר לפני שלושה שבועות כמה זמן כבר יכולת להריץ אותו?

• פותח/ת השרשור
זה בעיקר לשימוש בעתיד... (הזמנה שהשלימה את ה - LGD שהחזיק חצי מהזמן המתוכנן - וה REFIL הגיע באיחור ככה שבערך שבוע מיקס, חודש וחצי LGD + MK וחודש סלט מטורף שאפילו אני מעדיף לא להעלות כאן את רכיביו ואז אחרי שחזר למלאי - בערך עוד שבועיים שוב LGDׂ).

בהתחלה מסקרנות הוזמנו כמה דברים שנראו מבטיחים. אחרי שהגיע ומצאתי מה יותר מתאים, אז לא היה מזה במלאי - מה עושים - מזמינים ממה שיש ומשלימים פחות או יותר אוסף. רק אחרי איזה חודש, חזר למלאי LGD אז הוזמן וזה מה שבערך הרכיב את הסייקל הגאוני הזה. ובגאוני אני מתכוון ממש ממש מטומטם.

בכל מקרה - התוצאות יפות. תופעות הלוואי - נגיד מעניינות.

יצא שנהיה המון ניסיון בהשפעה של כמעט כל דבר לכמה ימים - ו LGD + MK ניסיון קצת יותר מסודר.

עכשיו צריך רק להתאפק 4 - 6 שבועות כדי לתת לגוף להתאושש.

מקווה להחזיק מעמד. לא ממש מאסטר בדחיית סיפוקים.

ואגב = העצה הזאת של לא להתחיל לפני שיש לך את כל מה שתצטרך עד הסוף - אחלה עצה.

לומדים כל יום משהו חדש.

זה בעיקר לשימוש בעתיד... (הזמנה שהשלימה את ה - LGD שהחזיק חצי מהזמן המתוכנן - וה REFIL הגיע באיחור ככה שבערך שבוע מיקס, חודש וחצי LGD + MK וחודש סלט מטורף שאפילו אני מעדיף לא להעלות כאן את רכיביו ואז אחרי שחזר למלאי - בערך עוד שבועיים שוב LGDׂ).

בהתחלה מסקרנות הוזמנו כמה דברים שנראו מבטיחים. אחרי שהגיע ומצאתי מה יותר מתאים, אז לא היה מזה במלאי - מה עושים - מזמינים ממה שיש ומשלימים פחות או יותר אוסף. רק אחרי איזה חודש, חזר למלאי LGD אז הוזמן וזה מה שבערך הרכיב את הסייקל הגאוני הזה. ובגאוני אני מתכוון ממש ממש מטומטם.

בכל מקרה - התוצאות יפות. תופעות הלוואי - נגיד מעניינות.

יצא שנהיה המון ניסיון בהשפעה של כמעט כל דבר לכמה ימים - ו LGD + MK ניסיון קצת יותר מסודר.

עכשיו צריך רק להתאפק 4 - 6 שבועות כדי לתת לגוף להתאושש.

מקווה להחזיק מעמד. לא ממש מאסטר בדחיית סיפוקים.

ואגב = העצה הזאת של לא להתחיל לפני שיש לך את כל מה שתצטרך עד הסוף - אחלה עצה.

לומדים כל יום משהו חדש.
אז קיבלת אותם בסוף מאוחר ולא הספקת להשתמש בסייקל הזה?

• פותח/ת השרשור
היה לי לחודש וחצי. אח"כ חודש היו דברים אחרים. ואז הגיע שוב - והספיק לעוד שבועיים (לשבועיים לא כי נגמר - אלא כי זה סגר סה"כ 3 חודשים ולהמשיך בלי הפסקה נראה מוגזם אפילו בשבילי)... מדברים על LGD כמובן. בחודש שבאמצע בעיקר אוסטרין, קצת ראד ממקור מפוקפק וכיו"ב.

כמו שאמרתי - זה מאוד חדש לי. לא סופר מה שהיה לפני 30 שנה מה גם שסראמס זה לא משהו שידעתי שקיים עד לא מזמן.

אז אחרי קצת לימוד (ברור - לא מספיק, זה אף פעם לא מספיק) אמרתי נבחר חברה שנראית אמינה. נזמין - ונראה מה קורה. חוץ מזה נבדוק עם חברה שנראית פחות אמינה. הגיע מה שהגיע - והתחיל הסייקל. כמובן שבשביל לבדוק מה זה שווה (ספציפית של החברה ובכלל) הזמנה ראשונה הייתה 1 מכל סוג מכמה סוגים (עזוב איזה - חלק ממש בושה וחלק ברור שהבנת).

יצא שהשילוב של 677 + 4033 אשכרה עבד ועל זה רצתי. כמובן שהיה מספיק רק לחודש וקצת. אז שאמרתי נזמין עוד - היה מה 677 ועוד כמה דברים אבל 4033 לא היה במלאי. 677 הגיע בזמן ככה שהיה רצוף. 4033 חזר למלאי אלא שמשום מה לא שלחו. עיכבו מלא זמן ואז שלחו כפול...

כשזה כבר הגיע - זה היה בערך חודש אחרי שה 4033 נגמר (אבל היה נגיד אוסטרין) ובערך חודשיים וחצי אחרי היום הראשון לניסוי...

אז אמרתי נמשיך עוד שבועיים בחזרה עם 4033 - כי 3 חודשים זה בטח מספר קסם...

בקיצור - 677 3 חודשים רצוף. תוך כדי 4033 ופה ושם אוסטרין - חודש וחצי. עוד חודש בעיקר ראד ואוסטרין (תוך כדי 677) ועוד שבועיים 4033 - הכל תוך כדי 677. אחלה סלט. יעיל - זה פגז. אם זה יוצא גם בריא - אני רושם על זה פטנט, או לפחות זכויות יוצרים.

ברור לי שלמי שמנוסה יש הרבה מה להגיד על הסייקל הזה - ולא בדיוק שבחים.

עכשיו נראה בבדיקות דם איזה בדיוק קסם היה פה.

שוב - לגבי התוצאות - מבסוט עד הגג.

אבל בגלל שנראה לי מוקדם מידי לבדוק איך נראים החיים בלי כבד - אז עושים הפסקה. ככה זה עובד. לא?

בכל מקרה - בקרוב בדיקות דם. קצת דוחה בעיקר מעצלנות וגם בשביל לתת קצת זמן להתאוששות.

• פותח/ת השרשור
CHEMYO. הם ממש בסדר באיכות (לא שניסיתי המון חברות אחרות - אבל ההשפעה מורגשת ומיד).

עליה במשקל ב - 3 חודשים - מ 75 ל - 90. ברור כשמש שזה לא עליה נקיה. קשה לי להעריך עליה נקיה. לא בדקתי אחוז שומן לפני ואחרי - ואני לא ממש מאמין בבדיקות אחוזי שומן של כל מיני משקלים "חכמים" כמו מה שיש בחדר כושר. מניח שאחרי חודש - חודשיים הפסקה בשימוש תהיה ירידה במשקל (הנטיה הטבעית אצלי זה לרדת במשקל). נראה לי שאחרי הירידה יהיה יותר קל להעריך מה הייתה העליה הנקיה. אם חצי זה מאסה נקיה - זה יותר טוב מטוב... זה אומר בערך 2.5 קילו בחודש. אני לוקח בחשבון שבגלל העבר שלי (רשמתי בהמשך) - גם בלי תוספות, הייתי מעלה בערך קילו - אולי קילו וחצי מאסה נקייה לחודש.

עוד לגבי העליה במשקל - עד התחלת הסייקל - אירובי פעמיים בשבוע (כדורסל) - שנפסק לגמרי בגלל הקורונה (חזר ממש לקראת הסוף). מניח שזה פלוס 677 פלוס המשמעת של לאכול יותר כדי לא "לבזבז" את הסייקל - עשו את העבודה.

ליבידו במהלך השימוש - פירמידה - עלה בהתחלה, אחרי חודש וחצי חודשיים התחיל לרדת. בשלב מסוים הגיע לחוסר עניין מוחלט. עכשיו עולה בחזרה - ואחרי ההפסקה די התיישר למצב הרגיל.

מזכיר שברקע TRT.

משקלי עבודה - כמו שאמרתי הניסוי התחיל אחרי המון המון שנים בלי אימונים. נכון שבאיזור גיל 20 הייתי לוחץ בבנץ' 200 קילו פלוס - אבל זה היה כששקלתי סביב 105 קילו. לא 75....

המשקלים ההתחלתיים היו משהו בין כלום לבין פדיחה לכתוב. בנץ' - בקושי 50 קילו ללא הרבה חזרות. לקראת הסוף - ביום טוב 6 עד 8 חזרות על 90.
ברור לי שזה לא רק החומרים אלא קצת זיכרון של הגוף - בכל זאת פעם ידע ללחוץ 200 קילו. כרגע באימונים ההפסקה - לא מנסה לשבור שיאים.
מעדיף לתת למפרקים לצמצם את הפער שנפתח ביניהם לבין השרירים. לא מחפש פציעה - בטח לא בגילי.

אגב לגבי ה - 677 - בעיות ברכיים (לא פציעה - סתם גנטיקה דפוקה) בזמן השימוש כמעט נעלמו. בהפסקה - חוזרות כמו קודם (אולי קצת יותר טוב - אבל בטח לא כמו תוך כדי ה 677).

מעבר לבנץ' - יש לציין, שרוב שלושת החודשים היו בתקופת הקורונה. חדרי הכושר נסגרו - אז הרוב נעשה בבית עם משקולות שהצלחתי לקנות ובנץ'.
בגלל זה - לגבי יתר התרגילים קצת קשה לי למדוד - זה עבודה אחרת בבית עם משקולות הישרדות וציוד סופר בסיסי - לבין עכשיו בחדר כושר.

מבחינת השייפ - ברור שאחוזי שומן עלו. ממה שאומרת האישה - ב - 75 קילו אמרה שהייתי נראה חולה. ב - 90 היא מאוד מאוד אוהבת איך שזה נראה.

לדעתי כבר ירדתי איזה 2 קילו מההפסקה - אבל קשה לדעת. סטיות של קילו עד 3 ממילא קורות במהלך היום, תלוי מתי נשקלים ואיך היה סדר הארוחות וכמה נוזלים נכנסו. תוך שבוע שבועיים מאמין שהמשקל ירד לבערך 85 ומשם אנסה מאוד לא לרדת. הרצון זה להיכנס לסבב הבא - במשקל התחלתי של 85.

בסופו של דבר, נראה לי שאעלה תמונה ותגידו אתם.

דווקא התוצאות הטובות - עושות ים חשק להמשיך לעוד סיבוב - ועכשיו. בינתיים עומד בפיתוי ומתכוון לעצור לפחות עד לתוצאות בדיקות דם ולפחות 6 שבועות הפסקה.

לגבי YK - כן ולא. הגיע באחת ההזמנות. ניסיתי בדיוק פעמיים (לקראת סוף הסייקל) - וביחד עם LGD - חוץ מזה שהטעם גיהינום - לא יודע מה להגיד על זה... האמת שקניתי מסקרנות - לכאורה אחד הדברים היותר חזקים - אבל ממש אין מידע משמעותי/מדעי. ממה שהבנתי בקושי על עכברים ניסו את זה.

החלטתי ש YK זה לא לסיבוב הבא - אולי לעוד שנה... אלא אם פתאום יצא מחקר חדש, שיראה שזה יחסית בטוח...

זה בערך סיכום הדברים.

כמו שאמרתי - ממש לא עבודה חכמה. אם ייגמר בלי נזק משמעותי מייחס את זה הפעם למזל ולא לשכל. אין ספק שנתן תוצאות. נקווה לגמור בלי נזקים ולהמשיך הלאה.

CHEMYO. הם ממש בסדר באיכות (לא שניסיתי המון חברות אחרות - אבל ההשפעה מורגשת ומיד).

עליה במשקל ב - 3 חודשים - מ 75 ל - 90. ברור כשמש שזה לא עליה נקיה. קשה לי להעריך עליה נקיה. לא בדקתי אחוז שומן לפני ואחרי - ואני לא ממש מאמין בבדיקות אחוזי שומן של כל מיני משקלים "חכמים" כמו מה שיש בחדר כושר. מניח שאחרי חודש - חודשיים הפסקה בשימוש תהיה ירידה במשקל (הנטיה הטבעית אצלי זה לרדת במשקל). נראה לי שאחרי הירידה יהיה יותר קל להעריך מה הייתה העליה הנקיה. אם חצי זה מאסה נקיה - זה יותר טוב מטוב... זה אומר בערך 2.5 קילו בחודש. אני לוקח בחשבון שבגלל העבר שלי (רשמתי בהמשך) - גם בלי תוספות, הייתי מעלה בערך קילו - אולי קילו וחצי מאסה נקייה לחודש.

עוד לגבי העליה במשקל - עד התחלת הסייקל - אירובי פעמיים בשבוע (כדורסל) - שנפסק לגמרי בגלל הקורונה (חזר ממש לקראת הסוף). מניח שזה פלוס 677 פלוס המשמעת של לאכול יותר כדי לא "לבזבז" את הסייקל - עשו את העבודה.

ליבידו במהלך השימוש - פירמידה - עלה בהתחלה, אחרי חודש וחצי חודשיים התחיל לרדת. בשלב מסוים הגיע לחוסר עניין מוחלט. עכשיו עולה בחזרה - ואחרי ההפסקה די התיישר למצב הרגיל.

מזכיר שברקע TRT.

משקלי עבודה - כמו שאמרתי הניסוי התחיל אחרי המון המון שנים בלי אימונים. נכון שבאיזור גיל 20 הייתי לוחץ בבנץ' 200 קילו פלוס - אבל זה היה כששקלתי סביב 105 קילו. לא 75....

המשקלים ההתחלתיים היו משהו בין כלום לבין פדיחה לכתוב. בנץ' - בקושי 50 קילו ללא הרבה חזרות. לקראת הסוף - ביום טוב 6 עד 8 חזרות על 90.
ברור לי שזה לא רק החומרים אלא קצת זיכרון של הגוף - בכל זאת פעם ידע ללחוץ 200 קילו. כרגע באימונים ההפסקה - לא מנסה לשבור שיאים.
מעדיף לתת למפרקים לצמצם את הפער שנפתח ביניהם לבין השרירים. לא מחפש פציעה - בטח לא בגילי.

אגב לגבי ה - 677 - בעיות ברכיים (לא פציעה - סתם גנטיקה דפוקה) בזמן השימוש כמעט נעלמו. בהפסקה - חוזרות כמו קודם (אולי קצת יותר טוב - אבל בטח לא כמו תוך כדי ה 677).

מעבר לבנץ' - יש לציין, שרוב שלושת החודשים היו בתקופת הקורונה. חדרי הכושר נסגרו - אז הרוב נעשה בבית עם משקולות שהצלחתי לקנות ובנץ'.
בגלל זה - לגבי יתר התרגילים קצת קשה לי למדוד - זה עבודה אחרת בבית עם משקולות הישרדות וציוד סופר בסיסי - לבין עכשיו בחדר כושר.

מבחינת השייפ - ברור שאחוזי שומן עלו. ממה שאומרת האישה - ב - 75 קילו אמרה שהייתי נראה חולה. ב - 90 היא מאוד מאוד אוהבת איך שזה נראה.

לדעתי כבר ירדתי איזה 2 קילו מההפסקה - אבל קשה לדעת. סטיות של קילו עד 3 ממילא קורות במהלך היום, תלוי מתי נשקלים ואיך היה סדר הארוחות וכמה נוזלים נכנסו. תוך שבוע שבועיים מאמין שהמשקל ירד לבערך 85 ומשם אנסה מאוד לא לרדת. הרצון זה להיכנס לסבב הבא - במשקל התחלתי של 85.

דווקא התוצאות הטובות - עושות ים חשק להמשיך לעוד סיבוב - ועכשיו. בינתיים עומד בפיתוי ומתכוון לעצור לפחות עד לתוצאות בדיקות דם ולפחות 6 שבועות הפסקה.

לגבי YK - כן ולא. הגיע באחת ההזמנות. ניסיתי בדיוק פעמיים (לקראת סוף הסייקל) - וביחד עם LGD - חוץ מזה שהטעם גיהינום - לא יודע מה להגיד על זה... האמת שקניתי מסקרנות - לכאורה אחד הדברים היותר חזקים - אבל ממש אין מידע משמעותי/מדעי. ממה שהבנתי בקושי על עכברים ניסו את זה.

החלטתי ש YK זה לא לסיבוב הבא - אולי לעוד שנה... אלא אם פתאום יצא מחקר חדש, שיראה שזה יחסית בטוח...

זה בערך סיכום הדברים.

כמו שאמרתי - ממש לא עבודה חכמה. אם ייגמר בלי נזק משמעותי מייחס את זה הפעם למזל ולא לשכל. אין ספק שנתן תוצאות. נקווה לגמור בלי נזקים ולהמשיך הלאה.
מה הכוונה trt? (מניח שאתה קורא ל250mg/wk י"trt")

אם כן..
הייתי מציע שתקרא לזה קרוז או מילה אחרת שתמצא כמתאימה יותר כדי לא לבלבל פה אף אחד..

15 קילו זה עליה יפה מאוד...מצויינת!
אי אפשר להעלות מסה לא מינימלית ללא נוזלים..אם תצליח לשמר שליש מהמשקל הזה ותחדד את השייפ יצאת קינג..זה לא יהיה קל
איך היה הליבידו שלך? הביצועים?(לא במכון:79nb:)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
TRT - אפילו לא 250 מ"ג...

100 מ"ג ליום (אבל ג'ל.... בוא נהיה לארגים ונגיד ש 10% נספג...)

לא יודע איך להשוות לזריקה - אבל המינון לג'ל המינימאלי זה 50 מ"ג ליום והמקסימלי זה 100.

זה ממש לא קרוז. הלוואי...

בכל מקרה ה TRT לא התחיל כל כך מזמן...

ליבידו - אמרתי - עליה ואח"כ ירידה. אחרי הפסקה של בערך שבוע - חוזר לעצמו.

והנה - אזרתי אומץ ויש כמה תמונות. לא הולך לקבל כנראה פרס על צילום. הכי שמאלי - זה ההתחלה. בערך אחרי חודש ומשהו חדר כושר - בלי תוספות.

ולכיוון ימין - משהו כמו אחרי חודש - ואח"כ לקראת הסוף.

לא הולך למר ישראל הקרוב - אבל די סביר ל - 3 חודשים. לא?

סליחה שזה מסובב. לא יודע איך להעלות נכון....

אחרי חודש - הכוונה לחודש אחרי הסארמס - שהתחילו חודש וחצי אחרי חזרה לחדר כושר.

בקיצור בין התמונה השמאלית לזאת שאחריה, בערך חודשיים - שמורכבים משבועיים בלי תוספות וחודש וחצי עם.

מהתמונה הראשונה לאחרונה - זה 3 חודשים וחצי בערך. מהם שבועיים ראשונים בלי סארמס ואח"כ עם.

aaa.jpg aplus7.jpg a30.jpg a1.jpg

TRT - אפילו לא 250 מ"ג...

100 מ"ג ליום (אבל ג'ל.... בוא נהיה לארגים ונגיד ש 10% נספג...)

לא יודע איך להשוות לזריקה - אבל המינון לג'ל המינימאלי זה 50 מ"ג ליום והמקסימלי זה 100.

זה ממש לא קרוז. הלוואי...

בכל מקרה ה TRT לא התחיל כל כך מזמן...

ליבידו - אמרתי - עליה ואח"כ ירידה. אחרי הפסקה של בערך שבוע - חוזר לעצמו.

והנה - אזרתי אומץ ויש כמה תמונות. לא הולך לקבל כנראה פרס על צילום. הכי שמאלי - זה ההתחלה. בערך אחרי חודש ומשהו חדר כושר - בלי תוספות.

ולכיוון ימין - משהו כמו אחרי חודש - ואח"כ לקראת הסוף.

לא הולך למר ישראל הקרוב - אבל די סביר ל - 3 חודשים. לא?

סליחה שזה מסובב. לא יודע איך להעלות נכון....

אחרי חודש - הכוונה לחודש אחרי הסארמס - שהתחילו חודש וחצי אחרי חזרה לחדר כושר.

בקיצור בין התמונה השמאלית לזאת שאחריה, בערך חודשיים - שמורכבים משבועיים בלי תוספות וחודש וחצי עם.

מהתמונה הראשונה לאחרונה - זה 3 חודשים וחצי בערך. מהם שבועיים ראשונים בלי סארמס ואח"כ עם.

צפה בקובץ המצורף 56155 צפה בקובץ המצורף 56156 צפה בקובץ המצורף 56157 צפה בקובץ המצורף 56158
ממש אין מה להשוות בין ג'ל להזרקה...
לגבי התמונות..נראה שזו שאתה לא שזוף היא הראשונה..וזו שאתה מחזיק את הפון בשתי הידיים באזור הטבור היא האחרונה...
ללא ספק השגת תוצאה מרשימה של סייקל מסה..15 קילו לא הולך ברגל
הסארמס נתן לך פה הספק של סייקל סטרואידים(את הג'ל אני לא סופר בעניין זה)
הענין הוא מה לגבי האימפקט בצד של התופעות לוואי..
ואני כמו שאתה מבין עדיין נוטה להאמין שאין חומר שיכול להביא תוצאות של סייקל בלי נזקים של סייקל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה.

מסכים שאין מה להשוות בין ג'ל לזריקה. בכל מקרה מתכנן לעבור לזריקה. הג'ל מציק. אי אפשר לפני השינה. אי אפשר לפני מגע עם הילדים. לא נוח וממש לא נראה לי שעושה טוב לעור.
נכון - הראשונה בערך מפברואר - בצד שמאל. ממש לא שזוף. נראה SKINNY FAT. או סתם רזה.
ומשם זה תוך כדי הסייקל.
ברור לי שלפחות 3 קילו זה נוזלים. מקווה שהיתר בערך שליש שומן ושליש מאסה.
אני מניח לפי העליה במשקלים באימון - שהתווסף לא מעט שריר.
לגבי תופעות לוואי - היה בצקת (לא סוף העולם). בדיקות דם באמצע הראו כולסטרול בשמיים וקצת עליה בתפקודי כבד.
למרבה הבושה - לא רק שלא עשיתי בדיקות דם לפני - לא עשיתי בדיקות דם שנים...
אז לא יודע אם הכולסטרול קשור לסייקל או לגנטיקה ולגיל (יש גנטית כולסטרול).

מקווה לדעת אחרי הבדיקות האחרונות

לגבי תוצאות של סייקל ונזקים של סייקל -

זה אמירה מאוד רחבה.

בוא נסכים על זה -

1. סייקל לא ממש מוסיף בריאות.
2. יש פוטנציאל נזק - אבל יכול להיות נזק קטן וחולף ויכול להיות נזק גדול ותמידי.
3. לאו דווקא יש קשר בין תוצאות הסייקל לנזק. ברור לי שמי שיתחיל להזריק גרם טסט ליום כנראה יצא גבוה בנזק ובתוצאות - אבל אני עדיין מאמין - שאפשר לעשות סייקל טוב, עם תוצאות טובות - בלי המון נזק לטווח ארוך.

עכשיו נשאר חודש חודשיים להוריד קצת שומן (קלי קלות בשבילי), בלי להוריד יותר מידי מאסה (יותר קשה).

בינתיים בדיקות דם - ואם הכל טוב, לחשוב על הסיבוב הבא.

ברור לי שמדובר יהיה ברומן קצר (אם אצליח לשמור על רב התוצאות - ומניח שכן, כי אני רחוק מהפוטנציאל הגנטי) - עוד פעם - או גג פעמיים.

גם בגלל הגיל - וגם בגלל שאין לי שאיפות לחזור ל - 100 קילו אחוז שומן נמוך. מה שמתאים לגיל 20, פחות מתאים לסוף שנות ה - 40...

להגיע תוך שנה שנתיים ל - 90 קילו אחוז שומן נמוך (15% נגיד. אולי 12%. ממש לא חד ספרתי או נמוך סטייל תחרות) - ואז לשמור על זה - נראה לי מספיק לשלב בחיים שאני נמצא בו.

עוד דבר שברור לי - שאם יהיה עוד סייקל - הוא יהיה פחות אגרסיבי. לא מחפש להוסיף עוד 15 קילו. התוצאות עכשיו זה משהו שאני יכול לחיות איתו לא רע. לדעתי חסכתי בערך 9 חודשים. לא?

תודה.

מסכים שאין מה להשוות בין ג'ל לזריקה. בכל מקרה מתכנן לעבור לזריקה. הג'ל מציק. אי אפשר לפני השינה. אי אפשר לפני מגע עם הילדים. לא נוח וממש לא נראה לי שעושה טוב לעור.
נכון - הראשונה בערך מפברואר - בצד שמאל. ממש לא שזוף. נראה SKINNY FAT. או סתם רזה.
ומשם זה תוך כדי הסייקל.
ברור לי שלפחות 3 קילו זה נוזלים. מקווה שהיתר בערך שליש שומן ושליש מאסה.
אני מניח לפי העליה במשקלים באימון - שהתווסף לא מעט שריר.
לגבי תופעות לוואי - היה בצקת (לא סוף העולם). בדיקות דם באמצע הראו כולסטרול בשמיים וקצת עליה בתפקודי כבד.
למרבה הבושה - לא רק שלא עשיתי בדיקות דם לפני - לא עשיתי בדיקות דם שנים...
אז לא יודע אם הכולסטרול קשור לסייקל או לגנטיקה ולגיל (יש גנטית כולסטרול).

מקווה לדעת אחרי הבדיקות האחרונות

לגבי תוצאות של סייקל ונזקים של סייקל -

זה אמירה מאוד רחבה.

בוא נסכים על זה -

1. סייקל לא ממש מוסיף בריאות.
2. יש פוטנציאל נזק - אבל יכול להיות נזק קטן וחולף ויכול להיות נזק גדול ותמידי.
3. לאו דווקא יש קשר בין תוצאות הסייקל לנזק. ברור לי שמי שיתחיל להזריק גרם טסט ליום כנראה יצא גבוה בנזק ובתוצאות - אבל אני עדיין מאמין - שאפשר לעשות סייקל טוב, עם תוצאות טובות - בלי המון נזק לטווח ארוך.

עכשיו נשאר חודש חודשיים להוריד קצת שומן (קלי קלות בשבילי), בלי להוריד יותר מידי מאסה (יותר קשה).

בינתיים בדיקות דם - ואם הכל טוב, לחשוב על הסיבוב הבא.

ברור לי שמדובר יהיה ברומן קצר (אם אצליח לשמור על רב התוצאות - ומניח שכן, כי אני רחוק מהפוטנציאל הגנטי) - עוד פעם - או גג פעמיים.

גם בגלל הגיל - וגם בגלל שאין לי שאיפות לחזור ל - 100 קילו אחוז שומן נמוך. מה שמתאים לגיל 20, פחות מתאים לסוף שנות ה - 40...

להגיע תוך שנה שנתיים ל - 90 קילו אחוז שומן נמוך (15% נגיד. אולי 12%. ממש לא חד ספרתי או נמוך סטייל תחרות) - ואז לשמור על זה - נראה לי מספיק לשלב בחיים שאני נמצא בו.

עוד דבר שברור לי - שאם יהיה עוד סייקל - הוא יהיה פחות אגרסיבי. לא מחפש להוסיף עוד 15 קילו. התוצאות עכשיו זה משהו שאני יכול לחיות איתו לא רע. לדעתי חסכתי בערך 9 חודשים. לא?
אני פשוט תוהה למה לעשות שימוש בsarms ולא בסטרואידים כל עוד לא הוכח שאכן אין מה להשוות בינהם בהתעסקות עם הציר ובתופעות הלוואי הנלוות לכך..בפרט שבסטרואידים אתה יודע פחות או יותר מה תקבל לטוב ולרע ובsarms אתה שפן נסיונות...
אבל שאפו על האומץ
בסטרואידים אגב כשאתה לוקח אוראלי אתה יודע איזה אוראלי רעיל לכבד ברמה x ואיזה אוראלי ברמה y ובאיזה מינונים...
מי מבטיח לך מה מידת הרעילות של הנוזל שהזלפת מידי יום..

ולגבי הבדיחה שזרקת..
לא רוצה לחשוב מה יקרה למי שיתן 1gram ליום..טסט

נערך לאחרונה:

מזכיר שברקע TRT.

זה בערך סיכום הדברים.

הזמנתי עכשיו מהאתר של החברה שהמלצת yk11 ו s23 נעדכן...מקווה שהחברה טובה, לפי reddit הם לגיטימיים דרך סיינס הזמנתי בעבר את ה lgd וה rad וההשפעה הייתה מורגשת (עכשיו פשוט עשו לי בעיות עם ההזמנה)

הזמנתי עכשיו מהאתר של החברה שהמלצת yk11 ו s23 נעדכן...מקווה שהחברה טובה, לפי reddit הם לגיטימיים דרך סיינס הזמנתי בעבר את ה lgd וה rad וההשפעה הייתה מורגשת (עכשיו פשוט עשו לי בעיות עם ההזמנה)
נכנסתי מהסקרנות
הם אמנם יקרים יותר מ sciencebio אבל בקבוקון שלהם אתה מקבל 500mg ולא 300mg
לא נראה לי שהשימוש יהיה לך נוח כמו בבקבוקון של science.. הם אומנם מצרפים מה שמכנים (dropper) מזלף אבל הוא נראה יותר מידי כמו מזרק ופחות מידי כמו מזלף

• פותח/ת השרשור
החומרים שלהם לגיטימיים. ראיתי שיש להם עכשיו אופציה לקנות בנפרד אבקה ואת החומר של התמיסה (לחלק מהדברים). חשבון פשוט מראה ששני בקבוקי PEG (החומר שמערבבים איתו) וגרם אבקה, נותן לך כפול במחיר של פחות מיחידה. זה לא רלוונטי לחומרים שהזמנת - אבל כן לאחרים שיש באבקות.

נראה לי לא מסובך לחלק ל - 2. אחרת אבקות זה סיוט. לך תמדוד 5 או 10 או 20 מ"ג ממשהו. משקלים שעולים פחות מ - 1000 ש"ח ממש לא יעשו עבודה מדויקת. אבל לחלק כמות של גרם ל - 2 ואז לערבב עם תמיסה - לא כזה מסובך.

הם שולחים מזרק של 1 מ"ל. אפשר למדוד איתו די מדויק. בדר"כ שולחים רק אחד - אבל אפשר לקנות בשקל מבית מרקחת.

לשאלה למה סארמס - בעיקר כי יותר קל להזמין מחו"ל - וכנראה פחות מסוכן (חוקית - לא בריאותית).

לא בדיוק מחזיק מערך קשרי UG - בטח לא כשהזמנתי. קראתי על זה, אמרתי מעניין - נזמין. עד שיגיע נלמד עוד קצת. מקסימום אם נמצא שזה סכנת נפשות - אפשר לזרוק. נכון שכמה מאות שקלים ילכו לפח - אבל כבר זרקתי יותר כסף על פחות...

מה גם שכשהזמנתי - אפילו אחרי כל מה שקראתי - לא ידעתי אם זה קשקוש שיווקי (המחקרים בדר"כ על שימוש בכמויות מזעריות - ומראים שיפור במאסה - אבל אי אפשר להבין מהמחקרים אם זה חומר עם עוצמה אנבולית או לא).

רק כשקיבלתי - ואמרתי ננסה - אתה לא ממש יודע עד שלא בדקת על עצמך - ראיתי שהתוצאות משמעותיות וכמעט מידיות.

לגבי הסכנות - ראיתי שלא בדיוק מתים מזה במקום ויש המון מידע אנקדוטלי - די חיובי. אז כנראה שלא מפיל כמו זבובים.

בדיקות דם - באמצע - נתנו עוד קצת מידה. בקרוב עוד בדיקות ככה שנדע מה קורה בדיוק.

לגבי נזק לטווח ארוך - תמיד ובהכל יש סיכון. לא מתכוון להפוך את זה לאורך חיים. מקסימום עוד פעם פעמיים.

לגבי השבתה ו - TRT - אם לא הייתי בגיל שנושא עוד ילדים כבר לא על הפרק - לדעתי לא הייתי נוגע בשום דבר שמסכן את הציר - וגם אם צריך TRT - הייתי בודק אופציות אחרות שלא פוגעות בפוריות. מבחינתי בכל מקרה, אין כוונה לעוד ילדים.

מבחינת הצעירים שעושים סייקלים (רגילים, סארמים) - נראה לי מפחיד מבחינת פגיעה בפוריות. מצד שני, לפני המון שנים שעשיתי את אותו דבר בגיל צעיר - זה לא ממש הטריד (לא בטוח אפילו שהיינו מודעים אז לסכנות האלה. זה היה לפני תקופת האינטרנט. עולם אחר שמי שהיום בן 20 או 30 בקושי יכול לדמיין).

אגב - לגבי גרם טסט ליום - לא צריך לדמיין מה זה עושה. יש לפחות גאון אחד שניסה.

הכוונה לתוצאות ניתוח הגופה של דאלאס מק-משהו (לא זוכר את שם המשפחה) שכנראה הזריק 10 גר' טסט בשבוע.

בניחה מצאו רמות טסט בדם של 550 מ"ג במ"ל. זה נשמע סביר, עד שקוראים עוד פעם ושמים לב שהטווח הנורמאלי - שזה בין 300 ל 900 מ"ג - זה לדציליטר ולא למיליליטר .....

בקיצור כשממירים את היחידות - יוצא שהרמה בדם בטווח נורמה של 300-900, עמדה על 55,000 (!!!!!!!!). נראה לי שמעבר לזה כבר יצטרכו למדוד כמה דם יש לו במחזור הטסטוסטרון.

התוצאה, כמו שבטח ראה מי ששם לב לעניין נתיחת הגופה - היא, איך לומר - גופה....

הבן אדם מת בגיל 26 עם עורקים סתומים, לב מוגדל, כבד ששוקל כמעט 5 קילו (!!!) ועוד כמה דברים כאלה.

מסתבר שלגאון היה רקע תורשתי קשה של מחלות לב - אז זה עם החלטה להזריק 10 גרם (!!!) טסט בשבוע, הביא תופעת לוואי של מוות מהתקף לב. למזלו זו תופעת לוואי שנדיר מאוד שתקרה יותר מפעם אחת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית